Дванайсети клас(2021-2022) - Вижда му се краят - пък било то от дистанция

• 51 619
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Бети, за без пари сте облекли младежа. Ние още не сме на етап рокля, но подочувам за суми между 500 и 2000лв. 😎 Плюс аксесоарите и наистина е малка сватба.
Като стигнем до този етап, ще го мисля

Зависи от къде е роклята. И ние разглеждахме едни тръгваха от 1500лв...Избрахме Бг производство. Цените варираха от 250 до 800лв, според модела.
А иначе по темата "а след това накъде" - дъщеря ми още няма решение. Учи в строителен техникум, мислеше да продължи с геодезията в Сф. Обаче се появи една любовна тръпка...и се загледа в университетите във Варна. Засега си мълча...

# 91
Мен в момента ми е широко около врата, нищо не съм плащала за бал, защото не могат да се разберат за ни-що. Той е приел, че бал няма да има и се организират помежду си да празнуват мъжка компания.

Иначе ще учи във Варна.

# 92
  • България, София
При нас се оказа, че имало организация за албум. Даже девойката събира парите за капаро и пустосва половината клас колко са несериозни.
Моля, стискайте палци утре. Устният изпит ще правят утре.
Днес отиде до България МОЛ да си направи бърз антигенен тест. Искат сертификати за изпита, а девойката не е ваксинирана. Няма и документ от преболедуване.

# 93
  • столицата
Успех! Да е спокойна и концентрирана, за да може да покаже знанията си!
А после може и да сподели инфо на оята наборка. При нас устният е след писмения, началото на декември.

# 94
  • Русе
velina, успех на устния. Упражнява ли с гаджето езика.

На първото желание при нас излезе възможност за предварителен прием. Сега си търси разни бележки от училище за успех от миналата година. Да видим до къде ще го докара

# 95
  • столицата
Амбър, като писа "прием". ТУ София също са изкарали информация за прием 2022 макар и от начина на оформяне на страниците в сайта не мога да се ориентирам кое е актуално и кое е за 2021г.

# 96
  • Русе
Амбър, като писа "прием". ТУ София също са изкарали информация за прием 2022 макар и от начина на оформяне на страниците в сайта не мога да се ориентирам кое е актуално и кое е за 2021г.

За съжаление платформата не ми позволява да редактирам първия пост , където събираме полезната информация за да прибавяме таквиз изскачащи неща. А не ми се ходи да моля модератори,
Скрит текст:
едно че не ме долюбват и второ че ще се налага често, а те са доста заети май да трият и да раздават правда
. Но ако има някой по-заинтересован може да се заеме. Аз лекинко се опитвам да се оттеглям от тези дейности по темата.

# 97
  • България, София
Момичета, благодаря Hug

Амбър, за жалост с гаджето аз си упражнявах немския, като беше тук. Тя си говори с него на английски.
Не мога да й набия в главата, че трябва да говори немски. Притеснявала се била. А задвратник? То не остана за кога.

Галимар, по принцип устният изпит трябва да е след писмения, но не знам защо така са ги разменили при тях.
Писменият ще бъде на 24.11.2021г. Една дата за цялото северно полукълбо, ако не се лъжа.
Ще дам отзив.
Дано е спокойна.

# 98
  • София
Аз да попитам... Наборите правят ли планове да заживеят самостоятелно след бала и да посрещнат с отворени обятия студентския живот, но без родители наоколо?

То желания много, но доколко това е възможно във финансов и битов аспект?

# 99
  • Русе
Аз да попитам... Наборите правят ли планове да заживеят самостоятелно след бала и да посрещнат с отворени обятия студентския живот, но без родители наоколо?

Има голямо желание , а и отчасти лятото го реализира, доколкото два месеца работи и се оправя сам на морето. Обаче вече оценява някои от удобствата - да му е сервирано , да му е напълнен хладилника, да съм накоколо ако нещо не е ясно. Но каза, че може да ги жертва за свободата да живее с връстници. Не че не се разбираме. Откак навърши 18 даже е по-спокоен и комуникативен.

# 100
Момичета, благодаря Hug

Галимар, по принцип устният изпит трябва да е след писмения, но не знам защо така са ги разменили при тях.
Писменият ще бъде на 24.11.2021г. Една дата за цялото северно полукълбо, ако не се лъжа.
Ще дам отзив.
Дано е спокойна.

Успех!  При нас ще е на 17 устния, така че ще чакам и аз отзиви.

# 101
ТУ София също са изкарали информация за прием 2022 макар и от начина на оформяне на страниците в сайта не мога да се ориентирам кое е актуално и кое е за 2021г.
https://priem.tu-sofia.bg/documents/Pravilnik_KSK2022.pdf
И там е ясно, че май не е съвсем ясно.

# 102
Здравейте! За СУ тази кандидатстуденстка година е обявен само един изпит по математика, а предходните години бяха математика- първо и второ ниво. Имате ли информация изпита тази година кое ниво ще бъде?

# 103
  • столицата
Никаква. А ми е интересно.

# 104
  • София
Здравейте, момичета. Извинявам се за “нахлуването”, но вчера случайно надникнах тук и се обръщам с молба към velina-ако имате възможност, да споделите инфо за устния по НЕ. Утре на същия огън ще се пече синът ми ( явно “сме” съученици) Дано всичко да е минало ОК при Вас

Общи условия

Активация на акаунт