КАРТИ ТАРО - ТЕМА 27

• 40 887
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
$$$Но тъй като 2Ч ти е първа,не очаквай грандиозна промяна(2Ч е нестабилна основа,а и измива,неглежира съседната карта).Аз бих очаквала край на разговори,опити за разбирателство и компромиси(това по 2Ч+10М) или поне осъзнаване,че няма смисъл.$$$

Това го обмислям аз.И сега не правя кой знае какво,но все още аз я водя при него за да го види а и тя го търси.А след срока който съм си поставила на себе си спирам и с това.Мисля,че 2 години бяха достатъчно дълъг период в който се опитвах с добро.Няма да говоря повече по въпросите дали ще си гледа детето или пък хеле за нас....просто ще се оттегля и ще спра окончателно комуникацията и воденето докато не я повдигне той или не поиска сам да я вижда.А това пределено ще му направи впечатление....все пак толкова време ме държа точно с това.В смисъл "Или ми я води да я виждам или повече не искам да я видя!"И аз сакън да си вижда детето а и детето баща си му вървях по свирката.А в какъв крал ще се превърне скоро ще разбера.

# 121
Днес задодох въпрос "Какво да очаквам от бащата на малката до края на март 2022?"
Това е въпрос в чиста практична гледна точка не в лични взаимоотношения.Паднаха се
2 Чаши
10 меча
Крал Пентакли
Рядко успявам да ги чета,но мисля,чу тези карти са доста красноречиви.От menarirni ми е останало,че 2 чаши не са стабилни за партньорство и отношения което си мисля,че в случая само аз имам някакви надежди да съумеем да стигнем до някакво разбирателство.Десет меча я чета като карта,която вече си достигнал предела си и няма какво да те нарани честно казано така и чувствам.Мисля,че превъртях играта и неговите манипулации и подлости все по малко ми влияят.И пак от menarieni Крал Пентакли или баща и в случая ще продължи да се опитва да ме държи в подчинение.Вие какво мислите?
Сложила съм този срок не случайно досега пробвах с меко и все да съм добрата след това ще прекъсна това.Имам желанието да задам е въпроса какво да очаквам след този период и след като направя това което съм намислила,но май трябва да е по нататък.

Аз също категорично съм съгласна с мнението на menarini! По картите виждам вашето колебание как да се държите с въпросния господин и смятам, че ще сте решила вече да го играете "хардкор", обаче 10 меча колкото и да я обичам тази карта, няма как да бутне Крал Пентакли на трета. Според мен този човек има нарцистично разтройство и вие както и да се държите, той ще се храни от провокацията на вашите емоции, защото всички нарциси, всъщност дълбоко в себе си имат огромни комплекси. Отделно смятам, че основния му проблем, всъщност е патологична ревност.
Единственото разумно поведение от ваша страна, трябва да е е емоционално дистанциране - до колкото е възможно. Старайте се да бъдете изключително хладнокръвна, без никакви емоционални изблици и твърдо да си защитавайте позициите - без да влизате в излишен обяснителен режим или спорове! С две думи - Ледената Кралица feat Желязната лейди!
Последното в мнението от известно време го прилагам и виждам,че се чувствам по добре.А,че има нарсцистично разстройство отдавна го подозирам,но не мога да си обясня ревноста не веднъж излиза като основен проблем!Обаче кой ревнува или от кой?Едва ли ревнува мен,дали не ревнува,че дъщеричката ни предпочита мен?Обаче ако ревнува от това защо не прекарва време с нея за да я предразположи към него а обратното.Ако не съм аз досега тя да е забравила,че той съществува.Наистина се чудя как да се държа с него....но вече ми е по лесно да съм по стабилно стъпила на земята.

Говорим за ПАТАЛОГИЧНА ревност. Не случайно използвах тази дума.Такъв тип човек няма нито адекватни реакции, нито адекватни мисли и чувства. Този човек е способен да ревнува от всичко и от всеки. Но предвид нарцистичния му характер, смятам че голямата му драма е, че не получава от вас така жадуваното му обожествяване. За вас той трябва да е Бог и вие сутрин, обед и вечер да скланяте глава пред божествената му персона!
Курса на поведение ви е трябва да е максимално емоционална дистанцираност. Без излишно да го дразните и провокитате, както и в никакъв случай да не играете играта на жертва.

П.С. Току що прочетох горният ви пост - това ви е правилното поведение. Дистанция!

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 19:02 от BelaDeLSiera

# 122
Патологична щеше да е ревността на обърнат Крал пентакли.
Човешката психика е деликатна и мниги трябва да се внимава как и къде точно можеш да пипнеш някоя опъната струна. Затова пиша, че е необходима отговорност към човека отсреща, а в ютюб няма да я намерите. Едно е блогър, друго е Таро. Но Пейпи си обича да ми влиза с бутонки така или иначе. Бих се радвала да влизат хора, които сериозно искат да знаят, не интуиции и облаци. Уви.

# 123
Патологична щеше да е ревността на обърнат Крал пентакли.
Човешката психика е деликатна и мниги трябва да се внимава как и къде точно можеш да пипнеш някоя опъната струна. Затова пиша, че е необходима отговорност към човека отсреща, а в ютюб няма да я намерите. Едно е блогър, друго е Таро. Но Пейпи си обича да ми влиза с бутонки така или иначе. Бих се радвала да влизат хора, които сериозно искат да знаят, не интуиции и облаци. Уви.

10 меча (на втора позиция) + Крал Пентакли ми е излизала за човек с криминално деяние - точно заради патологична ревност.
В тази комбинация е хубаво, че основата е 2 чаши - тоест в основата си, човека е колеблив и слабохарактерен и само ще върти дребни женски номерца, за да си валидира пентаклиевото Его.
Разбира се, мога и да греша. Даже се надявам всъщност да греша и да не се касае за болна ревност! Simple Smile

# 124
С 10 меча по средата, имаме приключване на отношения, максимумът, който е постигнат между Вас е това.Тук някой е доста обиден, наранен,
Да обидиш един Крал Пентакли си е сериозна смелост
За мен това, как ще продължат отношенията Ви зависи от него...
Не ме разбирай погрешно..да, ти може да тропнеш с краче и да се разсърдиш и спреш да водиш детето, но
Той е властен, мисля, че и обезпечен и желае да командва.За мен човекът е традиционалист, но егото му е наранено и затова се държи грубо....
За мен с тази 10 ка, пластовете ще се раздвижат
Те са , както край ,така и разчистват пътя за нещо ново...
2 чаши в случая ти е зад гърба, пометена е вече от острите мечове 💙

# 125
Здравейте, момичета.

Чета ви от скоро с интерес. Интересувам се от астрология и я изучавам от повече от 5 години. Никога не съм се вълнувала от карти Таро. До август тази година. Историята е дълга, но така се случи, че картите преобърнаха възприятията ми за доста неща. Спомням си, че когато си тръгвах от срещата с тариста изпитвах такава лекота. Моят казус не беше свързан, че съм получила отговор на конретен въпрос и това ме е успокоило, а че съвсем случайно се изясни защо в определени ситуации винаги действам по конретен начин.

В последните месеци имам голяма мъка на сърцето и търся всякакви начини да получа отговор на въпроса си. Ще съм ви много благодарна, ако ми съдействате по следния въпрос: Ще бъдем ли наистина заедно с Б.? И ако да, това ще се случи ли до 3 месеца?

Ако някой се заеме с моя въпрос и са необходими уточнения за ситуацията - ще ги дам на драго сърце!

Прекрасен ден, усмихвайте се повече!

При кого ходихте?

# 126
  • там, където ми харесва
Здравейте, не съм влизала отдавна в темата , а и по-рядко напоследък използвам картите. Имам въпрос и ако някои реши да се включи ще се радвам.
Какви ще са действията на Б. към мен да 3 месеца?
Въпроса е подобен на предната дама
Паднаха се- Петица пентакли Шут Паж пентакли
Ще се опитам да тълкувам , ако някои има мнение нека го каже. Ревност от по-млад мъж , а той Б. сякаш е решил, че връзката между нас е един вид забавление и приключение или така иска без обвързващи обстоятелства. По паж пентакли освен ревност може и поведението му да е като на младеж.

# 127
Не знаех, че с Таро интуиция не се изпозлва. Expressionless
Моя грешка, да си позволява да коментирам.  Съжалявам, че ви се намесвам в темата...

# 128
Не знаех, че с Таро интуиция не се изпозлва. Expressionless
Моя грешка, да си позволява да коментирам.  Съжалявам, че ви се намесвам в темата...

Напротив, добре си дошла.

# 129
Днес задодох въпрос "Какво да очаквам от бащата на малката до края на март 2022?"
Това е въпрос в чиста практична гледна точка не в лични взаимоотношения.Паднаха се
2 Чаши
10 меча
Крал Пентакли
Рядко успявам да ги чета,но мисля,чу тези карти са доста красноречиви.От menarirni ми е останало,че 2 чаши не са стабилни за партньорство и отношения което си мисля,че в случая само аз имам някакви надежди да съумеем да стигнем до някакво разбирателство.Десет меча я чета като карта,която вече си достигнал предела си и няма какво да те нарани честно казано така и чувствам.Мисля,че превъртях играта и неговите манипулации и подлости все по малко ми влияят.И пак от menarieni Крал Пентакли или баща и в случая ще продължи да се опитва да ме държи в подчинение.Вие какво мислите?
Сложила съм този срок не случайно досега пробвах с меко и все да съм добрата след това ще прекъсна това.Имам желанието да задам е въпроса какво да очаквам след този период и след като направя това което съм намислила,но май трябва да е по нататък.
2 чаши са си много хубава карта за партньорства, но не говорят за любов! Говорят за хармония, разбирателство, съвместимост, но по тези карти тази хармония много отдавна и много дълго е била разрушавана. Има натрупана много умора от тези отношения, защото е имало вкопчване в идеята за хармония. Затова сега идва отказа от тях. Но интересно е, че тук излиза не някой друг, а точно Крал Пентакли - най-стабилния от всички крале. Трябва да знаеш, че и на този мъж му е писнало, а за да писне на крал пентакли, доста време е проявявал търпение. Ти си знаеш историята с него, но аз съм забелязала, че доста време вече задаваш един и същи въпрос, в който уж поставяш някакви срокове, които така и не се спазват, та и сега - защо ти е толкова дълъг срок? Картите са ясни - отношенията са приключили, окончателно. Крал пентакли няма да се върне назад след 10 меч.

# 130
Периодът е такъв защото март 2022 стават две години от както ни изгони с децата от домът му.Март 2022 стават две години откакто го моля просто да бъде баща на дъщеря а аз с него нямам желание да живея или да бъдем заедно.Търпението за което говорите от моята гледна точка аз не го виждам защото ако беше проявил компромис и търпение дори минимално нещата нямаше да са такива.Той изначало влезна остро в живота ни без търпение и разбиране искаше всичко да се случва на мига.Аз изпитвам и страх от това което ме очаква ако не му вървя по свирката.Може Крал Пентакли да е стабилен съпруг и баща,търпелив,но при него това не го видях и всичко лъсна едва след като нямаше възможност за аборт.Много пъти съм казвала той не проявява грижи спрямо дъщеря ни защото знае колко много ми тежи това и ще направя всичко за да има тя баща и така ме наказва.Лично ми го е казвал това е ярък контраст със стабилния,търпелив баща и съпруг.И честно казано на мен ми писна проявих търпение от над 3 години само и само тя да има баща да не расте без такъв а той да е жив е здрав....Бях готова да преглътна всичко само и само да знам,че тя ще расте с него и няма да е различна няма да е като брат си и сестра си на които съдбата отне баща който наистина беше стабилен и търпелив съпруг и баща.Обаче мина времето при което бих се върнала при този човек....минах през всяка възможна болка докато кажа край.

И да не е спам сутринта теглих карти тъй като както казах ме е страх от поведението му питах какво да очаквам ако започна връзка с друг мъж.Картите са:
Асо меч
Умереност
Справедливост.
След малко ще пиша какво съм прочела за картите и какво мисля.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 11:49 от AniGaSt

# 131
Ако беше грижовен ,отговорен,търпелив и мил баща,щеше да е Крал жезли.
Направила си брилянтно описание на Крал пентакли - самовлюбен деспот ,искащ всичко да се случва по неговите правила. Неслучайно точно този крал ти е излязъл . Не го казвам с интуиция,а защото съм търсила точно отговорите за тези крале в мои гледания . Рядко бащата излизаше Крал жезли и по-често пентакли. Месеци наред съм си блъскала главата защо тези две карти и защо се менят боите.

Дано е станало ясно ,че Таро няма общо с интуиции и фантазии. На мен няма какво някой да ми се извинява,извини се на жената,на която си писала небивалици. Аз също бях новак в темата,ама имах смирение и желние да науча нещо .Аман от тънкообидни !

Мислиш ли ,че нов мъж ще ти реши проблемите с него? Пък и въпросът ти не е много конкретен . Питай не какво да очакваш,а какво ще направи той .Тези карти ти показват,че има непроменлив модел на поведение и по тази причина нищо в отношенията ви няма генерално да се промени. Пък и май наистина е време да спреш да питаш едно и също картите,просто ще спрат да ти отговарят.

# 132
Ако беше грижовен ,отговорен,търпелив и мил баща,щеше да е Крал жезли.
Направила си брилянтно описание на Крал пентакли - самовлюбен деспот ,искащ всичко да се случва по неговите правила. Неслучайно точно този крал ти е излязъл . Не го казвам с интуиция,а защото съм търсила точно отговорите за тези крале в мои гледания . Рядко бащата излизаше Крал жезли и по-често пентакли. Месеци наред съм си блъскала главата защо тези две карти и защо се менят боите.

Дано е станало ясно ,че Таро няма общо с интуиции и фантазии. На мен няма какво някой да ми се извинява,извини се на жената,на която си писала небивалици. Аз също бях новак в темата,ама имах смирение и желние да науча нещо .Аман от тънкообидни !

Мислиш ли ,че нов мъж ще ти реши проблемите с него? Пък и въпросът ти не е много конкретен . Питай не какво да очакваш,а какво ще направи той .Тези карти ти показват,че има непроменлив модел на поведение и по тази причина нищо в отношенията ви няма генерално да се промени. Пък и май наистина е време да спреш да питаш едно и също картите,просто ще спрат да ти отговарят.
Не нямам предвид новия човек да оправи проблемите с него.А това,че ме е заплашвал,че при нов човек в живота ми той ще направи всичко възможно да е токсичния бивш,който създава проблеми докато новия не си плюе на петите.Права си обаче и въпроса не ми е конкретен и еднотипните въпроси също.Прекалено много ги обмислям нещата защото не искам проблеми просто искам спокойствие.Има човек, с който харесваме,но го държа настрана защото ме е страх.Не знам как да постъпя.

# 133
SINEOCHKA, намесвай се
Говори това, което ти усещаш, като четеш картите
Всеки по собствен начин се свързва с Таро🧿💙
Интуицията помага и говори от името на подсъзнанието..
Няма грешно или верно тук!
Картите усещат хубавата енергия на човек и му говорят... по свой начин

# 134
Здравейте, следя ви от известно време. Имам карти ,но съм съвсем начинаеща с тях. Бих помолила за малко помощ . Напоследък във всяко едно четене и зададен въпрос относно любов и отношения с определен човек  ми излиза 9 чаши. Какво иска да ми каже и как ги тълкувате вие? При какви ситуации ви излизат?  Много ще съм благодарна ако ме насочите .  По-напред във форума бяха дали идея да изкарам картата и да задам въпрос какво иска да ми каже. Така зададен излизат : Асо чаши, Паж Жезли и Кралица Жезли.

Общи условия

Активация на акаунт