Мамчета и дечица, честит първи сняг! И малки и големи да сте румени , засмени и много здравички!

Честит Рожден ден и на Ивчо! Да е жив и здрав и много усмихнат!

А какво става със сладката Радост?
Ама 5 минути и реве и се дави изкара ми акъла. ПОсле отказа да пие вода, което не и се е случвало никога, тя пие много вода. До 2 е ревала и се е тръшкала, какво беше това нещо........... но няма други симтоми и си мисля, че беше от кебапчето, което яде вечерта! Сега е добре, но си мисля, няма 1 нощ да си легнем и да спим нормално, все нещо се случва

Благодаря предварително!!!
Каква специалнос учише?

Да го напрегръщаш и нацелуваш от мен
И да ви е жива и здрава мъничката Рали

!!!Много да ви радва и слуша !
Да нагушкаш малката Руми и от нас.
Само така успешно да ги взимаш всичките.

Тук грее едно слънце
и колкото и да е студено е по-приятно от колкото мрачни и надвиснали облаци.Нали знаете ,че приятел в нужда се познава,та сега и аз ви изпащам малко слънчеви лъчи да ви постоплят 

Мирка най-сетне си има момиченце в семейството (апропо, много ти е сладък сина, ако е свободен, вземаме го!), Злато е отличничка, а Криша ще се разходи и постопли
Дай боже повече такива новини...
Ще дойдат и Ивето с Ели от септемврийките. Че ако знаете как ми е домъчняло... Плами, дано слънчицата се оправят бързо, както и Райчо. Всъщност, това, че са на антибиотици обикновено не значи, че са още заразни май. Можеш да питаш лекарката, аз обикновено не пропускам да попитам, и често са ми разрешавали контакти с други деца.
. Мерси за честитките за лелята. Днес май ще ги изписват, ама аз нали съм на работа...., та после не се знае кога ще я вида, понеже Руми е дете на 1ви братовчед на мъжа ми. близки сме до колкото всяка неделя до сега се виждаме при бабата 

. Умишлено не исках да го казвам, за да не се помрачава празничната ни тема. Не се знае за добро ли, за зло ли така се случи. Докторът, който основно се грижеше за нея е и моят гинеколог. Онзи ден ходих при него да ме види и поговорихме по въпроса. Той изказа мнение, че това са много проблемни деца - доста често ослепяват от кислорода, имат по-бавно умствено развитие и т.н., т.е. различават се много от доносените и недоносените до 7-ми месец деца. Незнам дали това е успокоително. Чух се с кръстницата ми - звучеше горе-долу, но само тя си знае как е. Лошото е, че вече се случва за 3-ти път /преди този случай в по-ранни месеци/, а те не са никак в първа младост - тя е на 38, той на 48 г. Много ми е мъчно за тях, добри хора са и заслужават това щастие!