Безмилостен град / Актьорите преди и след сериала - Тема 8

• 15 936
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Нека бъде светъл ден, когато не бягаме от себе си, не се страхуваме да се изразим, не се покланяме на никого. Добро утро!

От Озанджъм

Напоследък ме трепи с изключителните си такива изказвания в Туитър като някой отец...

И нещо с което с Дженк сме сродни души
Бързите отговори без много да му мислим

https://mobile.twitter.com/OzanYkt/status/1469621368782213127

Покойния беше голям в това отношение....

От телефона съм и довечера дано да мога да съобщя един хубав хабер за темата и касещ Гост и проекти на Озанджъм.

# 691
Диди ,  чакаме какво ще ни разкажеш за Гост и новости за  Ози.

Heart Eyes
Хепи енд .  Любовта лекува.Катарзиса на Гедже до Гюнеш.
От нощта до Слънцето.
Всички са щастливи.
Гирай дали ще се излекува от чувствата към момичето в което се влюби от пръв поглед ?
Това оставаме на въображението.
Дали Гюнеш не изпитваше нещо към красавеца.
За толкова епизоди това е .

Диди , когато имаш време моля те погледни това и кажи какво говори Хазал ?
https://twitter.com/dilosumsuuu/status/1469388323903123456

https://mobile.twitter.com/OzanYkt/status/1466526629694480387
това си е за гифки непременно.
Ахххх ,  как похабиха тез лъвове и трио. Заради вкусове на турския зрител и политики.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 15:02 от femmi2

# 692
Привет! Heart Exl

Диди, Бори, Феми, Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

Нова на Хазал.

От телефона съм и довечера дано да мога да съобщя един хубав хабер за темата и касещ Гост и проекти на Озанджъм.

Да не е превод на "Гост" или друг сериал на Озан? Ако е така, чакам си наградата.

# 693
Снеже и всички....
Точно така искам да преведа Гост ще се опитам да инсталирам програма утре вечер на лаптопа ако не стане тук ще мина на компа бавно,но славно ще преведа епизодите защото в момента времето ми е жестоко ограничено

Какъв подарък чакаш? Нещо такова устройва ли те?

Или такова?

# 694
Диде , супер за превода . Бавно но славно . Малко епизоди заради любимците си заслужава .
Гифките с Ози и Фера са страхотни . Божеее , колко си подхождат . 
Офффф , мъка ми е че така стана . Искам тяхна история .

# 695
Снеже и всички....
Точно така искам да преведа Гост ще се опитам да инсталирам програма утре вечер на лаптопа ако не стане тук ще мина на компа бавно,но славно ще преведа епизодите защото в момента времето ми е жестоко ограничено

Какъв подарък чакаш? Нещо такова устройва ли те?

Или такова?

Устройва ме, благодаря ти. Heart Exl

Мерси и, че си решила за превода. Flowers Hibiscus

# 696
Бахо

Берко почват снимки на 20-ти декември

Сера я боли леко зъб,но така е писала добро утро за тази сутрин

Колежка на Беркер от Алев и на Озан от Лъжкините - Дилян Чичек Дениз се жени казала е "ДА" на нейното севгили
 а Беркер е писал - Дилянче, поздравления!

# 697
Озан гледа телевизия. Пеликанът го е издебнала за снимка

# 698
Бори, реакцията ми....

Снеже,честит имен ден! Все хубави неща скъпа моя....😍

# 699

Снеже,честит имен ден! Все хубави неща скъпа моя....😍

Охо, поздравче с ОзБер.  Heart Exl Благодаря! Purple Heart

# 700

Малко Гирайчо

# 701
Здравейте! Heart Exl

Превод на "Гост", но доста некадърен, според мен - струва ми се, че е автоматичен.

https://www.evropabgonline.com/gost

Махкум има доста добър старт. Ще видим в четвъртък как ще е - тогава е вторият му епизод.

Тотал - 6.36%
АВ - 6.16%

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 11:16 от ·٠•Snejka•٠·

# 702
# 703
Добро утро! Heart Exl

Диди, Flowers Hibiscus

Озан -   "Невъзможно е да имаш малко чувство за справедливост и да живееш в тази страна, без да страдаш!"

Хм, нещо го е подразнило пак. Турция и България си приличат, нали сме съседи. Close

Мине. Purple Heart

# 704
Здравейте момичета ❤☕
Пеликанът ще пуска ново видео за татуировките си днес. Аз й хвърлям око като снима Озан, което е рядко. Дори днес ме издразни, че хвали филм на Нетфликс. Ами да беше казала една дума за филма на гаджето си, ⚡☄⚡
Сестрата на Озан в ново видео вчера (въпроси и отговори) е казала, че гледа филмите на брат си, нали това е подкрепата (да го каже на Пеликана), че имат 7 години разлика, но са приятели. И че не живее с него.
Очевидно сряда и четвъртък са секирата в момента (четох такива коментари в мрежата преди пускането на новия по Фокс). Филмът на Сърма продължава надолу, аз сега ще гледам втория епизод, с превод, че снощи не можах. Снощният епизод е с рейтинга на финала на Гост, което е зле за втора серия. Въпреки, че е на първо място по коментари в мрежата. Странно е това, но явно е така.
Утре ще видим рейтинга на четвъртък на новия (отказвам да му запомня името) по Фокс, защото всъщност той е важен.
Бирсен пише, че любимата на Берко влиза в екипа на Синът ми, който ще снимат за Стар. Щеше да ми е интересно да ги видя в общ проект.

Общи условия

Активация на акаунт