За тези, които четат любовни романи № 40

• 60 456
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • Враца
Здравейте момичета, започнах поредицата Тенекиени номади и снощи завърших книга 2. Имам въпрос за Дрейвън, защото малко се пообърках. Може би сте го обсъдили, та ако се повтарям, извинявайте Simple Smile. Слагам го в скрит текст

Скрит текст:
В епилога на книга, съвсем в края семейството си прави снимка, Даш и Брайс имат двама сина и се казва, че Дрейвън влиза.
Във втората книга обаче той умира преди раждането на бебе 1.
Та каква всъщност е историята?

# 91
  • Бургас
Здравейте момичета, започнах поредицата Тенекиени номади и снощи завърших книга 2. Имам въпрос за Дрейвън, защото малко се пообърках. Може би сте го обсъдили, та ако се повтарям, извинявайте Simple Smile. Слагам го в скрит текст

Скрит текст:
В епилога на книга, съвсем в края семейството си прави снимка, Даш и Брайс имат двама сина и се казва, че Дрейвън влиза.
Скрит текст:
Умрял си е. Наистина 

# 92
  • Варна
Скрит текст:
И то толкова тъпо и нелепо, че ме отказа да дочитам поредицата.
Скритият текст е по повод предните коментари.

# 93
Здравейте, момичета, започнах новата книга на A. Zavarelli https://www.goodreads.com/book/show/58572211-kingdom-fall. Не съм чела нищо от авторката, но тази ме заинтригува. Нямам никакви очаквания, но се надявам се да ми хареса.
Добре звучи. И на мен ми е непозната освен като име – имам отбелязани нейни книги за четене, но още не съм стигнала до тях. Пиши отзив като добиеш впечатление Simple Smile
По принцип избягвам mafia romance, но напоследък само такива ме заинтригуват. Така искам да прочета историята на Себастиян от Danielle Lori, както и My dear husband, но засега няма яснота кога книгите ще бъдат издадени.
И може би затова Kingdom fall ме заинтригува. Стигнала съм до около 20 % от книгата, но много ми харесва. Написана е много завладяващо, всяка една дума е толкова добре подбрана и на мястото си, че ти се иска да я прочетеш на един дъх. Дано продължи така. Hands Ok Hand

# 94
  • В къщурката на хълма на феите

Скрит текст:
недоглеждане Simple Smile

# 95
  • Варна
А който чете фентъзи  може да реши че
Скрит текст:
е духа на Дрейвън Laughing

# 96
  • Разпиляна във въображението
Прочетох "Ще дойдеш в точния момент" на Софи Казънс. Много ми хареса. Приятна книга, романтика, като филм.

# 97
  • Бургас
Завърших Indigo Ridge by Devney Perry. Не лоша, но и по-хубави нейни съм чела. Има малко крими, малко съспенс, ама нещо ми липсваше и не е за 5 звезди, даже и 4 давам на по-добри, но...
Сега ми е интересно дали се различава стила и като се подписва като Willa Nash, започвам първата от Holiday Brothers, пък свалих и новата на Шен Bad Cruz.... пак няма да ми достига времето за сън.

# 98
  • Варна

Преклони се пред кралицата си или кърви пред нея…

Жертва и победител…

Попи дори не е и мечтала да открие любовта в лицето на принц Кастийл. Сега копнее да се наслади на щастието си, но първо трябва да освободят неговия брат и да намерят нейния. Мисия, която крие неподозирани опасности и неочаквани последствия. Защото Попи е Избраницата, Благословената. Истинският владетел на Атлантия. Във вените ѝ тече кръвта на Краля на боговете. Короната и кралството ѝ принадлежат по закон.

Враг и воин…

Попи иска единствено да контролира собствения си живот, не тези на другите, но трябва да реши дали да загърби изконното си право, или да приеме позлатената корона и да стане Кралицата от плът и огън. Ала докато тъмните грехове и кървавите тайни на две кралства най-сетне изплуват наяве, отдавна забравена сила въздига снага и се превръща в смъртна заплаха.

Любовница и сродено сърце…

Но най-голямата заплаха дебне от далечния запад, където Кралицата от кръв и пепел крои свои планове, покълвали стотици години. Попи и Кастийл трябва да изпълнят невъзможното – да стигнат до Земите на боговете и да пробудят върховния крал. А докато непрекъснато излизат шокиращи тайни и коварни предателства, докато стари и нови врагове заплашват всичко, за което се борят Попи и Кастийл, двамата ще открият докъде са готови да стигнат заради народа си – и един за друг.

Кралица…
Планираната дата на издаване е 27 ноември 2021.

# 99
  • Бургас
, пък свалих и новата на Шен Bad Cruz.... пак няма да ми достига времето за сън.

Нещо не ми грабна вниманието тази книга. Но ще взема да дръпна тази https://www.goodreads.com/book/show/38396994-dirty-headlines

# 100
Прочетох Hearts Kingdom fall Hearts. Книгата е страхотна.

# 101
Четох Корона от позлатени кости - много интересна. Цялата поредица е много добра, увлекателна, пленителна, има си от всичко и ти държи вниманието до последната страница. Да пише и следващите книги защото не се издържа Simple Smile

# 102
  • Варна
Прочетох Падението на Леджънд, Домът на Скарлет и Битката за вечността  на Мегън Марч и ми хареса. За сега всичко на авторката съм харесала.
Прочетох Наръчникът на Хайди за мръсни думи на Тара Сивек и Анди Арнд и тя ми хареса.  Много забавна  книжка. Главната беше супер сладка. Има и поуки, които човек може да си извади. Да не забравя и шантавите родители на Хайди. Големи образи бяха Laughing

# 103
  • София
Най-сетне прочетох „Сладко отмъщение" на Шугър Ротборд. Книжката не беше хич лоша.
Понеже си е жива антика се разрових в интернет да видя дали ще я намеря и за мое учудване се оказа, че все още тук-там се продават стари любовни романи.  Казвам го в случай, че на някой му се чете нещо от 80те или 90те, а се притеснява, че никъде няма да намери дадената книга.

# 104
  • В къщурката на хълма на феите

Преклони се пред кралицата си или кърви пред нея…

Жертва и победител…

Попи дори не е и мечтала да открие любовта в лицето на принц Кастийл. Сега копнее да се наслади на щастието си, но първо трябва да освободят неговия брат и да намерят нейния. Мисия, която крие неподозирани опасности и неочаквани последствия. Защото Попи е Избраницата, Благословената. Истинският владетел на Атлантия. Във вените ѝ тече кръвта на Краля на боговете. Короната и кралството ѝ принадлежат по закон.

Враг и воин…

Попи иска единствено да контролира собствения си живот, не тези на другите, но трябва да реши дали да загърби изконното си право, или да приеме позлатената корона и да стане Кралицата от плът и огън. Ала докато тъмните грехове и кървавите тайни на две кралства най-сетне изплуват наяве, отдавна забравена сила въздига снага и се превръща в смъртна заплаха.

Любовница и сродено сърце…

Но най-голямата заплаха дебне от далечния запад, където Кралицата от кръв и пепел крои свои планове, покълвали стотици години. Попи и Кастийл трябва да изпълнят невъзможното – да стигнат до Земите на боговете и да пробудят върховния крал. А докато непрекъснато излизат шокиращи тайни и коварни предателства, докато стари и нови врагове заплашват всичко, за което се борят Попи и Кастийл, двамата ще открият докъде са готови да стигнат заради народа си – и един за друг.

Кралица…
Планираната дата на издаване е 27 ноември 2021.

това любовен роман ли е??

Общи условия

Активация на акаунт