Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 705
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 825
  • Пловдив
Азалия, а имаше ли проблем или съмнения с оригиналността на получените продукти

# 826
Не съм ги получила още. С оригиналност не би следвало да има проблем, тъй като сайтът Скарлет е... да го наречем аутлет на Делириум ексклузив.

# 827
  • Пловдив
Два пъти съм поръчвала от Нотино и единия път парфюма беше полуспиртна вода.Нито на кожа ,нито на хартия се усещаше дори и намек за аромат.Върнах го и ми го замениха за друга марка.В мен обаче остана разочарование и съмнение  за произхода на парфюмите.

# 828
Никога за толкова години пазаруване от нотино не съм получавала менте/реплика или "спирт". А пазарувам много и от всякакви проверени места или официални сайтове на марките. От нотино имам и много нишови и никога, ама никога не съм имала проблем. Имала съм фабрични мостри от тях, или от другаде за сравнение - парфюмите, които съм получава от тях винаги са били точно каквито трябва да бъдат.

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 02:20 от tuali

# 829
Аз, честно казано, се отказах да обяснавам на тези, на които им пробутват спирт навсякъде другаде, освен в Бютито. Ми не пазарувайте от никъде другаде! Всичко живо е менте. 🤪

# 830
  • Пловдив
Аз затова не купувам парфюм над 50 лв.Дори и да попадна на неоригинален да не ме е яд.Така или иначе и цените на наливните и репликите варира около 20-30лв.

# 831
Ами... всъщност, парфюмите до около 50 лв за 100мл, наливните и репликите, са основно спирт. Т.е. в шишето има точно каквото трябва да има. И в такъв случай аз не разбирам къде е проблемът! 🤔

# 832
Аз също имам много поръчки от Нотино и, както и от другите сайтове на първа страница.Никога не са ми" пробутвсли" менте.Несеруозно е да се твърди, че един от най- големите международни сайтове продава ментета. Ех, сега , ако и ми платят, ще е супер;) хахахх

# 833
  • Бургас
На мен любимото ми е: "Сестра ми ми изпрати парфюм от Щатите /кой, какъв, марка... няма значение, просто парфюм/ Няма такъв траен парфюм. Тук си купувам от Дъглас, Прити шоп........., скъпи, пък страшни ментате, 5 мин не траят." Такъв човек каквото и да му говориш, няма да го убедиш. Чудя се защо са в тази тема и защо се самоотравят със съмнения.

# 834
  • София
При основни критерии да е нещо ново/модерно, силно, трайно и евтино - наистина най-добрият вариант са имитациите. Или сред творчеството на по-бюджетните арабски марки.
Коментарите за спирт в парфюм са ми малко като тези за "химия" в храната - повече от ясно е, че и двете трябва да има прах от дъга и дъх на еднорози Wink

По темата, чакам две поръчки от Скарлет - едната днес, другата незнайно кога - и двете с червила. Другите изстъпления от ЧП не са за тук - пъзели и парцали Laughing

# 835
Тази година сайтовете сериозно са зациклили, персонал ли нямат достатъчно, много поръчки ли имат - идея нямам , но всички поръчки ми се бавят. Вече забравих от къде какво съм поръчала - чакам си поръчка от Скарлет, от Делириум, от Златна Рибка , от The Body Shop ..... За последната току що получих SMS .

# 836
И при мен се бавят. Само от Златна рибка дойде днес, поръчана в събота. Скарлет, Притишоп, за Емаг да не говоря .. ще си ги чакам Grinning Ама хич не съм от търпеливите.

# 837
Получих си пратката от Нотино, няма го комплекта на Ланком, а са ми изпратили несесер. На потвърждението си беше комплекта. Малко се ядосах, поне да бяха ме уведомили...

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 10:21 от bg2310

# 838
  • Стара Загора
macadamia , кога направи поръчката от The Body Shop? И аз чакам моята, но все още нямам никаква информация.
Относно Скарлет - миналата седмица върнах червило на Том Форд, защото се носеше от него миризма на старо масло и щеше да е абсурдно да си го сложа на устните, само го отворих и затворих. Smiley Още не са ми върнали парите, но има време.

# 839
  • Пловдив
Получих си пратката от Нотино, няма го комплекта на Ланком, а са ми изпратили несесер. На потвърждението си беше комплекта. Малко се ядосах, поне да бяха ме уведомили...
Мен направо ме уведомиха, че могат да ми откажат поръчката, защото го няма комплекта Ланком и аз им писах, че я отказвам тогава👌🏻

Общи условия

Активация на акаунт