COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 9

• 1 304 773
  • 23 518
  •   2
Отговори
# 21 975
  • София
Сербезова е весела, все едно на коктейлче са я викнали...

# 21 976
  • Mostly in my mind
и Кунчев, Кунчев..."дами и господа, знаете, всяко нещо има начало и край, михиих хиххи"... Flushed

# 21 977
  • София
Забравил е да допълни, че само саламът има два края.

# 21 978
Да и на мен това ми направи впечатление. Може би защото имала рожден ден днес.

# 21 979
Тестване преди постъпване в лечебно заведение отпада ли?

# 21 980
  • София
Да и на мен това ми направи впечатление. Може би защото имала рожден ден днес.

Ей това е - овните като кажем, че няма да има повече пандемия, и тя си свива сармите и се изнася! Grinning
Извън майтапа, този брифинг е олицетворение на "всеки сам ще си преценЯ".

# 21 981
  • Mostly in my mind
я, кажете, дали съм чула правилно...при влизане от страни, които не са в червена зона, няма да се изисква сертификат?

# 21 982
Егати глупостите. Маските силно препоръчителни, но не задължителни. Някой без да бъде глобен може да се разхожда напред назад без маска. Може и да е заразен, ама той така си преценил да ходи без маска.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 15:03 от daisy12

# 21 983
Сербезова е най-лошият и нищоправещ министър на здравеопазването досега. При положение, че предишните бяха ужасно некадърни.

# 21 984
  • София
Ако отпадането на мерките е  и по нейна инициатива, съм много доволна от нея.

# 21 985
Не знам дали е по нейна инициатива, просто и преди това мерки си нямаше, защото имаше нула санкции.

# 21 986
  • София
Егати глупостите. Маските силно препоръчителни, но не задължителни. Някой без да бъде глобен може да се разхожда напред назад без маска. Може и да е заразен, ама той така си прецениш да ходи без маска.

То и досега беше така. Именно затова катастрофата през късната зима беше такава, защото съвестта беше и е на нула.
Сербезова можеше да донесе по някое питие да почерпи, толкова е весело...

# 21 987
Егати глупостите. Маските силно препоръчителни, но не задължителни. Някой без да бъде глобен може да се разхожда напред назад без маска. Може и да е заразен, ама той така си прецениш да ходи без маска.

То и досега беше така. Именно затова катастрофата през късната зима беше такава, защото съвестта беше и е на нула.
Сербезова можеше да донесе по някое питие да почерпи, толкова е весело...
Но доста хора носеха маски и ги слагаха, защото са задължителни. А сега като настроението е тип "всичко е препоръчително, идва краят на пандемията"  знаем това как се възприема от хората. Ако има покачване и се наложат мерки ще е доста по-кофти маските да станат отново задължителни.

# 21 988
Мточно. И накрая пак се връщаме на масовата липса на куртоазия и съобразителност у българите. (която се вижда и на пътя сред шофьорите, да не се залъгваме че е друго)

# 21 989
Спазвайте препоръчителните мерки казват. Grinning Ами като трябва да се спазват и са толкова препоръчителни защо не са задължителни. България била от трите страни с най-малко заразени през последните седмици според Кунчев.

Общи условия

Активация на акаунт