Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 863
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 315
  • София, Лагера
Стана ми интересно... същият абсорбатор се намира в други магазини за 111 лв, 122 лв, а на доста места е по 129лв . Браво на емаг - 196 лв (70% отгоре)

https://www.pazaruvaj.com/aspirator-absorbator-c3873/heinner/cle … ch-400-p61184142/

# 316
  • София
А информацията за Хиполенд и Комсед откъде е? В сайтовете им нищо не видях. 😀

# 317
  • София
А информацията за Хиполенд и Комсед откъде е? В сайтовете им нищо не видях. 😀

# 318
За Хиполенд и аз се зачудих, май миналата година бяха седмица след Комсед с -20%. Комсед бяха пуснали два поредни уикенда миналата година -първият -30%, вторият -20%. От Комсед вече получих официален мейл 😃

# 319
  • София
Благодаря ви! 🤗

# 320
  • Където морето целува небето...
Здравейте, тъй като не съм засичала, да попитам за Икеа. Правят ли Черен петък и на всичко ли или на определени артикули?

# 321
Малко встрани от фокуса на темата, но да споделя и онагледя покачването на цените - нарочно или от инфлация,
 този обикновен абсорбатор  - https://www.emag.bg/absorbator-heinner-moshtnost-na-absorcija-32 … 400/pd/ECM1DBBBM/
мин.год. бе около 70лв. - купих за майка ми , сега е с над 100 лв.разлика

ПЦД е 195.99 лв, така че Емаг и всеки друг търговец може спокойно да продава продукта до тази цена и едва над нея да се говори за надуване на цени.

Heinner са румънци, Емаг също и са им официален партньор https://heinner.ro/magazine/

Търговците на Heinner са преценили, че редовната цена на продукта е 195.99 лв. Вероятно и границите, до които може да се слиза също са преценени от тях, а не от Емаг. Търговските отдели на по-големите марки като Самсунг, ЛГ, Huawei и много други. са тези, които определят границите, в които техните официални партньори(какъвто в случая се явява Емаг към Heinner) могат да продават продуктите им. Периодите на промоция също се дирижират от тях.

Инфлация в случая може да се нарече, когато изкарат следващ продукт от същата серия, например в годината, след която са пуснали посочения продукт, но ПЦД-то на новия да е например 219.99 лв - скок от 24 лева(12% повече спрямо предходен модел).

# 322
Здравейте, тъй като не съм засичала, да попитам за Икеа. Правят ли Черен петък и на всичко ли или на определени артикули?

И аз това се чудя 🤔

# 323
  • Mostly in my mind
Икеа май не правят

# 324
  • в сърцата на децата <3
Да попитам и тук - мебели Бианко дали правят ЧП?

# 325
Кой мебелни магазини правят? И Айко има ли черен петък

# 326
Момичета, вярно ли е че при поръчка онлайн на черния петък в Хиполенд доставката се бави около месец?

# 327
Миналата година Айко имаха ЧП, но Икеа не мисля, че имат.

# 328
За Икеа ЧП не съм чувала, от днес т.нар.ЧП в Кауфланд взех Tefal мултикукър RK812110, в Зора е 229, в Техномаркет е на промо 179, в Кауфланд е 139 лв. Досега не съм ползвала такъв уред, купих го за дъщеря ми да се учи да готви.

ПП
Също и кана Аквафор с филтри

Абаут ю - гол.намаление в приложението

# 329
Някой знае ли Britax romer дали правят чп? Харесала съм столче за колата, но го намирам смао, при представителя.

Общи условия

Активация на акаунт