Професионални серии за коса- тема 151

• 44 544
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
Агент, този на биосилк как е? Придава ли огледален блясък?

# 331
Според мен придава не лош блясък, a го ползвам и като крем за кожичките на ноктите ми Simple Smile Този продукт съм го купувала поне 3 пъти, което е нечувано при моето непостоянство и любопитство към нови и неопитвани от мен продукти. Този и лайт версията на коприната на Биосилк.

PS Всъщност съвършения за моята коса продукт, който съм купила не по-малко от 5-6 пъти го спряха преди години. Още жаля по него!

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 17:12 от Agent Provocateur

# 332
Pinki, да, за кърпите за коса Aglique имах предвид и по- конкретно за сатенените, много благодаря за подробната и полезната информация.
lili_78, беше споделила, че си доволна от възстановяващ шампоан със зелен чай Oright Green Tea. Би ли ме ориентирала може ли да се ползва два пъти в месеца като дълбокопочистващ шампоан за чувствителен скалп?

# 333
Аз също като Агент съм супер доволна от Lite коприната на Biosilk.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 05:02 от Lale_Lili

# 334
Серията Нутритив  би ли утежнила сравнително фин косъм, нормална на гъстота коса? Цените са топ!
https://www.xpertbeauty.bg/komplekt-za-kosa-kerastase-nutritive-holidays-21
P.S. Е, заложих на сигурното и поръчах Генезис! https://www.xpertbeauty.bg/komplekt-za-kosa-kerastase-genesis-holidays-21
За сравнение в Нотино е 125лв.

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 19:25 от krystall

# 335
Да ви питам понеже Никога не съм ползвала дълбокопочистващ шампоан и се замислих
Аз гледах, гледах и накрая поръчах на Напура S|1 Purify заради "нежно детоксикиращо действие върху скалпа". Като пристигне, ще пиша, но не ми е боядисвана косата и няма да съм ти кой знае колко полезна.

# 336
Здравейте,
Аз тепърва опитвам да намеря моите продукти, като дори бих казала че не зная дали косата ми има нужда от протеин или хидратация.Косата ми е много тънка, вече и рядка,съответно се омазнява по-бързо.Мия я ВСЕКИ ДЕН,защото е толкова тънка че е сплескана по скалпа сутринта.Използвам и сешуар-студена струя, без него просто няма как.До скоро бях и с по-засилен косопад, с който мисля че се преборих.Косата ми не е суха по краищата,не се заплита,тъй като е на каре до брадичката.Проблемът ми сега е че няма никакъв обем,искам да я уплътнят,тъй като е накъсана цялата от плитки,които няколко години си плетях и спях с тях.Сега мисля че добихте представа за косата ми и МОЛЯ да ме насочите относно нещата които съм си вземала как да ги ползвам/съчетавам/.Аз явно не се справям сама.Благодаря предварително!

# 337
Pinki, да, за кърпите за коса Aglique имах предвид и по- конкретно за сатенените, много благодаря за подробната и полезната информация.
lili_78, беше споделила, че си доволна от възстановяващ шампоан със зелен чай Oright Green Tea. Би ли ме ориентирала може ли да се ползва два пъти в месеца като дълбокопочистващ шампоан за чувствителен скалп?

Само имай предвид, че независимо дали външната страна е от памук или сатен, вътрешната винаги е памук.
Аз дълго търсих сатен и от двете страни за сън, имам същата от нотино, която Аня сподели, но на мен изобщо не ми допадна. Не е стегната и няколко минути след като я сложа започва да се размества, а когато си легна си изхлузва веднага. Сутрин я търся из леглото.
В търсене съм на друг модел, може би с някакво захващане.

# 338
Копринени бонета пробвали ли сте?

# 339
  • София
Да сте живи и здрави, че казахте за намалението на комплекти на Керастаз в xpertbeauty. Дебнех го отдавна за проба, а и са ми кът балсамите.
https://www.xpertbeauty.bg/catalogsearch/result/index/?p=2&q=Kerastase
Хвана ми код 5% заради новорегистриран потребител и още 10% процента намаление на Керастаз. Комплекта генезис /и останалите разбира се излизат горе долу толкова/ ми излезе 72 лв. 💐

# 340
Правилно ли си спомням, че нямаше кой знае какви добри отзиви за филъра?

добро е намалението в ЗР, но се колебая

# 341
  • София
Серията Нутритив  би ли утежнила сравнително фин косъм, нормална на гъстота коса? Цените са топ!
https://www.xpertbeauty.bg/komplekt-za-kosa-kerastase-nutritive-holidays-21
P.S. Е, заложих на сигурното и поръчах Генезис! https://www.xpertbeauty.bg/komplekt-za-kosa-kerastase-genesis-holidays-21
За сравнение в Нотино е 125лв.

И аз отнесох един комплет ама архитект, че тук ме посъветвяха да наблехна на климатика.
Дано да е хубав.
Ако някой отнесе друг комплект а иска цимента съм готова да го разменя, чисто нов неотворен за чисто нов неотворен генезис или нектар термин

# 342
Добре де, как в Експерт Бюти ви хваща по 2 кода? Аз като опитам ми казва изтрии предния и приложи друг. Тоест не може да ползваш и двата на веднъж. 🤔

# 343
  • София
Добре де, как в Експерт Бюти ви хваща по 2 кода? Аз като опитам ми казва изтрии предния и приложи друг. Тоест не може да ползваш и двата на веднъж. 🤔

При мен става с код xoert и точките които имам за лоялен клиент та дойде на 70 лв

# 344
Melisande и аз гледах комплекта архитект с балсама, от серията съм ползвала само маската (Любимец ми е) и се чудя дали останалите продукти ще са толкова добри… моля те сподели мнение като ги пробваш! Цимент термика също ми е интересен… дава ли жилавост и плътност?

Общи условия

Активация на акаунт