Стара Загора 17 - Вечните щастливи усмивки...

• 12 789
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
Ами минах и бях със Слави и сержи Crazy Аз пък въобще не съм те видяла...като кон с капаци съм Twisted Evil
Аааа значи ти си била.Да беше и с таткото.Ами аз съм те виждала само веднъж-още беше бременна-на "Бирхалето"Извинявай-следвадия път ще те поздравя.
П.С.Количката ти е много хубава

# 166
  • Стара Загора
Хей, народа...
Свири се общ сбор утре в ДВАНАДЕСЕТ часа обедно време на Бирхалето...
Времето ще е хубаво, слънцето ще пече, ТОПЛО ще е, 18 градуса...
Ник`ви извинения... "Не мога", "Имам да правя това", "Щ ходя до онова", "Ще си чеша туй-онуй" и прочие плещения... Не минават... Скоро не сме се събирали силна тайфа и е крайно време... Августо императрица, появи сееееее...
Специално за Жадиния... Срещата не е в 13:30... Около час и половина по-рано е... Ако трябва, да те събудя около 10 и половина за да моеш да си сложиш перото и да се приготвиш...
Дени4ка, Злати ти го е казала тактично... Както трябва да се каже по принцип... Ама аз понеже съм цапнат в устата... Жадиния ще потвърди... Ще ти кажа... Нарамвай бебето под мишница и ник`ви такива извинения и чужди мнения - нямало нам си колко дни, студено било и прочие... Пък за кърменето - ептен... Имаш си топло мляко, с перфектна температура, в идеална консистенция и невероятно добър състав, най-добрия... На кое да е място, когато пожелаеш и когато бебето пожелае... Всички, които ще видиш утре по обяд, са кърмили и продължават да кърмят на обществени места... Включително и децата си на по две години и половина... За справки - доайена на старозагорската кърмаческа общественост...

Последна редакция: ср, 15 ное 2006, 01:29 от Ekcnpec

# 167
  • Стара Загора
Аз ще дойда, но към 12: 30ч, да не ме ядете че съм закъсняла.

# 168
Здравейте ,
Някой наясно ли е защо има толкова измрели гълъби. Чак с камиони ги събират а тук в Зора е кошмар просто ?

# 169
  • Стара Загора
Споко, не е птичи грип. Хапнали са третирана пшеница.

# 170
  • Стара Загора
И аз съм там...на Бирхалето де

# 171
  • Стара Загора
Таничка, ти си на работа, на теб е простено... Нали не притежаваш стопроцентово времето си...
Ама онуй, другото, от Железник...
smile3532

# 172
  • Стара Загора
Таничка, ти си на работа, на теб е простено... Нали не притежаваш стопроцентово времето си...
Ама онуй, другото, от Железник...
smile3532

Стига си мрънкал като недоклатена госпожица, ще дойда... рано или късно, по-вероятно късно  Mr. Green

# 173

Стига си мрънкал като недоклатена госпожица, ще дойда... рано или късно, по-вероятно късно  Mr. Green
Аз пък си мислех, че пример за мрънкане са недоклатените госпожи Laughing
Скъпи ми Експри, за твое сведение вчера аз се явих, даже бях първа на Бирхала, обаче детенце ми е болно и гледам да не се въртя около другите деца, хеле пък около Славчо. Та за това се чудя днес да дойдем ли newsm78 иначе със сигурност ще съм навън, но Ники кара някакъв много тежък вирус и не ми се ще да прилепи и друг народ Sad

# 174
  • Стара Загора
Avgusta надявам се скоро детенце да се оправи  . Иначе за Бирхалето сигурно няма да мога да дойда аз.

# 175
Avgusta надявам се скоро детенце да се оправи 
Красинце, мерси, мисля, че днес е малко по-добре, но все още сме далеч от нормалното му състояние Confused
Аз, както писах в другата тема, мисля да се явя днес за да говорим за майката

# 176
  • Стара Загора
ех,какво хубаво време....само за разходки.......
а над града ни  в небето има облак жълт.явно пак ни обгазяват.защо поне не ни предупеждават де...... Close

# 177
ех,какво хубаво време....само за разходки.......
а над града ни  в небето има облак жълт.явно пак ни обгазяват.защо поне не ни предупеждават де...... Close
И да ни предупредят... кво?! Не можем да спрем да дишаме.
На мен лично ми е по-лесно като не знам, поне се ядосвам по-малко.

# 178
  • Стара Загора
Ние ще закъснеем сигурно. Славун още спи.
blue eye не се превъзнасяй за хубавото време ами идвай на Бирхалето Mr. Green

# 179
  • В центъра на Вселената...
Момичета, днес може ли да оставя на вас нещата, които съм приготвила за майката(Мария)...

Общи условия

Активация на акаунт