Дванайсети клас(2021-2022) - Вижда му се краят - пък било то от дистанция

• 50 988
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Нашият бал ще е в работен ден. Затова предполагам гостите ще дойдат там, където ще се събират абитуриентите и после ще отидем в ресторанта. За сега не планирам сватба. А и хлапето (тъй де, възрастният младеж) не иска. Така че драма с роднините няма да си причинявам. И без друго като са много хора не мога да се видя с всички.

# 556
  • България, София
Да споделя само за мамите на красивите ни наборки, че в моловете в Одрин абитуриентските рокли са в ценовия диапазон 180-200 лв. Ако планирате да се разхождате до Асеновград за рокля, помислете дали да не отскочите и до Одрин.

Аз направо до любимия Истанбул бих отскочила, но с тези мерки и правила за пътуване е много тегаво сега.

# 557
  • София
Хайде, и моят с потвърждение от ТУ Айндховен за приложна математика. То не е много трудно, де, само да подаде документи. Simple Smile Прием под условие, като условието е да завърши и да държи матура по математика, без изискване за оценка. Явно хорариумът на профил математика е достатъчен и не искат допълнителни изпити. Допуснат е до изпитите за компютърни науки и изкуствен интелект, съответно в Айндховен и Грьонинген, които май не са му основно желание, но пък щом има изпит, трябва да се яви. Simple Smile
Та на 15.04 ще стане ясно какво е приет да учи и после  ще решава, нямало какво да го мисли от сега.

# 558
  • България, София
Лельо Ог, браво и на вас Simple Smile

# 559
  • София
Лельо Ог, видя ли?! Не знаел бил къде, какво, кога и как. Ама ха!

# 560
  • София
Призма, те съветниците в училище му дадоха всичко готово и подредено и то в максимално кратък срок. От него се искаше само да си направи регистрацията и да им покаже кои точно документи трябват. И да напише едно мотивационно писмо, което му отне сигурно седмица. Simple Smile

# 561
  • Русе
Честито и на Вас Simple Smile Ех, че хубави новини тия дни из темата Simple Smile

# 562
  • София
Страхотни набори има тук, браво на младежите!

# 563
  • София
Лельо Ог, честито! Нека да учи това, което му е на сърце и да е щастлив и доволен!

# 564
Призма, те съветниците в училище му дадоха всичко готово и подредено и то в максимално кратък срок. От него се искаше само да си направи регистрацията и да им покаже кои точно документи трябват. И да напише едно мотивационно писмо, което му отне сигурно седмица. Simple Smile
С наборчето точно това му е яда, че няма кой да му даде всичко подредено и със срокове... и той все се притеснява "Ау, изпуснах срока, не знаех...". Сега аз се опитвам нещо да синхронизирам в срокове, но ми е много натоварено...
Поне вече знае какво иска, ама как да стане, никой не знае... Head Band Ох, оплаках ви се!

# 565
  • София
А на мен ми писна от карантини. Бяха в карантина, четири дни на училище и сега пак са в карантина.  Безумно е това, един фитнес не могат да си предвидят. Толкова искам вече да изкласят. Включила съм обратно броене и си казвам омммм.

# 566
  • столицата
Призма, тя и моята дъщеря брои дните до завършването. Много я напряга цялата обстановка покрай Ковида, неразбориите, отсъстващи учители, ограничения при виждане с приятелите и т.н.
Честито на приетите наборчета!
Немскоговорящите държави са по-късно в КСК.

# 567
...........и моята дъщеря брои дните до завършването. Много я напряга цялата обстановка покрай Ковида, неразбориите, отсъстващи учители, ограничения при виждане с приятелите и т.н.
Ние по този повод отиваме да направим едни ски тези дни. Въпреки студа,  обстановката ще е по-здравословна.
Честито на всички приети и от мен. Успех на чакащите.

# 568
  • Чикаго / София
aunt Ogg честито на набора! Чудесен е той, не съм се и съмнявала, че ще е приет където реши, въпреки твоето недоверие в него! Hug

Ние по този повод отиваме да направим едни ски тези дни. Въпреки студа,  обстановката ще е по-здравословна.
Честито на всички приети и от мен. Успех на чакащите.

Много хубаво сте решили. Ние вчера ходихме. Обадих се в училището, че децата няма да са на училище по семейни причини и започнахме седмицата на ски Simple Smile

# 569
Косьо кара много, има и кола. Кара много добре. В София се оправя чудесно
Ето снимки от бала, може и да съм показвала миналата година. Не правихме гости, само се снимахме. Девойката получи нова рокля, но ходихме и на друг бал преди това.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт