Да бъдеш президент или премиер, при положение, че се е случило с цената на човешки животи в мирно време е повече от цинично. Чисти рептили са тези.
Оф бе, хора, не сме президентска република! Изберете си ДРУГ президент, върнете си бившия вожд на власт и от чешмите ще потече мед и мляко, сигурна съм. Този президент ви е виновен за всичките беди на света, ще му направите услуга, като не го изберете. То това не е народ, а мрънкачи. Едни хвърлят близалки, други искат да са затворени цял живот, трети не искали да ги чипират. Егати народа, егати чудото! Да я закриват направо тая държава и да се приключва!
Пет пари не давам, кой ще е там, камо ли да гласувам, но ще мрънкам, защото друго не ми оставиха.
И ако на теб ти не пука за починалите, на мен ми пука, защото всеки ден виждам некролозите, а от единия ме "гледа" 32 годишно момче, което порасна пред очите ми.
Нека я закрият държавата, щом не може да се намери поне един свестен управленец.
Гледах това хващане за ръце накрая на брифинга и очаквах да зазвучи "Горда Стара планина". Хубавото говореха представителите на организациите, но с това действие сякаш всичко олекна.