Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 236 987
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 3 555
За коя козметика иде реч  Мими  Роуз..
Ако може да споделиш..че по напред беше писала..но те съм запомнила 😊🙂

# 3 556
Камея, права сте, аз съм с грешка. В проследяването на Спийди пишеше 0.00лв куриерска и затова така писах. Но след вашия коментар погледнах касовата бележка и видях, че е включена куриерската услуга там. Та затова неволно щях да ви подведа.

# 3 557
Точно това имах предвид и аз - в мой пост преди няколко страници- в съобщение пише доставка 0 лв., а в касов бон вътре, след като си отворил кашона, се вижда колко са ти начислили за доставка и въобще какво са ти калкулирали и какво реално пратили като продукти. Тоест, ако има грешка в касов бон или/и наличности - гориш, почват разправиите.
*И никъде не написах, че има БД или че е обещана такава, но иди разправяй,..... че нямаш сестра Simple Smile

----------
Роуз, аз корейско си поръчах от Марви- комплект Миша ББ кремове и маски, защото видях, че Лили ме саботират.

# 3 558
Обадиха ми се. Хванах как преценяват какво е изчерпано - всичко, което има смисъл - мед.козм., парфюми, хранителни добавки. Като ми изброиха всичко, което (уж) липсва от поръчката, въобще не успях и да си спомня, какво ще да е останало. Кой знае какви пълнежи, с неизвестна към момента на обаждането сума за доставка. Логично, я отказах. Един от "изчерпаните" парфюми го получи вече колежка, пуснала поръчка много часове след мен - аз я зарибих. Пълно фиаско.

# 3 559
  • пустинята Гоби
Душ гел на Holika Holika - много ми хареса, малко като гел, много лек аромат.
Скрит текст:
Шампоан на DOORI против косопад - още нямам мнение от един път
Скрит текст:
Балсам за коса на DOORI против косопад - приятна, малко силна миризма
Скрит текст:
Стартер на Holika Holika с витамин С - много лек и с приятен аромат
Скрит текст:
Серум против бръчки - и той е лекичък и с приятен аромат
Скрит текст:

Това успях да изпробвам, чакат ме:
MISSHA SUPER AQUA ICE TEAR Тоник за лице,
MOMOPURI Почистваща пяна (японска)
MOMOPURI Гел крем

# 3 560
Ползвала съм шампоан и балсам от доори, чудесни са, аз много харесвам и ароматите

# 3 561
Аз друго не мога да си обясня. Защо всички поръчки които са дошли са наполовина, като масово физическите им магазини са заредени с тях. Имам чувството, че за всяка поръчка някой е препускал на бегом из Лили  и каквото му е кеф това е сложил ..

# 3 562
Поръчките ми бяха изпълнени от централен склад,не от физически магазин.

# 3 563
И аз не мога да си го обясня това с липсващите неща. При мен липсва маска за коса на Дори, два топ лака на Есенс, паста за зъби, вода за уста, магнезиев гел, рол-он на Виши, слънцезащитен на Piz Buin ама него не съм и очаквала да го има.. Все пак е мноого добър. И лилавите шампоан и балсам на John Freida. Всичко проверих дали го има в сайта и като го напиша изобщо не ми излиза. Опекли са работата да не може да си подадеш оплакване Grinning

# 3 564
Даа на мен ми липсваха превръзки либрес? И те ли са свършили

# 3 565
Моята пратка беше изсипана с черпака, твърде голям кашон и лангъркащи се продукти. Нищо чупливо нямах, все тая, ама далеч от старателно опаковано.
И при мен беше така.
И аз бях поръчала душ гела с алое на Holika Holika, но във втората поръчка, която не дойде. Добър ли е ли за суха кожа?
Ще чакам отзиви за продуктите на MOMOPURI.

# 3 566
Аз се страхувам - не искам повторение на предното преживяване в Спиди...
Имам съоб. във Вайбър, че имам пратка. Ако ще е като първото фиаско....ще пия добавките за сърце и тогава ще пристъпя към вземане на кашона.
И не се шегувам.
Момичетата с предплатените поръчки, какво става с вас, има ли развитие - съобщения Вайбър от днес?

# 3 567
Никакво раздвижване при мен, и на съобщенията ми не отговарят.

# 3 568
Аз днес си пуснах жалбите към комисията за онлайн решаване на спорове и към кзп.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 11:12 от Лайкa

# 3 569
Аз писах по месунджър , звъннаха ми след 20-на минути да ми кажат, че поръчката ми била готова, ама нямало ..и като почна да изрежда тази мити жена , ами то останаха едни превръзки, интимен гел, 2 шампоана  и няколко етерични масла - позачудих се 20 секунди и директно и казах, да я отказва - няма да ходя да вися по Спидито и да броя като изоглавена точно сега, че и да дебна колко и кога ще ми  върнат парите ( здравето и нервте са ми по-важни)  Ваучерът ми беше предложен , още преди да повдигна въпроса , но от мънкането разбрах, че ще се опитат и по-скоро да е , ама по-вероятно да е след 20 януари. Нищо - надявам се за Св.Валентин поне да си направя подарък дермо -козметика ..а сега ще си запълвам времето да ви чета какви хубави неща си поръчвате , ще ходя да се мацам с козметика в магазините им и ще си правя списък на желаните неща:) Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт