За тези, които четат любовни романи № 40

• 60 164
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Според мен След е за тийн и малко след тийн аудитория. Аз вече съм далече от тази възраст и едва изтърпях да изчета прескачайки книга 1.
Скрит текст:
Скоро четох една пак колежанска - ми не ми хареса. Когато видя колеж и бягам надалече вече Simple Smile.
Сега все пак реших да дам обаче шанс на Waking Olivia на същата авторка, чиято книга препоръчах. Героинята е колежанка, героят е малко по-възрастен и е неин треньор. Съвсем в началото съм и все още никой и нищо не ме дразни.
По тази причина не съм чела поредицата. А и доста противоречиви мнения имаше.

# 646
  • Бургас
Изчетох книгите "След" вдъхновена от промото на първият филм. Първата ми хареса, втората вече ми досади с драма, третата ....... А бе не бяха лоши, за мен пъти по-добри от филма /гледах само първият/.
За мен не са тийн /освен че историята е за младежи/. В книгите има доста описателен секс, доста!
И също така много обичам книги за колежани. Доста повече от мафиотски и милионерски драми.

mikipoli, благодаря за препоръките и на останалите момичета също
Също има една потребителка в goodreads, която следя, забелязах , че вкусът ни за книги се припокрива общо взето. https://www.goodreads.com/user/show/11284813-christy
аз си мислех, че чета бързо, но christy направо ме застреля. Към днешна дата 21-ви февруари, тя е прочела 68 книги! Това е повече от една книга на ден.

Аз пък си избирам често книги, като видя книга, която особено много ми е харесала в какви класации е попаднала и от там си избирам/набелязвам книги влезли в първата десятка или ако са по-надолу поне да са над 4,20 рейтинг.

# 647
Тази Ема Чейс е онази ,която беше написала Усукани (засукани, нещо такова ,нали) https://www.goodreads.com/series/180054-royally

Да, същата. И тези Заплетените , усуканите ги бях чела, но почти нищо не помня, освен че беше поредица с едни и същи герои, а такива вече отбягвам да чета. Тези пак са поредица, но с различни герои. Четеш 1 книга и приключваш.Joy

# 648
  • Варна
По тези Заплетените , усуканите ще има филм.

Скрит текст:

# 649
След изобщо не ми хареса, още на първата книга стигнах до никъде и реших изобщо да не си губя времето.

# 650
По тези Заплетените , усуканите ще има филм.
Аз не си спомням Дрю да беше описан като хубавко момченце. Този ми е много нежен за сваляч. Ще пропусна филма.

# 651
  • Бургас
Мнение за тази книга?

# 652
Лина, аз я имам на хартия, ако искаш мога да ти я дам за 1 прочит. И аз съм от Бургас. Да ти кажа хареса ми , но някак си очаквах повече и останах леко разочарована. От Ибис бяха обещали , че ще издават и др книги от Мариана Запата, но това така и не се е случило до момента. Аз прочетох скоро още една нейна с много висок рейтинг в goodreads. И пак съм на кантар дали ми хареса. Хубави са й книгите, на някак мудни, наглед изпълнена с действия и събития, пък дефакто нищо не се случва. Към края на книгата се взимат героите. И дет се вика от първата целувка минаваме на "обичам те", защото вече е минала 90% от книгата. Joy

# 653
  • Бургас
И аз съм от Бургас. Да си кажа.

# 654
Мнение за тази книга?

Аз много харесвам книгите на Мариана Запата, особено ми допада това, че са slow burn и героите имат време да се развият. А тази книга ми е една от любимите от авторката. За съжаление е и единствената преведена на български, а така се надявах Ибис да продължат да я издават.

# 655
  • Бургас
Аз ще я дръпна от ФБ. Благодаря за предложението, но не знам кога ще мога да я прочета и да я върна

# 656
Мнение за тази книга?

Аз много харесвам книгите на Мариана Запата, особено ми допада това, че са slow burn и героите имат време да се развият. А тази книга ми е една от любимите от авторката. За съжаление е и единствената преведена на български, а така се надявах Ибис да продължат да я издават.

И аз много харесвам такива книги slow burn, даже в по-предния си коментар споделих няколко, които са ми харесали. Но нещо тази авторка не мога да я усетя, не усещам това силно привличане между героите й, което би трябвало да го има. Както казах хареса ми, но очаквах повече, да усетя повече химия и заряд между героите.

П.с. ехаа, само градски сме тук. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 657
  • Бургас
Такива дето 100 страници се гледат като котараци,за да целунат и заобичат в едно изречение, не ме кефят
Да, градски сме.Може да си направим литературен клуб Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 фев 2022, 17:28 от lina_bs

# 658
И аз и аз съм от Бургас:)))) а The wall of winnipeg and me някой чел ли я е и хубава ли е?

# 659
  • Варна
Аз харесах книгата на Мариана Запата. Много се забавлявах с главните. Много се смях на
Скрит текст:
сутринта след напиването на главната Laughing
Аз съм от Варна.  На близо съм Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт