Безмилостен град / Актьорите преди и след сериала - Тема 8

• 16 235
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Балъм попита Гедже за куфарчето от майка и подарък което падна в дъното на морето.
Гедже каза,че не го е виждала. Каза,че Ердем ще е купи нов ,но Балъм не иска защото това е подарък от майка и.
Децата искат Гедже да им прочете приказка и да не гаси лампите. Изпей ни песен щом не знаеш приказка

Прощавай заспал съм!
Повече недей няма да пея повече!
Айде първия фрагман репликите,че не е била обичана.
Ердем продължава да натъртва на Гедже,че идва от заможно семейство и затова не е била обичана.Прощавай! Лека нощ!

# 151
Този път двама мъже ще лекуват една момиче, което не  е било обичано.

# 152
Гедже:Благодаря за всичко! Сбогом!

Како Гюнеш!
Гюнеш!
Како Гюнеш!

Оле как мисли,че е скочила... Expressionless

Гирай:Ало Гюнеш при теб ли?
Ердем:Не какво е станало?
Гирай:Преди малко получихме същия сигнал като вчера.
Ердем:Не!
Б:Ердем какво става?
Е:Остави с децата!
Гирай:Началник!

----

Защо правиш това? Защо искаш да умреш? Няма по ценно от това да живееш! Живей! Живей!

Оле намерила е куфара на малката Балъм

# 153
Тя наистина пак скочи.
Дали и Ердем не се влюби?

# 154
Гедже не може нормално да общува с някого, не знам любов как ще има?! При всички положения няма да е скоро.  

Интересно ми е този идиот защо я търси чак толкова?

Децата са много сладки, ще ги схрускам.

# 155
Супер снимка от сестрата на Озан

# 156
Тя наистина пак скочи.
Дали и Ердем не се влюби?

Рано е още мисля,но я цени вече защото знае какво е да загубиш някого когото толкова си обичал.
Страхотни тримата и Бюлент същинска капийка.

И не мога да не кажа колко му отива да е Гирай

Балъм много обича Гирай и той децата и държи на Ердем
Аз съм за да следват оригинала не искам да се избият за Гедже тоя филм го знаем вече по добре да си мълчи
е така и да си трае.

От Едже

От сега казвам бих била готова да превежда ,но не сама но ми трябва човек който да реди и вгражда нямам това време да превеждам сама.Работя от 9 до 8 вечерта ,но мога да хвана един половин час примерно на епизод зависи колко народ би се събрал де...

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 20:51 от x BlackRose x

# 157
Като гледах тийзъра за следващия епизод  - да, Ердем се влюби.
А Гирай е подозрителен. Много му отива на Озан да е в тази роля. Аман от американчето.
С още един епизод ли продължават?

# 158
Фрагман 1 на 2 еп

# 159
Да се влюбват и двамата за един епизод и от едно виждане. Ашк от пръв поглед. Мацето си го бива само дето Гедже не познава любов и трудно ще се довери и влюби.
Но ще стане.
 Буура - Ердем си му лепна ролята. Роден е за баща.
Гирай подозрителен.
Готина снимка от сестрата на Ози.
Вкъщи гледат.

Както писахме чок му отива да е полис.

Диде ,бих помогнала нямам представа как се вграждат субтитри.
От руски мога да преведа макар да не го знам идеално. Ти се справяш с турския.

# 160
За една вечер само

И както бях казала след финала на ЗИ в същата вечер подута и сополива от всичко
-Това е началото

# 161
Бях обещала превод на снимките:

Гедже
Хазал Кая
Гедже е момиче, отраснало без любов. Дошла е на света като нежелано дете и майка й, която никога не я е обичала, винаги я е виждала като бреме. Израствайки до такава жена, която не обича и на която не може да се вярва, Гедже е загубила вярата си във всичко добро и красиво. Назан, отглеждайки я по такъв начин, си е  наумила да изкара пари от дъщеря си. В резултат на това Гедже решава да сложи край на живота си, за да се отърве от майка си и проблемите, които й е причинила. Но не успява да го направи, защото, скачайки в дълбокото, всъщност иска да живее. В деня, в който решава да сложи край на живота си, среща мъж, който ще промени не само жимота й, но й гледната й точка към живота.

Ердем
Буура Гюлсой
Ердем е баща на три деца и обичлив мъж. Отраснал е в щастливо семейство и следвайки мечтите си, но земетресение е отнело родителите му, а също и мечтите му. Въпреки това Ердем, който работи като полицай, се е оженил и са му се родили три деца, което го е направило най-щастливият мъж на света. Докато преди година не губи жена си при катастрофа. Ердем, който вече година е и баща и майка на децата си, е опустошен от истината за себе си. Гедже влиза в живота му в момент, в който се притеснява за децата си, а те се бунтуват заради случилото се с майка им. Докато Гедже се учи да обича и живее с Ердем, той ще забрави истината, пред която трябва да се изправи и отново ще се свърже с живота.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 21:31 от 6brn

# 162
Гост епизод 1

Има го и в сайта на Фокс Плей да видим кое ще ме устройва повече за гифки....

# 163

Гирай
Озан Долунай
Гирай е млад мъж на възраст 28-32 години, който от пръв поглед привлича внимание с красотата си. Има добро сърце, милостив е, но е жесток и безмилостен към престъпниците. Най-големият му недостатък: приема своя начин за постигане на справедливост като по-правилен от всички други начини. Гирай, чийто баща също е полицай, е имал доста буйно детство и юношество. Това води до неспирни конфликти между него и баща му, който е началник на полицията. Когато Гирай израства достатъчно, решава да бъде като баща си и да му докаже, че може да бъде мъж и полицай. Но баща му все още не е убеден, че е достатъчно мъж. Нужно е да създаде дом и да стане семеен мъж. Гирай , от своя страна, не се чувства достатэчно готов, докато не среща нея, Гюнеш (Гедже).

Оуз
Бюлент Шакрак
Оуз е жизнерадостен полицай, който е определен за партньор на Гирай, след като Ердем е премесген на бюро. Въпреки че Оуз, който е малко непохватен и обичайно недискретен, не е особено успешен в работата си, сърцето му винаги е на точното място. Въпреки че Оуз обичайно е изключен от социалните събития заради искреността и недискретността си, не се сърди на приятелите си и компенсира недискретността си с оптимизъм. Въпреки това Оуз е много наблюдателен. Въпреки че забелязма повечето неща, които стават около него преди всички останали, проблемът на Оуз е, че незабавно ги казва, без да може правилно да ги интерпретира.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 21:52 от 6brn

# 164

Едно видео от Азиз със Симай
Ефнан и Азиз

Втори епизод да идва по бързо

Дали Пеликан не се е замислила тази вечер сериозно за чоджук и семейство с Озан
който да беше на нейно място при тази гледка щеше не за друго

ГЕРАЙ

- Колко дълго можеш да чакаш?
- Търпение братко!
- 20 Лири
-
И? Къде отива това момиче?
- Значи става въпрос за момичето?
- Казах да чакаш в колата!
- Какво правиш?
- Влизам в ролята на момичето. Това , какво бих направил , на нейно място ако бях момиче!
- Господи, Боже търпение! Търпение!

-----

фраг 1 - 2 еп / руски суб
https://vk.com/video-46308288_456247510

Озанче още е в тренд на деня вече 14,4

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 22:08 от x BlackRose x

Общи условия

Активация на акаунт