Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 910
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Имате ли спомени дали Miele правят намаления? Искам да си самоподаря прахосмукачка без торбичка, маневрена, мощна и подходяща за различни настилки. Толкова мразя сегашната си, че сигурно бих купила и без намаление Rolling Eyes

# 151
Имате ли спомени дали Miele правят намаления? Искам да си самоподаря прахосмукачка без торбичка, маневрена, мощна и подходяща за различни настилки. Толкова мразя сегашната си, че сигурно бих купила и без намаление Rolling Eyes
Преди две години имаше. Тогава си купихме, малко спонтанно.
Намалената цена остана и доста време след ЧП.

# 152
Някой помни ли магазин Дундьо дали се включваше в черния петък?
Да, с 20 или 25% (вече не помня с точност).

# 153
  • Пловдив
Някой с код за отстъпка за CCC?

# 154
  • Далечният изток
Моята комбинирана е Беко. Няма чистене това покритие, какво е не знам... От толкова търкане вече не се виждат нито градуси, нито степени.

# 155
English Home има в момента голямо намаление на сайта и в магазините.

# 156
Това намаление в English Home е от два месеца.
Малка комбинирана готварска Дипломат, изцяло иноксова, ползвам от 15 години, на вилата. Доволна съм. Никакви проблеми.

# 157
BTS25V, 25% отстъпка на ненамалени. Но е до края на октомври, така че може би остават няколко часа само.

# 158
  • Пловдив
BTS25V, 25% отстъпка на ненамалени. Но е до края на октомври, така че може би остават няколко часа само.
Благодаря Flowers Bouquet

# 159
  • Тра-ла-ла
BTS25V, 25% отстъпка на ненамалени.
Kissing Heart И аз много благодаря. Тъкмо се чудих едни боти дали си струват цената. Сега вече - да Joy
А как ги получавате тези кодове? На мейл ли? Едно време получавах смс-и за кампаниите им чрез клубната карта и после секнаха...

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 23:40 от Джулая

# 160
BTS25V, 25% отстъпка на ненамалени.
Kissing Heart И аз много благодаря. Тъкмо се чудих на едни боти дали си струват цената. Сега вече - да Joy
А как ги получавате тези кодове? На мейл ли? Едно време получавах смс-и за кампаниите им чрез клубната карта и после секнаха...
Специално този го видях публикуван тук в темата за намаления или подобна такава. Видях го още в началото на месеца.

# 161
НА българските обувки Грация по кое време им беше намалението?

# 162
Ще следя Озон и сайтовете на издателствата за намаление на книги. Също така и Емаг.

# 163
  • Далечният изток
Ще следя Озон и сайтовете на издателствата за намаление на книги. Също така и Емаг.
Сиела днес и утре 50% отстъпка.

# 164
  • Пловдив
Тююю...да бях отворила снощи и аз Head Band за ССС щях да се класирам, ма не.

Общи условия

Активация на акаунт