Дванайсети клас(2021-2022) - Вижда му се краят - пък било то от дистанция

• 51 005
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Моята е различна, с разлика 3 години е от личната карта, снимана е на място с очила, на ЛК съм без Simple Smile
Калоян не е казвал да е сниман пак, но той сравнително скоро прави ЛК и международен паспорт, та са взели нея от системата...
Днес трябва да отиде да си я вземе... той щял да ме взема от работа с колата, викам му "По-добре сутрин ме карай!" а той, "Ааааа, само ти можеш така да си я паркираш на мястото, аз не ща сам!"

# 496
  • София
Вашите деца шофират ли след като взеха книжки? Моята изкара курса още пролетта, но оттогава да е карала 5-6 пъти, от немай къде. Хич не ѝ е присърце, предпочита да ходи пеш и в краен случай ГТ.

# 497
  • Русе
Вашите деца шофират ли след като взеха книжки?
  От седмица е притежател на собствена кола.Кара постоянно, всеки ден ходи до залата, после с приятелите си. Една вечер ни прибира от гости вместо такси. Баща му каза, че кара добре. Притеснява се да паркира между много коли и често оставя колата пред блока на баба си, на няколко пресечки от нас. Нямах намерение да му купуваме кола, обаче баща му не може да му откаже нищо

# 498
Вашите деца шофират ли след като взеха книжки? Моята изкара курса още пролетта, но оттогава да е карала 5-6 пъти, от немай къде. Хич не ѝ е присърце, предпочита да ходи пеш и в краен случай ГТ.
Моето шофира колите на приятели, но не много редовно, защото сега учи за CPE сертификата и почти не излиза. Кола нямаме и няма изгледи да имаме скоро.

В тази връзка има ли други, които са се подготвяли за изпита и само материалите посочени от Кеймбридж ли използваха или има и нещо друго за изпита?

За снимките знам (може да са го променили), че тези в системата са валидни 6 месеца и ако и двата документа се впишат в този период са с едни снимки.

# 499
  • Русе
Моят шофира като олигофрен и засега има право да излиза само с придружител. Няма лична кола, ползва една стара семейна трошка, която държим заради него. Няма амфинитет към шофирането и хич не се старае. Затова ще кара с някой от нас.

# 500
  • София
Моят шофира като олигофрен и засега има право да излиза само с придружител. Няма лична кола, ползва една стара семейна трошка, която държим заради него. Няма амфинитет към шофирането и хич не се старае. Затова ще кара с някой от нас.
😃😃😃 И ние държим една за нея, но то реално няма и къде да отиде с тази кола. Нито при училището може да се паркира, нито при работата ѝ. А да си шофира безцелно по улиците е простотия за мен.

# 501
  • Русе
Като е на тренировка, някой от нас отива да го прибере и той сам кара навръщане. И случайно ако ММ излиза да пазарува с колата го взема за шофьор.

# 502
  • Пловдив
Моя младеж кара от ден първи с книжка, ходи на училище с кола, мисля че добре се справя, паркирането все още му е тегаво, но ще се научи. Дала съм му моята, мрънка, че му е малка, той е бая височък, но до като не реши къде ще учи няма смисъл да обслужваме още една кола, ако остане в бг вероятно ще си купи негова.

# 503
И щерката шофира още от първия ден с книжка - 04.2021 г. 
След леко ожулване на колата се беше стреснала малко, но сега пак подкара.
Досега си делкаха моята кола с брат си, но тези дни той заминава и колата остава изцяло на щерката.

# 504
  • София
Моята е различна, с разлика 3 години е от личната карта, снимана е на място с очила, на ЛК съм без Simple Smile
Да бе! Сега ме накараха да си сваля очилата като сменях документи. Това много ме подразни честно казано... аз ги нося постоянно и дето се вика не съм аз без тях Wink
Сашето шофира засега понякога нашите коли. Има нейна, която чака баща й да потегне малко. Обаче на моменти изтръпвам като я гледам как близко кара до спрелите коли... пускам я да кара от станцията на метрото до нас и обратно. До магазина и т.н. Напоследък, обаче се разминаваме много и тя все мърмори, че не карала.

# 505
Да бе! Сега ме накараха да си сваля очилата като сменях документи. Това много ме подразни честно казано... аз ги нося постоянно и дето се вика не съм аз без тях Wink
Скрит текст:
Сашето шофира засега понякога нашите коли. Има нейна, която чака баща й да потегне малко. Обаче на моменти изтръпвам като я гледам как близко кара до спрелите коли... пускам я да кара от станцията на метрото до нас и обратно. До магазина и т.н. Напоследък, обаче се разминаваме много и тя все мърмори, че не карала.
Явно всяка служителка е със свое мнение Satisfied
Майки на момчета, давайте идеи къде са пуснали младежките костюми, че никакъв шанс да влезе в стандартен номер. Уж не е клечав като батко му, ама си е слабушко, де.

# 506
Здравейте.
Аз май не съм писала тази година!
Не помня.
Та  - желая на всички здраве.
На децата много късмет в предстоящите изпитания!
Изчетох ви набързо, притесних се, че нищо и за никъде не сме подготвили.
Ще се стягм/е тези дни.
Ако има болни - бързо възстановяване.
После пак ще пиша, да ви разкажа за нашите вълнения с Ковид, с шофиране и т.н.
Знам, че много ви вълнува! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Саша вече подготвя документи за Москва, браво! Успех и в следващия кръг.
Приятел на сина ми беше при нас за изследвания миналата седмица, че и той ще заминава за Москва.
Вие пишете още важни работи, за да мога да се стегна и да подготвя план - график спрямо вас. Има детайли, за които не съм се сетила.
Примерно - фотограф.
Също и да разбера на колко предварителни изпити имат право да се явят, мислех, че няма ограничения.

# 507
А аз ще ви помоля - като дойде време за заявяване на ДЗИ по желание, моля подсетете всички ни!
Аз нещо тоя път не съм си записала графика и се чувствам суперразсеяна, да не вземем да изпуснем нещо Close

# 508
  • Русе
А аз ще ви помоля - като дойде време за заявяване на ДЗИ по желание, моля подсетете всички ни!

И аз се надявам някой да подсеща. Опреснявам за момента - Подаване на заявления за допускане до ДЗИ/ДИППК
издаване на служебни бележки  03.02. –  18.02.2022 г.

За баловете съм пас. Ако иска да ходи, ако иска да се облича. Негова си работа.
Повече ме притеснява матурата, че тази година няма да е като миналите.

# 509
...Опреснявам за момента - Подаване на заявления за допускане до ДЗИ/ДИППК
издаване на служебни бележки  03.02. –  18.02.2022 г.
Thinking Това значи, че тази седмица трябва да се подават, щом служебните бележки са след 10 дни.
Отивам да ровя, не ми харесва!

ПП: Проверих датите 03.02. –  18.02.2022 г. е периода за "Подаване на заявления за допускане до ДЗИ/ДИППК,
регистриране на заявленията в софтуерния продукт и издаване на служебни бележки"
А срока "до 17.05.2022 г." е за "Допускане до ДЗИ/ДИППК и издаване на служебни бележки за допускане" и за "Обявяване на списъци с разпределението на зрелостниците по училища, сгради и зали"

Трябва спешно да се сяда на сеен съвет, че да обмислим на кои ДЗИ по желание да заявява, според специалностите за които би му притрябвало...

ПП: Внимание - тази бележка от 17,05, е за допускане до изпита и служи за "пропуск", не трябва да се губи в никакъв случай! Сканирана цветно с високо качество, ако случайно между ДЗИ се загуби са се ползва, чеееее...

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 16:00 от peneva_a

Общи условия

Активация на акаунт