КРУИЗИ /Тема 16/

• 59 792
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
https://www.costacruises.eu/reservation.BCN07292.SM07221205.html
има и евтини круизи през зимата тук в Европа, като този - 329 евро за вътрешна с Коста Смералда, 7 нощ от Барселона на 5 декември. С клубното ниво пада на 302 евро.

# 391
  • Sofia
Мравче, надявам се, да.
Дадоха една седмица по- дълга ваканция на детето, платих круиза и сега се оглеждам за билети. Мисля и аз да купя от Луфтханза, единствено ме притесняват техните стачки, но пък точно по празниците да решат да стачкуват, ще е много грубо.

п.с. Пффф, то и на Луфтханза билетите са подгонили тези на турците 😵💫

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 02:04 от Shantal

# 392
Здравейте! На мъжа ми му хрумна да ходим на круиз по Дунав до Австрия и обратно. Търсих във в форума, но ми излизат стари резултати. Може ли да споделите опит - българска или чужда фирма да изберем, за какво да гледаме, някакви препоръки за маршрута?

# 393
Здравейте! Най-накрая буканах круиза на Аида за Канарски острови през ноември. Струва ми се супер изгодно. Излезе ни 858 Е за 7 дни, вътрешна, 4 човека, като децата ни са големи - на 13 и на 15 г., тийнейджъри. Те всъщност са безплатно. Това е с включени безалкохолни, бира и вино на борда, както и бакшиши.
,Nivea, моите играят много на тенис на маса, включваме се в състезанията на борда. Сега на Аида по-малко, защото не знаем немски, но преди на ПиО и на МСЦ участвахме във много турнири - на тенис на маса, на джаги, на дартс, стреляне с лък, една игра с хвърляне на въженца в цел. Доста награди спечелиха - шапка, тениска, ключодържатели, химикалки. Вечер гледахме шоутата, има Стани богат на Аида, интересно беше. На водните пързалки много се спускаха, разглеждахме кораба, отпред имаше далекогледи и наблюдаваха морето...Въобще няма скука!
Аида запазвам през Сиискенер. За следващите седмици са още по-ниски цените, но не ми се рискува, ако тук завали сняг, с пътища, с полети.
Домино, честита резервация! А и ако се съберете групичка познати, ще е още по-весело! Много се радвам!

Може ли линк към круиза на Аида? Не го намирам в Seascanner.

# 394
# 395
Здравейте,
Във вторник на 27ми, се качваме на Белисима от Геноа, но тъй като все още искат тест за Ковид 48часа преди качването, /а ние ще пътуваме с кола/. Моля някой който има представа, къде в Генуа около пристанището можем да направим тест в деня на качването?

# 396
  • Плевен
Здравейте! Най-накрая буканах круиза на Аида за Канарски острови през ноември. Аида запазвам през Сиискенер. За следващите седмици са още по-ниски цените, но не ми се рискува, ако тук завали сняг, с пътища, с полети.
Домино, честита резервация! А и ако се съберете групичка познати, ще е още по-весело! Много се радвам!

https://www.seascanner.com/cruise-k202059-kanaren-und-madeira-ab … danova-las-palmas
Виж и следващите седмици на същия круиз, цената е още по-ниска.

Здравейте,
Във вторник на 27ми, се качваме на Белисима от Геноа, но тъй като все още искат тест за Ковид 48часа преди качването, /а ние ще пътуваме с кола/. Моля някой който има представа, къде в Генуа около пристанището можем да направим тест в деня на качването?
Не знам, може би в аптека или мед.център. Пробвай в гугъл да напишеш "къде мога да направя бърз тест в Генуа?"
Ох, тези тестове много ме притесняват. Ето вчера една близка отиде да влезе в болница с майка си като придружител, но хоп, на бързия тест излезе положителна и цялата ситуация се изнерви много... Дано ги махнат докато тръгнем тези тестове, че не ми се рискува...

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 16:44 от anyto

# 397
Здравейте,

Farmacia Pescetto Via Balbi/Principe, Via Balbi, 185r, 16126 Genova GE, Italy, Telefon: +39 010 261609

Тук правят антигенни. Струват 15 евро. Свържете се по телефон предварително, за по-сигурно. На 10 минути пеша от пристанището е.

# 398
Здравейте,

Farmacia Pescetto Via Balbi/Principe, Via Balbi, 185r, 16126 Genova GE, Italy, Telefon: +39 010 261609

Тук правят антигенни. Струват 15 евро. Свържете се по телефон предварително, за по-сигурно. На 10 минути пеша от пристанището е.

Много, много благодаря Simple Smile

# 399
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Здравейте! Най-накрая буканах круиза на Аида за Канарски острови през ноември. Аида запазвам през Сиискенер. За следващите седмици са още по-ниски цените, но не ми се рискува, ако тук завали сняг, с пътища, с полети.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

[/quote]

https://www.seascanner.com/cruise-k202059-kanaren-und-madeira-ab … danova-las-palmas
Виж и следващите седмици на същия круиз, цената е още по-ниска.

Здравейте,
Не знам, може би в аптека или мед.център. Пробвай в гугъл да напишеш "къде мога да направя бърз тест в Генуа?"
Ох, тези тестове много ме притесняват. Ето вчера една близка отиде да влезе в болница с майка си като придружител, но хоп, на бързия тест излезе положителна и цялата ситуация се изнерви много... Дано ги махнат докато тръгнем тези тестове, че не ми се рискува...
[/quote]

Благодаря. Не мога да резервирам - като задам 3 деца и направо ми казва, че няма свободни кабини. Когато пробвам с 2 деца всичко е ок. ама не може да оставим едното у дома, нали? Simple Smile

# 400
Опитайте с две каюти. За Аида не знам, но на повечето кораби максималното настаняване в една каюта е 4 човека.

# 401
Здравейте 🤗

В търсене съм на круиз за Нова Година (като най-предпочитана дестинация при нас е Карибите). Попадало ли ви е нещо интересно като предложение, че вече се загубих в цялата информация …

Огромни благодарности Simple Smile

# 402
  • Sofia
Имате ли визи за САЩ?

# 403
  • София
Шантал, до колкото помня вие наскоро бяхте на круиз в САЩ (извинявай, ако бъркам). Били споделила къде правихте тестове преди да се качите на кораба (въпреки бустера са задължителни за неамерикански граждани). Ние летим на 15.11. за Маями, а на 18.11. се качваме на Дивита.
Благодаря.

# 404
  • Sofia
Gina L., така си правя плановете, че да пътувам с тестове, направени в България. Мравче-то май бяха правили там.

Иначе, в гугъл провери, излизат доста локации.

п.с. След като Байдън обяви края на пандемията, ми се струва логично да отпаднат и тия тъпотии с тестовете.

Общи условия

Активация на акаунт