КАРТИ ТАРО - ТЕМА 27

• 40 949
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
ок, благодаря ти Simple Smile
тия са ми в кутийка и удобни за разнасяне
лайт сиърса ми е жал да не го измърлям, че ми е новичък Laughing

# 571
  • Пловдив
Момичета, попитах за развитие на отношенията между двама души

Обесен 4 пентакли Смъртта

Според вас значи ли това, коренна промяна, в смисъл разпад на статуквото и край на безтегловността

# 572
  • София
Здравейте момичета, изтеглих си карти за тези “отношения” дето ме тормозят от известно време. Въпросът е как ще се развият от тук нататък, какво следва?
Изпадна ми 2 жезли, 10 жезли, Любовниците и Кралица чаши…
Какво мислите, ще се радвам да чуя тълкувания.
Поздрави от мен 😊

# 573
Здравейте момичета, изтеглих си карти за тези “отношения” дето ме тормозят от известно време. Въпросът е как ще се развият от тук нататък, какво следва?
Поздрави от мен 😊

Здравей! Не знам в какъв формат са отношенията, но вероятно тук има намесен трети човек. Някой в тези отношения не е решил как да действа, тъй като има задължения, за които да мисли. Колебае се как да постъпи в ситуацията  и е изправен пред труден избор. Кралица чаши допълнителна ли е? Ако е, вероятно някой в тези отношения ще поддържа паралелна връзка, защото не може да се лиши от присъствието на жената, която му е на "сърце", но му е трудно и да пренебрегне отношенията които е имал до момента. Толкова без изходна информация. Надявам се да съм ти полезна

# 574
  • София
Поздрави от мен 😊

Здравей! Не знам в какъв формат са отношенията, но вероятно тук има намесен трети човек. Някой в тези отношения не е решил как да действа, тъй като има задължения, за които да мисли. Колебае се как да постъпи в ситуацията  и е изправен пред труден избор. Кралица чаши допълнителна ли е? Ако е, вероятно някой в тези отношения ще поддържа паралелна връзка, защото не може да се лиши от присъствието на жената, която му е на "сърце", но му е трудно и да пренебрегне отношенията които е имал до момента. Толкова без изходна информация. Надявам се да съм ти полезна
Не, няма допълнителни карти. Първо докато ги бърках изпадна двойка жезли и после останалите и си ги оставих като отговор на въпроса.
Аз съм човека, който се колебае, но имам сериозни причини за това и все пак се колебая, наистина много труден избор и работен и личен. Мъжът в момента се опитва по всякакъв начин да ме провокира, включително и с това, че има нова връзка.
Може би щеше да ми е маааалко по-лесно, ако не ми пишеше всеки ден, всякакви глупости. Затова и реших да питам картите.
На въпроса има ли друга жена изтеглих 4 карти.
8 пентакли, Справедливостта, 3 пентакли, 9 пентакли
Не знам защо изтеглих четири, така ми дойде

# 575
Искам да кажа и аз своето мнение … Не харесвам и не препоръчвам подобни подредби в стил “така ми дойде”. Те са заблуждаващи.

# 576
  • София
Като ти изпаднат картите на въпрос, връщаш ли ги? Реших да не ги върна, дали пък това усещане и решение не е отговора на въпроса, който сме задали….Това са картите ми, как съм ги изтеглила, те са на лице и си говорят. Това е.

# 577
Като ти изпаднат картите на въпрос, връщаш ли ги? Реших да не ги върна, дали пък това усещане и решение не е отговора на въпроса, който сме задали….Това са картите ми, как съм ги изтеглила, те са на лице и си говорят. Това е.

Щом вярваш, че е така, така го прави, мен това не ме засега. Аз казвам мнението си. Ако ти се изсипят от тестето 14 карти, примерно, ти по тях ли ще тълкуваш? Каква подредба е това?
Въпросите са риторични..

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 11:35 от Silver Light

# 578
  • София

Щом вярваш, че е така, така го прави, мен това не ме засега. Аз казвам мнението си. Ако ти се изсипят от тестето 14 карти, примерно, ти по тях ли ще тълкуваш? Каква подредба е това?
Въпросите са риторични..
Е когато изпаднат 14 е друго, явно не държиш картите както трябва, когато ти изпаднат 4 е съвсем различно… и има смисъл в тълкуването и то е нагледно.
Не споря с теб, споделям опит.

# 579
  • там, където ми харесва
Здравейте, хвърлих карти относно работата, тъй като търся в момента работа имам предложения , но не знам дали са удачни. А и разбрах , че от старата работа някои е давал лоши препоръки за мен.
Картите са: Седмоца пентакли Двойка жезли Обесения
Ако имате тълкуване ще се радвам да го чуя. А въпросът е ще намеря ли постоянна работа?

# 580
Здравейте, хвърлих карти относно работата, тъй като търся в момента работа имам предложения , но не знам дали са удачни. А и разбрах , че от старата работа някои е давал лоши препоръки за мен.
Картите са: Седмоца пентакли Двойка жезли Обесения
Ако имате тълкуване ще се радвам да го чуя. А въпросът е ще намеря ли постоянна работа?

Здравей! Според мен картите ти показват, че към настоящия момент предложенията не са удачни. Или парите ще са малко или развитието ще е бавно. Като цяло не си убедена, че са за теб и ще се наложи да почакаш за нещо по-преспективно. По обесеният смятам, че тук се проявява това, че си разбрала за лошите препоръки и се чувстваш жертва на обстоятелствата.

# 581
Здравейте, момичета. Моля за вашето мнение, изтеглих карти на приятелка дали ще вземе изпита по немски утре? 3 мечове, 2 мечове, Кралица мечове, императора изпадна с кралицата?
Аз клоня към да, или ще е труден много тоя изпит. Кралица меч ме навежда на мисълта, че е самата преподавателка.

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 17:30 от Минзухар.12

# 582
.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 20:13 от Анонимен

# 583
Здравейте попитах дали ще имаме сРеща с даден човек до края на месеца излезнаха Крал на чашите, могьосника и шестица жезли може ли мнение моля 🙏

# 584
Според мен да.
Здравейте попитах дали ще имаме сРеща с даден човек до края на месеца излезнаха Крал на чашите, могьосника и шестица жезли може ли мнение моля 🙏

Общи условия

Активация на акаунт