Дванайсети клас(2021-2022) - Вижда му се краят - пък било то от дистанция

• 50 991
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Балът на моят младеж пък ще е в квартала ни - смятаме да идем пешком до там, включая и той, съвсем наблизо е. Така и на щерката преди три години - беше в квартала, в друг ресторант, но пак наблизо, придвижихме се пеш, ама тя си избра да бъде с малка черна рокля и с кубинки, не с дълги рокли и обувки на висок ток. Simple Smile Ако беше с бална рокля и обувки щеше да трябва кола, естествено.

# 541
  • София
Gabiplus наехме кола.Три девойки ще са,така са си решили.Най-добри приятелки са и ще ходят заедно на бала.Не се допускат външни лица,а кавалерите са ни много оскъдни и така са се организирали.

# 542
  • София
У нас и бели кецове няма.
Кола? Смятам да си го закараме с нашата баба Зафира.
И ние с нашата, маймуната дори отсече, че е грехота при наличието на метро до Александър Невски да се ползвала кола. 😃 Баща й щеше да припадне от идеята. 😂
В интерес на истината, за София с тази тарапана на местата за събиране, много ще те види някой с каква кола си пристигнал.

# 543
  • София
В интерес на истината, за София с тази тарапана на местата за събиране, много ще те види някой с каква кола си пристигнал.
Е, няма да те види тогава. За тази цел са фотографите Wink Laughing Сашето баща ѝ ще си я закара. Аз не знам за вас, но искам да си ида с детето пред ресторанта. Никак не ми се нрави тя да се качи и да замине от семейната сбирка без мен Anguished

# 544
  • Пловдив
Естествено! И аз ще ходя, ходих и на каката. Семейната сбирка си продължи без мен, после се присъединих отново.

# 545
  • София
Това означава ли, че събирането с близки и самото празненство с випуска ще са в един и същи ден?

# 546
  • София
На последните балове, на които бях, тържествата с близките бяха в различен ден от самия бал. И нашата идея е такава, че ми е малко странно да оставим гостите за два-три часа без двамата родители. Но пък за момичетата - тоалета ще го облече да я видят, ама грим, прическа? Оф.... 🙄

# 547
На последните балове, на които бях, тържествата с близките бяха в различен ден от самия бал. И нашата идея е такава, че ми е малко странно да оставим гостите за два-три часа без двамата родители. Но пък за момичетата - тоалета ще го облече да я видят, ама грим, прическа? Оф.... 🙄
Какви 2-3 часа? Изпраща се до училището да се съберат и да видят родителите и другите деца, после закарване до ресторанта и обратно към срещата...
Аз баткото го изпратих до колата на баща му и толкова. Все пак имаше едно връчване на дипломи седмица преди това, та за мен това си беше събитието да видя децата Simple Smile С тоги, не с рокли и костюми, но все пак ги видях пораснали...

# 548
  • Пловдив
При нас ще е в същия ден, най-вероятно. така беше и с щерката. И не оставихме гостите сами - баща й си беше там, отидох само аз с детето. А и гостите бяха най-близките роднини, та не беше проблем. Около час ме нямаше само.

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 14:36 от *Бенджи*

# 549
  • София
Какви 2-3 часа? Изпраща се до училището да се съберат и да видят родителите и другите деца, после закарване до ресторанта и обратно към срещата...
Аз баткото го изпратих до колата на баща му и толкова. Все пак имаше едно връчване на дипломи седмица преди това, та за мен това си беше събитието да видя децата Simple Smile С тоги, не с рокли и костюми, но все пак ги видях пораснали...
А защо се събират по разни площади и паркинги на магазини? Мислех, че това е сборният пункт и всички тръгват оттам. Миналата година на Невски отвисях един час с близко дете, родителите около два, а явно сбирката там не е била задължителна.
На който му е сефте абитуриента😃му е мъгла организацията. 😂

# 550
  • София
Когато големият ми син беше абитуриент го заведохме с нашата кола до сборно място, което беше определил класът. От там, след като се събраха децата, тръгнаха да вземат класната. И после май отидоха в ресторанта. Не сме наемали кола, закарахме го с нашата, обикновен Форд Фокус. Не сме го придружавали по целия маршрут. Той беше поканен от негов приятел да се вози в неговата кола (лична, не наета), някаква спортна беше, но не от най-луксозните. Не я помня добре. Помня само, че беше жълта Simple Smile
Сега още не сме стигнали до този детайл. Сигурно ще решаваме в последния момент.

# 551
На моят младеж бала изглежда ще е на 10 юни. Още не сме решили дали в един и същи ден ще са и двете събития - същинския бал и събирането на роднини. Даже май ни харесва повече идеята да са в различни дни. Може би ще бъдат поканени само най-близките роднини, та къде без виновника. Simple Smile

Иначе той сега, заедно със сестра му са с ковид. Всички сме болни, но само те двамата са с положителни тестове. Болни са и неговите приятели от училище, някои ваксинирани, други не. Моят го кара най-леко -  с издаване на звук да чегърта храчка и леко запушен нос. А двамата с мъжа ми карахме доста по-тежко (с всякакви екстри), но с отрицателен тест. Simple Smile

# 552
  • България, София
Лютиче, поздравления Blush
Стискам палци скоро да се похвалиш, че е приет в най - желания от него университет.
Не се съмнявам, че ще завърши.

Vyara D, пожелавам бързо оздравяване и леко на минава всичко.

Ние за кола изобщо още не сме мислили. Какво пречи да си е с нашата?
Нищо нямаме засега като подготовка.
Съботата, която идва ще ходим до един магазин за рокли. Гледахме и сайта му, но друго е човек да види на живо.
Много се надявам девойката да си избере оттам рокля и да имаме една грижа по - малко. Че иначе иска да ходим до Асеновград.

За събиране на приятели и роднини още нищо не сме обсъждали.
Преди две години една от най - добрите ми приятелки направиха събирането може би 2 седмици преди бала. Така го бяха решили, за да им е по - спокойно в деня на бала. Освен това приятелите на абитуриентката да могат да присъстват на нейното парти, тя на техните съответно, защото май имаше съвпадане на дати на балове.

# 553
  • София
Да споделя само за мамите на красивите ни наборки, че в моловете в Одрин абитуриентските рокли са в ценовия диапазон 180-200 лв. Ако планирате да се разхождате до Асеновград за рокля, помислете дали да не отскочите и до Одрин.

# 554
  • Пловдив
В момента ходенето до Одрин е доста трудно - със сертификат, ако е с ваксина и бустер, +ПСР.

Общи условия

Активация на акаунт