Есента почти отмина, ОКТОМВРИйчетата чакат баба зима!

• 12 439
  • 281
  •   1
Отговори
# 30
Р-ка, стискай палци да се оправи малкият- много искам да ви видя всичките. пък и проблема с плащането ще отпадне  Joy Joy Joy
но ако не успея - колата ми я обмитяват в петък - надявам се - и като сме добре почвам да ви обикалям да ви видя Simple Smile с две думи стискайте плаци да дойда на общият РД- иначе започвам поединично да ви досаждам- и тогава да му мислите просто!!!!! hahaha hahaha

# 31
  • София
Утре ще се обадя да кажа, точната бройка на децата. Ако някоя мама не дойде, аз  съм дала пари за 5 деца, така че пари за 4 деца ще има и няма да се наложи някоя мама да плаща за чуждо дете! Зори, аз предпочитам по-малкото зло  Mr. Green Ама ти все пак намини през нас да почерпиш за новото возило  Joy

# 32
Честит рожден ден на Яни и София!!!!Мили дечица, да сте живи и здрави и много палави и усмихнати!!И да радвате много мама и тати!
Джулка  newsm51да ти е жив и здрав вече големият мъж!И пожелавам много весел празник вкъщи тази вечер!!!Такова хубаво и голямо семейство сте!!
Меган- даже ти позавидях, че зимата ще си се гледате с Йони smile3525!И на мене така ми се иска,ама,,,,,няма как(освен ако не си направим още едно бебе smile3534
Пак следобяда миткосвахме по улиците- дано и утре да е слънчево!
приятна вечер от мене!

# 33
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на , ЯНИ и СОФИЯДа сте много здрави, да носите само радост и много усмивки на всички у дома.

# 34
Кламерче, целувки на твоите мадамки  bouquet. Оправяйте се бързо Praynig

# 35
  • София
Кламерче, съжалявам, че сте болни. Бързо оздравяване.
Зори - бързо да се оправя и Алек Peace
Разбира се, че никой няма да плаща, ако не може да дойде. Затова е хубаво да установим бройката и ако трябва да се редуцира менюто, докато е време. Никой не знае какво ще стане до неделя, може още някой /недай си Боже/ да се зарази с някой вирус в това гадно време. Не знаем какво ще бъде утре. Дано всички са живи и здрави. Hug

# 36
  • София
 newsm67ЧРД на Яни и София! Да са много здравички, щастливи и палави! newsm67
При мен бурята отмина, всичко е ОК. Днес "говорих" с Преслава и тъкмо и обяснявам "мама колко много я обича" и  тя като започна да се хилоти и накрая завърши с въздишка от сорта "ееех"  Grinning - много готино ми стана! Злато, браво за взетия изпит, само така! Гея, Преско как понася яслата, във вихъра ли си е там  Grinning?

# 37
И аз да се похваля!
Днес за пръв път тати гледа Валерия почти цял ден сам. Когато се появих аз на вратата, тя бързо-бързо допълзя при мен, гушнах я, а Валери ми каза: "МАМА, МАМА, МАМА!" . Дали го каза случайно или не, но ми стана мнооооооого хубаво  Hug!

# 38
момичета - балтгодаря ви за милите затрогващи пожелания!!!! HugДа Ви се връща стократно и на Вас и на малките и по-големи мъници!Обичам Ви - много и много се радвам да ви виждам всеки ден!  bouquet
Снимки утре - че много късно стан  а имам и чинии да мия...
В резюме....
Рожденият ден мина страхотно -
в 14 дойдоха бабите и дядовците, в 17 - приятелките, пък 20 кръстниците и сестра ми...
Цял ден съм с гости и съответно по печки и мифки но си изкарахме чудесно. Беше много весело, а тел не спираше да звъни!Благодаря на мамите които ми се обадиха и изпратиха смс , както и на тези които ни поздравиха тук вав форума!!!Голямо Благодаря!!!!! Hug  bouquet
Яни полечимного подаръци и въпреки че намаше дечица да играе с тях се почуства наистина специален и важен. Цял ден вървеше с дигнати ръце/колко голям е станал/ и викаше доволно! Mr. Green
Айде...лека ви вечер а утре и снимките -  Mr. Green
Мандаринкааааа, стягай се....големият празник на големият Ивчо чука на вратата!!!!! Hug
П.П.
Мисля че Ло е предложила правилното решение на проблема.
Има влеме. Откажете кетъринга ако има такава възможност и мамите и татковците да минат на свободна консумация със индивидуално заплащане! Така няма да има отказващи се мами и нека празника наистина стане назебравим. Това е първият Ви рожден ден заедно - не го проваляйте! Peace

# 39
  • София
                       baloni bdbaloni baloni
Мандарински, честит ти рожденик. Ивчо да расте здрав и щастлив и много да се обичате.

# 40
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Честит Рожден Ден на Ивчо! Да е жив и здрав, щастлив и да е радостта и гордостта на мама!Много радост и хубави моменти.

Весело изкарване на празника!

# 41
 baloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВЧО-ПИВЧО! baloni

Мандаринке, да ти е живо и здраво детенцето, много да те радва и да изпълва живота ти с щастие!

# 42
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Ивчо на Мандаринка!
Да расте здраво и много щастливо момченце!

Честит Първи Рожден Ден и на всички,които съм пропуснала от изминалите дни!Здраве,безгрижно детство,много усмивки и блеснали от радост очички им желая!

Бързо оздравяване на всички болнички и целувки от нас с Васката!  love001

# 43

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ИВЧО НА МАНДАРИНКА!С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ!
smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 44
bdbaloni ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛЪК ГОЛЯМ МЪЖ ИВЧО  bdbaloni!  baloni МАНДАРИНКА, ДА ТИ Е ЩАСТЛИВ, ЗДРАВ, МНОГО ВЕСЕЛ И ОБИЧАН  baloni!

Общи условия

Активация на акаунт