Дванайсети клас(2021-2022) - Вижда му се краят - пък било то от дистанция

• 50 997
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Поздравления, Госпожо Лютиче! Нека повлече крак! Каква специалност избра, ако не е тайна?

# 526
  • София
Поздравления, Госпожо Лютиче! Нека повлече крак! Каква специалност избра, ако не е тайна?

Изкуствен интелект му е желанието. Иначе специалността е по-обща ICT (информатика, комуникации, технологии) и после се избира по-тясно направление измежду 5 възможности.

# 527
  • столицата
Поздравления! Нека такива новини да четем занапред в темата. За сбъднати желания и доволни наборчета.

# 528
  • Русе
Страхотна новина! Честито и стискаме палци за първото желание!

# 529
  • гр.Варна
Честито на вече приетите набори. Heart
Някой за НБУ в Моден дизайн освен моят син. Ще се радвам да има и други, че да сверя часовника си.

# 530
  • София
Благодаря за поздравите! Както е известно на препатилите - лесно е да се влезе, трудно е да се завърши. 😀 В тази връзка почерпката и всенародните тържества се отлагат за ок. 4 години. 😉
Да е здрав и да има сили да се бори!

# 531
  • София
Честито, Госпожо Лютиче! Heart Ще завърши, ще звърши.. няма къде да ходи Simple Smile

# 532
  • София
Поздравления и от мен, Лютиче! И дано да се сбъдне и първото желание.
Много интересно звучи тази специалност.

# 533
  • Чикаго / София
Поздравления на набора Лютиче! Дано се сбъдне и първото желание! Много интересна специалност!

# 534
С хубава новина ми почва понеделника! Честито, Лютиче!

# 535
  • София
Честито на младежа и скро прием и по първото желание!

# 536
  • София
Лютиче, честито и ще поливаме след 4 години! Simple Smile Tropical Drink Beers
Ние все още чакаме писмо.Девойката днес снима част от албумчето за завършване.Сега ще е зимната сесия.Мисля чудесно са избрали деня и времето Joy Stuck Out Tongue Winking Eye Nature Dash Nature Snowflake
Може интересен спомен да остане.
Върви оформяне в Школо,стрес,че като цъкна не ми става ясно дали е тя или брат й.
Днеска и колата за бала капарираме така,че май друго не остана освен да се организират за подарък на класната.

# 537
  • София
Честито на младежа и скро прием и по първото желание!

За Бреда има и интервю/събеседване, нещо такова. Т.е. първо трябва да те одобрят за него и после след интервюто се решава приет ли си или не.

# 538
  • София
Enigma, каква кола ще капарирате за бала? Ангажирали сте кола под наем ли?

Аз изобщо не знам кой ще вози нашия младеж. И продължаваме да имаме като подготовка само едни бели кецове. Simple Smile

# 539
У нас и бели кецове няма.
Кола? Смятам да си го закараме с нашата баба Зафира.

Общи условия

Активация на акаунт