Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 298
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 2 925
Аз си пуснах току що  още 2 книги от Озон...да ме разсеят и по- бързо да минат петте дена....още има намаление там, някакво Joy
Кои са заглавията?

# 2 926
Моята дермокозметика е още налична на сайта. Поръчката ми е малко преди 3 през нощта с номер 39ххх.

# 2 927
Ако ще е от полза на някого-  обувките ми от Грация все пак са в Спиди вече. Бях загубила надежда.

# 2 928
Па на мен Ремедиум на 07.12 ми пратиха товарителница, а в Спиди седи само "получена информация за пратка". Цикълът ще ми дойде, преди да ми пристигнат добавките за предотвратяването на туй събитие Joy

Тете, избирай, дорде не съм обявила изчерпани наличности и аз 🤪🤪

# 2 929
Пращай пращай...че детето ме пита що ми била бяла косата Joy

# 2 930
Аз от тея кърпички поръчах, въхххх, глей в чий кашон са ги сложили, пращай ми ги веднага, познах си ги пък Laughing

# 2 931
Какво ли стана с колежката с пет стотака поръчка от Лили?

# 2 932
  • София
Вчера получих поръчката от Лили, направени минути преди края на промоцията. Няма мостри, няма каталог. Днес имам мейл, че утре в офис на Спиди ще бъде и първата, направена към 2ч.

Скрит текст:

Поръчка от Нотино  чакам от 04.12. И да, при куриерите има забавяне, вече дори и в Еконт. Имах поръчка от Гарга, която вчера е била предадена в Еконт. Днес движението стигна до логистичния център. Успях да се свържа по телефона, защото ми беше много спешно да си я взема. Предложиха ми да отида да я взема оттам, бяха много любезни. Хора, идея нямате какво ми видяха очите. Тези момчета  се скъсват от работа. За 15 мин не знам колко коли дойдоха и си тръгнаха. Камиони разтоварват, товарят други.

# 2 933
От нотино поръчах в неделя. Даде ми два избора- с еконт да е вторник при мен, със спиди- в четвъртък. До сряда бях отпуск, а пуснах до служебен адрес и нарочно избрах по-бавната доставка за четвъртък. Да, ама още вторник имах смс за доставка, та отлагах с  два дена.
При мен куриерите са ток и жица.

# 2 934
Teta, какво поръча от Озон?

# 2 935
Ужасии и мистерии..Джон Хил, да го видя пише ли като татко си Satisfied
Но то всичко е намалено в Озона май...

# 2 936
Аз се чудя за тази 😄

# 2 937
Взимай.Хубава е книгата,имаме сигурно десет и нагоре книги за деца и едно диво хлапе,но четем де,от ден първи 🤷

# 2 938
Аз от тея кърпички поръчах, въхххх, глей в чий кашон са ги сложили, пращай ми ги веднага, познах си ги пък Laughing

Давам ти половината за заслуги, тамън се тръшнах, че не поръчах един серум на Нивеа и те прочетох за крема на Кокона.

# 2 939
Мен не ме е яд за забавянето, но много ще ме е яд ако я откажат, а продуктите са налични и се предлагат в момента. Това е подвеждаща реклама

Общи условия

Активация на акаунт