Стара Загора 17 - Вечните щастливи усмивки...

• 12 762
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
  • Стара Загора
Жади, и Митя ли притичва? Щото Геле ходи на гости набързо. Ми ко да напрая  newsm78, случва се на човек.  Mr. Green

# 61
  • Стара Загора
Жади, и Митя ли притичва? Щото Геле ходи на гости набързо. Ми ко да напрая  newsm78, случва се на човек.  Mr. Green
И той ..и той Mr. Green
Сержо ма обвини, че съм ви напила Crazy а аз нямам вина  Crossing Arms

# 62
  • Стара Загора
Ми напини, я... само подпитваше "Кой иска още маврудче?"
А ние нали не можем да отказваме Embarassed
Даже спрях да си броя чашите по едно време, че ми стана срамна бройката  Laughing

# 63
  • Стара Загора
Ми напини, я... само подпитваше "Кой иска още маврудче?"
Фнимателната с мавруда...само Лалка да пие в промишлени количества Mr. Green Казах...туй е виновника за Слави Crazy

# 64
  • Стара Загора
Мен не ме е страх, да му мисли мъжа ми  Mr. Green

# 65
  • Стара Загора
И той ..и той Mr. Green
Сержо ма обвини, че съм ви напила Crazy а аз нямам вина  Crossing Arms

Ти, че нямаш вина, нямаш... Ама аз на Геле бях поръчала да ти каже да сложиш онази лъскавата толумбичка за вкъщи. Нали, таковата... така се правели мъжки.... Ама той си дойде без торбичка  Crossing Arms

# 66
  • Стара Загора
Че то остана ли нещо в "толубмичката"? Crazy

# 67
  • Стара Загора
Че то остана ли нещо в "толубмичката"? Crazy
Ааа пукалник остави нещо и за бедната сержова душа ти Mr. Green
Лалич ам на...нищо не ми каза Гелето Crossing Arms
Ама и двамата ви мъжове или бяха заплашени или срамежливи...и двамата не искаха да влезнат Crazy а уж се бях изкъпала.... Rolling Eyes Mr. Green

# 68
  • Стара Загора
Моя не беше заплашен, ама ако го питаш друго ще каже.  Mr. GreenНямаше време, че свеки вече беше пристигнала.

# 69
  • Стара Загора
Горкият Геле..все дискриминиран Crazy
Като чуя вече "свекърва" и все за баба Нели на Августа се сещам Mr. Green
Разказвах снощи на Антон...голям смях се смяхме пак Laughing

# 70
  • Стара Загора
Ама и двамата ви мъжове или бяха заплашени или срамежливи...и двамата не искаха да влезнат Crazy а уж се бях изкъпала.... Rolling Eyes Mr. Green

Моя беше заплашен порядъчно по телефона и му беше обяснено как да се държи, като дойде...

# 71
  • Стара Загора

Моя беше заплашен порядъчно по телефона и му беше обяснено как да се държи, като дойде...
ЗНаех си, че си му съснала...човека от долното стълбище протегна ръка за телефона Twisted Evil

# 72
  • Стара Загора
Алооо народа.... Crazy
Утре хайде на кафе при шивача в 12 часа. На зъбар съм от 13,30 часа та да го комбинирам с едно кайве пък и пампи требе да се купи за посеркото.

# 73
аз със сигурност  ще дойда  Hug

# 74
  • Стара Загора
И аз, и аз Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт