Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 301
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 2 940
  • пустинята Гоби
И мен ще ме е яд, защото можех да си купя продуктите намалени от друг магазин.

# 2 941
Пращай пращай...че детето ме пита що ми била бяла косата Joy
Е, ти не даде ли на детето номера на Лили?Да звънне, да пита де е на мама поръчката...Можеше да ги умили, белким се забързат малко 😂

# 2 942
  • София
Аз лично нямах очаквания,че поръчката ми от Лили ще дойде преди 15-17.12.И останах изненадана,че пристигна “само” две седмици след поръчката.След прочетените тук постове очаквах,че нещо може да се е изчерпало или още по-зле да в фактурирано,а да са пропуснали да го сложат.Наложи се мъжът ми да вземе пратката от офиса и нямаше как да проверява едно по едно.Единствената нередност,която установих е,че кърпички за почистване на грим на Нивеа за заменени с друг вид пак на Нивеа.Ама реших да не си го слагам на сърцето.Опитах се да ги намеря на сайта,тези които са ми сложили,ами няма такива.

Да попитам намаленията отразени на сайта на Лили само за онлайн пазаруване ли важат или и в магазина са актуални?

# 2 943
Побъркахте се с това Лили, и да дойде и да не дойде все тая, нищо не е жизненоважно.

Като чета, доста хора са платили с карта поръчките си. Чакат 3 седмици и накрая - нищо. Сега още 3 седмици сигурно ще чакат да им върнат парите.
Меко казано неприятно.

Да се чекна и аз - поръчка от обяд, 43 са първите цифри, чакаща към момента. Няма дермокозметика, много различни душ гелове и продукти на Ив Роше.

# 2 944
  • Пловдив
Добре, че нищо не плащам предварително. Моята поръчка в Лили е 200 лв., поръчана е сутринта на ЧП. Ни вест, ни кост. Поръчала съм дермокозметика, парфюм и други консумативи. Имах два подаръка за рожденни дни, които вече минаха. Дано дойдат до Коледа, че да ги подаря поне на някого.

# 2 945
  • Mostly in my mind
При положение, че са дали 15 раб.дни срок, мисля, че нямаме право още да се оплакваме. Чакайте да стане сряда, четвъртък.

# 2 946
  • Варна
Момичета ,кои от тези слушалки да избера  ?
https://www.ozone.bg/product/detski-slushalki-philips-shk2000bl-sini/

https://www.ozone.bg/product/detski-slushalki-s-mikrofon-buddyph … l-bluetooth-sini/

За малкия ,на 7 години ..

# 2 947
Показаните чорапки от Лили...другата седмица ще са на ПрИмоция в Кауфланд..3 чифта 9.99.лв.😯
Поредното доказателство за истинските оферти на Лилиту...
Имайте търпение и вяра, че ще дойдат поръчките Ви...🙂

# 2 948
На мен и двете ми харесват. Вторите имат повече опции за сила на звука, което е плюс. Въпрос на цена:) Ако се ползват непрекъснато, вероятно бих купила по-скъпите.

# 2 949
  • Варна
Първата от двете поръчки от Уайкикито (тази с една платняна торбичка и отказано сако поради изчерпана наличност) вече е в Спиди, рано "сабалян" получих смс Joy

Ще мога да я взема чак в понеделник. Сън няма да мога да спя да видя какво е дошло. Ох, още ми е смешно 🤣🤣

# 2 950
Йеее, днес едната от двете ми поръчки от Лили е в Спиди. Мисля, че в тази има само някои масла, четки, пасти за зъби, дезодоранти и рол-он...

# 2 951
  • Пловдив
Някой поръчвал ли е от http://genesis.bg/ и ако да, моля да сподели отзив. Ще съм благодарна и на код за отстъпка от същия сайт, защото поръчката до дядо Коледа ми е безумно скъпа, а само тук намирам търсеното. Ааа и в Емаг, но там с доставка от 16 лв. (за малка гумена фигурка става въпрос).
P.S. Вчера пристигна Лилито, името на кутията моето, касовата бележка с моята поръчка, нито един от продуктите вътре не съм поръчала аз Grinning Върнах я, обещаха да пратят моята поръчка и да ми приспаднат разходите по връщането. Бяха много бързи в разследването...и учтиви, не мога поне за това да не ги похваля, но да видим резултата.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 11:36 от sladurka3333

# 2 952
От Генезис съм поръчвала, но отдавна. Не помня да съм имала проблем. Мисля, че и в други сайтове можеш да намериш същите неща, те не са екслузивен представител.

# 2 953
  • пустинята Гоби
От Генезис и аз съм пазарувала - онлайн и офлайн, отдавна са на пазара. Наистина е добре да се проверят цените и в други сайтове.

# 2 954
  • София
От Генезис съм пазарувала 1-2 пъти на място преди години,когато  имаха магазин в МОЛ София.Определено цените им не бяха ниски,дори клоняха към високи.Но имаха интересни артикули тогава.

Общи условия

Активация на акаунт