Безмилостен град / Актьорите преди и след сериала - Тема 8

• 16 205
  • 751
  •   1
Отговори
# 105

Пеликанът ни информира, че утре щяла да гледа. Това момиче започва много да ме забавлява с реакции и поведение.

Днес ще пусне ново видео - пуснала е и тийзър. Бре!

Новият филм на Сърма Annemizi Saklarken тръгва скоро по Стар.

# 106
Ще видим как си е направила новия татус
Ухилена тиква и класа до нея

ГирДже / ГиРай

Утре щяла да гледа красавеца си все едно не го гледа всеки божи ден такава фалшива позьорка е че нямам думи.
Озан къде му е акъла не знам може би някъде в панталона?

# 107
Здравейте! Flowers Hibiscus

Диди, Феми, Бори, Дидуля, Flowers Hibiscus

Нещо новичко за сериалчето, макар че то вече едно и също се повтаря, но все пак.Kissing Smiling Eyes

Цитат
„Гост” започва утре вечер по FOX!

Създаден от MEDYAPIM, римейкът на „Oasis” – „Гост” - новият сериал на FOX, се готви да се срещне с публиката утре вечер със своята първа серия.

В сериала, който предизвиква голям интерес със своeто представяне: Темата ще бъде многообещаващата история на Гедже (Хазал Кая), млада жена, която е имала тежко детство, и Ердем (Буура Гюлсой), баща на три деца, който току-що е загубил съпругата си.

За ролята на Хазал Кая, една от главните роли в сериала, която се готви да се върне на екрана със сериала „Гост“ – Гедже: „Това е образ, с който имах проблеми да се свържа по много причини, но процесът от опити да го открия беше много приятен за мен”, каза тя.

Успешният актьор Буура Гюлсой каза: „Публиката очаква топла, реалистична история, която всички семейства ще харесат със своя горчив и сладък вкус. " каза той.

Популярният актьор Озан Долунай каза: „Моето любимо нещо в този сериал е, че това е топла, искрена история, която ни казва, че дори когато загубим надежда, винаги има такава. Мисля, че ще се хареса от  публиката”. Той заяви още, че отдавна работят с целия екип и се вълнуват.

В ролите  участват още Бюлент Шакрак, Селен Озтюрк, Незакет Ерден, Елчин Алтамгюч, Берк Яин, Берен Генчалп, Салих Демир Урал, Зейно Асия Орчун и Емир Каан Йозкан. Успешни лица заемат режисьорския и сценаристкия стол – Арда Саръгюн и Йозге Арас.
„Гост”, римейк, ще бъде показан по FOX с първия  си епизод утре вечер в 20 часа.

Плюс билбордчета. Heart Exl

И един малък гост на сета при мама. Heart Exl

Тая озъбена до ушите до него... като пиявица е. Rage

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 11:59 от ·٠•Snejka•٠·

# 108
Здравейте Flowers Hibiscus

Снежи ,Мерси за превода ще го ползвам. На мен ми хареса как са описали историята. 

Хазалче е взела Фикош на сета. От кога го чакам това. Искам снимки с колегите да го гушнат.
Истинска звезда е. Sparkling Heart

Нека гледа Пелинай ще отчита рейтинг.
Всеки божи ден си гледа красавеца реално.
Няма лошо да го подкрепи.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 13:27 от femmi2

# 109
Буура и Фикош

Феми не и вярвам на подкрепата жалка ми е ама на ента степен.

# 110
Диди, ти не оценяваш историческия момент. Пеликанът ще гледа филм с Озан.
Още не мога да осъзная, че си призна, че е гледала само Линията и последния епизод на ЗИ. Т.е. че наистина не е гледала друго - и си го признава, без да се срамува.
Освен ако това с хубавецът не е някаква закачка между двамата, е мега тъпо. Ако гаджето й е просто един хубав мъж, Озан мноого го е закъсал.
Вече нямам търпение да се издъни с някоя простотия и да бъде отсвирена. Вярвам в срособностите й!

# 111
Диди, ти не оценяваш историческия момент. Пеликанът ще гледа филм с Озан.
Още не мога да осъзная, че си призна, че е гледала само Линията и последния епизод на ЗИ. Т.е. че наистина не е гледала друго - и си го признава, без да се срамува.
Освен ако това с хубавецът не е някаква закачка между двамата, е мега тъпо. Ако гаджето й е просто един хубав мъж, Озан мноого го е закъсал.
Вече нямам търпение да се издъни с някоя простотия и да бъде отсвирена. Вярвам в срособностите й!

Най големия смях който реших да спестя първата им среща пили ракийка по пижами в Озан колко капацитет на ум трябва да имаш да излагаш така някого?
Жалко наистина....

# 112
Ох ,Сладури.

Какво да коментирам.... Така озъбена и нахилена мяза на пиявицата на Чачи.  

Пелинай  да си оправи дикцията,  като я слушам имам чувството че говори на някъв друг език. Едно лигаво.
Дуда същата.
Чаго спестява такива кадри на публиката.  
Пеликана засега няма напъни да става актриса.

Диде , момичето е откровено тая среща на ракийка по пижами е била забавна и станала заварката.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 22:49 от femmi2

# 113
Днешното клипче е на Хазал Simple Smile
https://www.instagram.com/tv/CWGSwHMo1G5/?utm_medium=copy_link

Видеото на Пеликана- в началото е с Озан, после как се татуира. Моля да превод на интересната част (Озан)
https://m.youtube.com/watch?v=07_w2sUZe5Y&feature=youtu.be

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 17:10 от 6brn

# 114
Днешното клипче е на Хазал Simple Smile
https://www.instagram.com/tv/CWGSwHMo1G5/?utm_medium=copy_link

Видеото на Пеликана- в началото е с Озан, после как се татуира. Моля да превод на интересната част (Озан)
https://m.youtube.com/watch?v=07_w2sUZe5Y&feature=youtu.be

Като се прибера първата ми работа.

# 115
Озанеее...  
Какво прави ашка.
Пеликана едвам я слушам и гледам.
Наистина да си оправи правоговора.
Ози да не вземе да се нашара с татута? Head Band
Хайде една може.

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 18:04 от femmi2

# 116
Озанеее...  
Какво прави ашка.
Пеликана едвам я слушам и гледам.
Наистина да си оправи правоговора.
Ози да не вземе да се нашара с татута? Head Band
Хайде една може.
Той има две поне за тях знаем

# 117
На фото не съм виждала татута по Озан.
Диде я покажи ако може

# 118
На фото не съм виждала татута по Озан.
Диде я покажи ако може

https://www.youtube.com/watch?v=msuDrgDwMTk

Другата се вижда точно като слиза от колата.Нея така и не я видяхме

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 21:01 от x BlackRose x

# 119
Мерси  ,готино е татуто.
Прилеп.
Някой актьори си правят заради ролята и после ги трият.

Утре преди старта на премиерата на Гост ще има лайф с Хазал Кая.

Общи условия

Активация на акаунт