Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Как жените убиват мъжествеността на своите мъже

 • 11 926
 • 366
 •   1
Отговори
# 30
 • София
 • Мнения: 5 614
В статията се описва жена, която за да запази мъжкото у мъжа си и той да не й доскучае, се превръща в безгласна подметка, която със сигурност ще стане безинтересна на големия мъжкар Joy Всичко е в баланса... Една двойка трябва да се развива заедно, а не да се задушава отвътре. Двустранно е.

Доста повърхностна статия. Мъжкото обезличаване е интересна тема, но подлежи на доста по-задълбочен анализ.

# 31
 • Мнения: 24 000
Статия за жени, които не знаят какво искат. Има мъже за купон и лайф и други мъже за семейство. С едните живееш на младини, но после се задомяваш с другия тип. С чиста съвест мога да кажа, че същото важи и за жените, но там мъжете се изразяват по-грубо - има жени за чукане и жени за семейство. И ако някой бърка едното с другото неизбежно прави грешка.

# 32
 • Мнения: 555
Предполага се че точно в този форум, съгласните с такива статии ще са малко. Вероятно ,,ценителите" на тези мъжки типажи се мяркат из фейсбуци и подобни, даже една значителна част изобщо не присъства в чатове и форуми, стигат най-много до дистанционното за кабелната и дотам.

# 33
 • Мнения: 5 718
Мисля, че жена, която прави всичко възможно да скопи мъжа си е всъщност преди това самоскопила себе си, поставяйки се доброволно в ролята само на съпруга или майка, или пък само домакиня като кон с капаци. Някакво залитане в нездравословна крайност, разбираемо когато има малки деца, но водещо до тежки последици.
За мой срам признавам, че имах такива позиви на младини, разбира се след раждането на децата... Дразнех се и завиждах, че мъжът ми може да си позволи удоволствия, без да се чувства гузен. И никой не ме е спирал да правя същото, просто се чувствах виновна ако намеря дори 5 минути време за себе си. Ама млада и глупава, напираща за титла най-добра майка, кралица на черпака и всички останали иронични титли... Резултатите са ясни.
Сега не желая да скопявам партньора си, защото аз имам свобода да прекарвам време за себе си със себе си както намеря за добре.
Статията е повърхностна и тенденциозна, но все пак можем да я ползваме само за отправна точка и да се замислим отвъд нея.

# 34
 • France
 • Мнения: 6 893
Прочетох статията и точно си виках "какъв виц" и видях, че е писана от някаква Олга. Какво повече има да се коментира. Това идва от съседна вселена.

# 35
 • Агент под прикритие
 • Мнения: 10 995
Сценария от тази статия съм го виждал в изпълнение на живо два пъти с хора от моя социален кръг, с малки разминавания в детайлите, но статията не е общовалидна, поне не и във всички случаи.

# 36
 • Мнения: 490
На крива ракета и космосът и е крив

# 37
 • Мнения: 520
Не ми трябва лошо момче да блъска по масата. Трябва ми интелигентен мъж, който да ми оправя компютъра. Кой докъдето е стигнал в еволюцията това си търси.

# 38
 • Мнения: 44 248
Eva+, аз на това му казвам несходство в характерите. Проличава си при силен стрес или поява на нова отговорност, каквато в случая са децата. И ти, и той сте си показали личните разбирания и се е видяло, че не мелят брашно заедно. Друга двойка, при която и двамата са на една вълна, със същите усещания като твоите, колкото и да са крайни, би си живяла безпроблемно. Няма виновни, просто сме хора, със своите индивидуални особености.

# 39
 • Мнения: 24 000
Истината е някъде по средата. Откакто сме заедно ММ не се гмурка с харпун (там майка му го навикала без да знам как така ще ме зарязва сама на плажа за часове), не се катери по разни скали, не шофира като маниак. Но не се е и кротнал на дивана. Караме ски заедно, докато бяхме по-млади карахме и ролери, мислим да си купим каяк. Има си доста дейности  с умерен и минимален риск, но все пак носещи тръпка. И ако тази тръпка е по-малка от самата дейност, това се компенсира от факта, че го правите заедно.
И мъжът от статията нормално би трябвало да се откаже от сноуборда извън пистите (сещам се за Кролев, лека му пръст, харесвах го), но съвсем не и да спира да кара, вече по пистите. И да води детето със себе си. А глупавата майка е трябвало да порасне и да осъзнае и какво иска, и какво е реално за да живеят заедно.

# 40
 • Мнения: 1 907
Не ми трябва лошо момче да блъска по масата. Трябва ми интелигентен мъж, който да ми оправя компютъра. Кой докъдето е стигнал в еволюцията това си търси.
Навремето си мислех, че съм ударила джакпота, момъкът съчетаваше посочените две неща.
Не бях.

# 41
 • Мнения: 5 052
Трудностите в разбирането на материала от интелигентни, образовани и реализирани (умрè циганката, начи) жени идват от незнанието, че в Русия има цели школи по въпроса как жена да се продаде по-добре. Това включва от промяна на походката до промяна на светогледа. Имат някои попадения, общо-взето че жената може спокойно за мъжки дейности да е с вдигнати лапички не знам, не мога, не искам, но с някои други неща определено изплискват легена - като в статията.
Като цяло, моето лично впечатление е, че колкото повече усилия е положила една жена да върже мъж, правейки се на нещо друго, толкова повече натиска мъжа да се променя.

# 42
 • София
 • Мнения: 32 114
Ами логично е - след като се е прецакала, трябва да го прецака и него. Ако една жена е в мир със себе си, ще остави и мъжа си да си живее.

# 43
 • Мнения: 7 393
За тази статия имам една дума: примитивна.
Нямах нерви да изчета всички глупости, които бяха написани.

# 44
 • Мнения: 1 164
Статията е досатъчно оплюта, за да го правя и аз, но в чест на обективността ще кажа, че имам приятелка, която "скопи" своя мъж и сега нон стоп ми се оплаква. Излизаме на ресторант, сервитьора го пита какво ще яде и тя отговаря вместо него. После реве не бил достатъчно еди какъв си. Казах-ми ти хем го скопи, хем искаш да диктуваш, а той да изпълнява-това е резултата. Според мен това " с оформянето на мъжа след брака" идва, понеже много жени се бракуват по причини, различни от любовните, и после се опитват "да прекрояват".

Общи условия

Активация на акаунт