КРУИЗИ /Тема 16/

• 59 786
  • 767
  •   1
Отговори
# 405
  • София
......Мравче-то май бяха правили там.

Цитат

Аз мисля, че отпадна изискването за тест, ако си ваксиниран и не си ам. гражданин!
Иначе не сме правили тестове на сушата, тестваха ни на кораба и аз се оказах позитивна...

# 406

Бихте ли ми казали какво означава това complimentary restaurant за dining info?
Предполагам нещо за двата основни ресторанта, ни обикновено там е пишело избор на време за вечеря.

# 407
  • Пловдив
И как се процедира, ако позитивираш на кораба?

# 408
  • София
И как се процедира, ако позитивираш на кораба?
Самоцитирам се от май месец:
"Да ви споделя за нашите карибски круизи...
Бяха планирани 2 - един след друг - Селебрити 12 нощи и Роял Карибиан 7 нощи. Оказах се положителна последния ден на 1-я круиз.
Карантина 1 ден на кораба и 4 дни в Маями. Селебрити покрива хотела до 250 USD на нощ и 100 USD на човек на ден за храна и напитки. Беше си приключение!"

# 409
Какви застарховки за Ковид  правите?
Искам да резервирам за Нова Година, но ме плашат тези антигенни тестове 48ч. преди качване. Не сме ваксинирани.

# 410
Здравейте 🤗

В търсене съм на круиз за Нова Година (като най-предпочитана дестинация при нас е Карибите). Попадало ли ви е нещо интересно като предложение, че вече се загубих в цялата информация …

Огромни благодарности Simple Smile
Ние си купихме Royal от Барбадос от 26.12, вътрешна каюта в момента е около 600$, корабът е малък, но пристанищата са ни интересни, не сме били на 4 от тях, което след няколко круиза става все по-трудно да се открие.

# 411
Някой ще ходи ли на круиз по Нова година и КОледа?

# 412
  • Sofia

Живот и здраве ние, със Селебрити от Маями.
Били сме няколко пъти по това време, за мен коледният дух тотално липсва, но съм на топло и не страдам особено Simple Smile

# 413
  • София
Живот и здраве, ако е и ние сме на Принцес от Лос Анджелис - Панамски канал!
За пръв път ще ни е по тези празници - обичайно имаме семейни сбирки.

# 414
Ние с Роял от Барбадос.

# 415
Какви застарховки за Ковид  правите?
Искам да резервирам за Нова Година, но ме плашат тези антигенни тестове 48ч. преди качване. Не сме ваксинирани.
Последно си правихме Ковид застраховката, която предлагаше MSC и отделно (мисля на Алианс) застраховка за целия период на пътуването с Ковид покритие.
Има си момент на притеснение относно тестовете, но и да седим затворени не е опция. Wink

# 416
  • София
Още един круиз в архива:
MSC Fantasia
11 дни
14.09.22 - 25.09.22
1   ср   Пирея (Атина) - Гърция      16:00
2   чт   Измир - Турция   08:00   17:00
3   пт   Истанбул - Турция   12:00   
4   сб   Истанбул - Турция      17:00
5   нд   Ден на море      
6   пн   о. Корфу - Гърция   09:00   18:00
7   вт   Ден на море      
8   ср   Триест - Италия   07:00   21:00
9   чт   Задар - Хърватия   08:00   16:00
10   пт   Бари - Италия   09:00   17:00
11   сб   Ден на море      
12   нд   Пирея (Атина) - Гърция   07:00

# 417
Блед как беше круиза? Как стигнахтеот/до Атина?

# 418
Здравейте, минавам само да кажа мнение за нашия круиз на Белисима. Честно казано съм леко разочарована. МСЦ доста са занижили качеството на обслужване, храната е доста по - скромна и кораба никак не ми се стори толкова УаУ колкото го хвалят. Даже ми се струва доста модернизиран и някак се губи чара на кораба. Например Фантазия ми харесва даже повече, дори от към каюта.
Но може и да съм имала по-големи очаквания и просто да не са ми оправдани, не знам...
Малката ми дъщеря не беше допусната в нито един басейн освен в този който е на Аква парка, който пък е с изливащи кофи с вода които я плашеха и беше много студена водата, детските кътове могат да се използват само от 16 до 17 часа ако детето иска да е с родител /което при нас беше 100% желано/, в останалото време могат да са записани към група, но без родител, което нас не ни устройваше. Общо взето не останах очарована

# 419
Здравейте! Най-накрая буканах круиза на Аида за Канарски острови през ноември. Струва ми се супер изгодно. Излезе ни 858 Е за 7 дни, вътрешна, 4 човека, като децата ни са големи - на 13 и на 15 г., тийнейджъри. Те всъщност са безплатно. Това е с включени безалкохолни, бира и вино на борда, както и бакшиши.
,Nivea, моите играят много на тенис на маса, включваме се в състезанията на борда. Сега на Аида по-малко, защото не знаем немски, но преди на ПиО и на МСЦ участвахме във много турнири - на тенис на маса, на джаги, на дартс, стреляне с лък, една игра с хвърляне на въженца в цел. Доста награди спечелиха - шапка, тениска, ключодържатели, химикалки. Вечер гледахме шоутата, има Стани богат на Аида, интересно беше. На водните пързалки много се спускаха, разглеждахме кораба, отпред имаше далекогледи и наблюдаваха морето...Въобще няма скука!
Аида запазвам през Сиискенер. За следващите седмици са още по-ниски цените, но не ми се рискува, ако тук завали сняг, с пътища, с полети.
Домино, честита резервация! А и ако се съберете групичка познати, ще е още по-весело! Много се радвам!

Може ли да споделиш какви полети си купила за круиза с Аида?

Общи условия

Активация на акаунт