Дванайсети клас(2021-2022) - Вижда му се краят - пък било то от дистанция

• 50 977
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • sofia
Аз се опитвам да навия моя...ама има две висши математики и още няколко инжинерни дисциплини и не във възторг...Satisfied
Иначе приемния изпит е с рисуване.
На приятелка синът е там първи курс, но той завърши НПМГ и преподавателят по математика много му се радвал....щото отбирал нещо от материята.

# 601
  • София
Аз се опитвам да навия моя...ама има две висши математики и още няколко инжинерни дисциплини и не във възторг...Satisfied
На приятелка синът е там първи курс, но той завърши НПМГ и преподавателят по математика много му се радвал....щото отбирал нещо от материята.
Пуста математика 😃 и инженерния дизайн, и архитектурата отпаднаха от списъка заради нея. Засега на кантар е ландшафтната 😂

# 602
  • София
Gabiplus, при нас е горе-долу. Някои преподаватели са сериозни, други не си дават зор.
Аз обаче не го вземам много вътрешно, защото на моят син профилът ще му служи за обща култура. И дори по старогръцки и латински да им дават зор, това няма голямо значение. Някой ден (дай Боже) ще бъде програмист с широка обща култура. Виж за италианския например ме е яд. Езикът винаги е богатство, но не случи на учител. Дори за обща култура да го поназнайва, пак е хубаво.
А децата са го ударили на уволнение! Но така, като две години ги тъпчат вкъщи и учат в легнало положение. Беше ясно, че последиците ще са фатални. Аз го очаквах. Странно ми е, ако някой друг си въобразява, че връщането в училище ще е лесно.

# 603
  • София
Пуста математика 😃 и инженерния дизайн, и архитектурата отпаднаха от списъка заради нея. Засега на кантар е ландшафтната 😂

Пусто рисуване! При нас и инженерният дизайн, и архитектурата отпаднаха от списъка заради него. Simple Smile

# 604
  • София
Момичета, аз нещо се присетих… Ние догодина няма ли да имаме тема? Още малко, нашите завършват, други ще са 12 клас, а ние как ще се водим?

# 605
Предлагам тема висше образование, набор 2003.

# 606
  • София
А ако някой набор не може да завърши още първи курс и го изгонят, майка му ще може ли все пак да пише тук? Примерно да разказва как го е била на стари години? Просто питам, не че нещо конкретно имам предвид…

# 607
  • София
Правилно.
ВишУ или не, наборите са си нашите деца.
Предлагам набор 2003 с или без нещо друго, но не непременно вишУ.

# 608
  • София
Хах,  : "Набор 2003 - с или без"  Simple Smile

# 609
  • столицата
Разсмяхте ме.
С уни или без , добри са ни децата.

# 610
  • Чикаго / София
ОО, Ирка, честито на Дени! Heart Прекрасен избор! Сигурно е много щастлива! Relaxed
Много е щастлива. Това и беше първото желано място.

Благодаря момичета! Една по една ще идват хубавите новини в темата!

И аз вчера се бях замислила, че от есента ще ни трябва нова тема. Хубаво е да си останем набор 2003 заедно, че има още мнооого бъдещи събития за които да споделяме и да се радваме!

# 611
  • София
Сватби и внуци 😂😂😂

# 612
  • България, София
Ирка, честито на Дени! Нека бъде много щастлива с избора си и да бъде много успешна 🤗

И аз си мислех за име на темата занапред. Ми те са си набор  2003, та явно около това ще се върти името. Студенти, сватби, внуци - дай Боже и това да можем да обсъждаме, всяко по реда си 😊

# 613
  • Бу-у-урга-а-ас
Всичко започва с бегемама и завършва с форума. Ето че и аз реших да потърся посестримите от Набор 2003, че положението е вече за валериан и силни питиета.
Гледам ориентирали са се вашите хубосници. А моят! Мина през идеята за психология, после за следване в Германия, после за информатика в СУ, сега спрягаме УНСС.
Ходи на уроци по математика, а миналата седмица бях на спявка с учителя, който ме направи на петстинки, че синът ми не учи и не се готви добре и нямало да влезе в СУ информатика. Пффф. Той иначе е със шестици в училище, но въпросният отсече, че това е учителска непочтвнност

# 614
  • София
Ирка, честито на девойката. Да не много щастлива и успешна.

Ох, това със сватбите и внуците ме стресна 😂😂. Леле, кога пораснаха тези деца……

Моята е на ски, за първи път я пускам сама. Ще спи в апартамент на родителите на приятелка. Вчера ги закарах с колата и двете девойки не спряха да говорят, бяха щастливи, че ще са сами, че ще си готвят.. А на мен сърцето ми е свито, от вчера непрекъснато си проверявам телефона дали ми е писала.

Девойката трябва да направи още 4 файнъла, които техния клас пропусна заради карантина. Без тях не могат да ги оформят за 1 срок. Не знам как и кога ще ги прави, но в седмицата от 7 до 11, освен на училище, ще трябва да държи и файнъли и изпит за университет. Много тъпо се получи, дано да се справи.

Общи условия

Активация на акаунт