Дванайсети клас(2021-2022) - Вижда му се краят - пък било то от дистанция

• 51 622
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • столицата
Направо мисля да я карантинирам за 10 дни превантивно Simple Smile
Но дали ще се съгласи е друг въпрос. А и рожденици има около нас сега. Трудно ще е.
Дано издържат децата и на това напрежение.

# 121
  • София
Влизам с няколко въпроса, свързани с матурите:
- Кога се заявяват втора и евентуално трета матура?
- Коя е датата на третата матура? На сайта на МОН видях само 18 и 20 май, т.е. двете задължителни.
- Ако заявиш трета матура, а после се откажеш и не се явиш, това проблем ли е?

# 122
  • София
Призме,

*Заявяването на втора и трета матура беше някъде през февруари-март.
* Минала година беше 02.06. след баловете.
* Понеже и на мен не ми се вярваше, че може да се запишеш за трета матура и да не се явиш без никакви последици, проверих. Така е, може да не се явиш и това никъде не се отразява.

# 123
Неявяването на трета матура не се отразява и не се пише оценка, да.
Ако се яви и предаде празен лист се пише слаб 2. Класната ни беше предупредила изобщо да не се появявят зрелостниците.
Това беше защото заявленията ги писаха през м.март?, а матурата беше юни. Я камилата, я камиларя до тогава.

# 124
По свое желание ученикът може да положи и държавни зрелостни изпити по избрани от него учебни предмети или цикъл от учебни предмети посочени по-горе. В случай, че ученик е заявил желание за допълнителен ДЗИ и не се е явил или е получил оценка слаб 2, то той не се вписва в дипломата му.
Това беше през последните години. Дали ще има промяна, предстои да разберем.

# 125
  • София
Шарки, Heart

Много странно, защо ли третата матура е така отделена от другите две във времето. Кога се разбира датата? Върти ми се в главата едно пътуване след 24 май, а сега това 02.06. ме озадачи.

Дидева, това от коя наредба е? Значи да я следим за изменения?

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 20:46 от Prizma

# 126
  • София
Заради баловете Simple Smile.

# 127
  • София

Ох, бе, Шарки. Ми аз забравих за бала Imp

# 128
  • sofia
Третата матура по английски език миналата учебна година беше на 26.май. Трябваше да съм квестор, но ден по-рано излезе положителния тест за ковид на набора и останах под карантина.

# 129
Моят човек се е насочил към математика в СУ и ПУ.
Кога според вас ще е приключила драмата с първото класиране и записването?
И понеже имам оферта за море с ранни записвания, питането ми е може ли да си мисля оптимистично, че на 9.07 ще съм на плажа с коктейл?
Или да го отлагам след 20.08 морето...

# 130
  • столицата
Той може да се запише сам. Родител вече не е нужен. А ти ще осъществяваш телефонен контрол от плажа.Simple Smile Щото все пак е хубаво някой да проверява спазването на сроковете.
Разтърсих се в нета, но не успях да открия миналогодишния график на СУ. Може да питаш в темата на предходния набор. Ако някой помни датите.

# 131
Първото класиране в СУ беше на 8 юли, записване от 9 до 12ти юли.  Второ класиране - 14 юли. Трето класиране - 20 юли.

# 132
  • Русе
Някой може ли да провери Шани във ФБ? Незнайно защо не ми е в приятелите, а беше, а друга съфорумка пусна кофти пост.

# 133
  • София
Някой може ли да провери Шани във ФБ? Незнайно защо не ми е в приятелите, а беше, а друга съфорумка пусна кофти пост.
Тамън щях да питам за Шани, защото ѝ писах във фейса, ама не отговаря...

# 134
  • Русе
Питах съфорумката, която пусна поста, но нямам отговор.

Sad

Общи условия

Активация на акаунт