КАРТИ ТАРО - ТЕМА 27

• 40 916
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, може ли помощ?
На въпрос има ли чувства към мен?
1. Страшния съд 2. Четворка чаши 3. Звездата

Пояснение на страшния съд е Тройка мечове
 И под звездата отворих карта Десятка пентакли.
Знам че темата не е да разчитате изтеглени карти, но ако помогнете ще съм ви много благодарна!

По Страшният Съд с подчертаната 3 меча, смятам че може би мъжът (съмнявам сте да сте Вие) още не е преживял някакво минало любовно разочарование, което води до апатично и минорно настроение по 4 чаши. Звездата мисля че показва, Вашата идеализация на партньора. Тя много често се свързва с невъзможна връзка поради разстояние. Чувства може да индикира, но тези чувства нямат възможност за материализация - нещо като да се влюбиш в постер на стена! Понякога говори и за натрапливо следене по социалните мрежи, но не е задължително да е от негова страна - може и да е от Ваша. Тук е почертана от 10 пентакли, което още веднъж ме връща на тезата, че господинът не е преживял все още любовно разочарование и не е готов за връзки и отношения на този етап....а пък Вие си мечтаете за "Happily ever after".
Надявам се искренно да не съм права! Simple Smile

# 616
  • Пловдив
Момичета, може ли помощ?
На въпрос има ли чувства към мен?
1. Страшния съд 2. Четворка чаши 3. Звездата

Пояснение на страшния съд е Тройка мечове
 И под звездата отворих карта Десятка пентакли.
Знам че темата не е да разчитате изтеглени карти, но ако помогнете ще съм ви много благодарна!

По Страшният Съд с подчертаната 3 меча, смятам че може би мъжът (съмнявам сте да сте Вие) още не е преживял някакво минало любовно разочарование, което води до апатично и минорно настроение по 4 чаши. Звездата мисля че показва, Вашата идеализация на партньора. Тя много често се свързва с невъзможна връзка поради разстояние. Чувства може да индикира, но тези чувства нямат възможност за материализация - нещо като да се влюбиш в постер на стена! Понякога говори и за натрапливо следене по социалните мрежи, но не е задължително да е от негова страна - може и да е от Ваша. Тук е почертана от 10 пентакли, което още веднъж ме връща на тезата, че господинът не е преживял все още любовно разочарование и не е готов за връзки и отношения на този етап....а пък Вие си мечтаете за "Happily ever after".
Надявам се искренно да не съм права! Simple Smile

Много много сте права…
Дори не сме се срещали с този човек, всичко се случи онлайн, с много силна емоция и привързаност, но невъзможност да се срещнем поради ред причини. Сега човека вече се отдръпна.

На въпросът приключихме ли отношения?
Изпадна Дяволът, след него излезна паж на чашите, Любовниците, Асо жезли и Умереност 🤭
Към тези аркани се теглят допълнителни карти нали?
Извинявайте за тъпите въпроси, но все още се уча…

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 22:19 от Gerry.P

# 617
Да,да,изтеглете още 10 карти,че съвсем да стане мазалок...

# 618
  • Пловдив
Да,да,изтеглете още 10 карти,че съвсем да стане мазалок...
😁😁😁 Абсолютен!

# 619
Момичета, имам нужда от помощ! Изтеглих карти и ми се иска да ми помогнете с вашето мнение.

Ще се съгласи ли на среща приятел?
Колелото на съдбата Колесницата Паж жезли Тройка чаши

Благодаря ви предварително!

# 620
Момичета, имам нужда от помощ! Изтеглих карти и ми се иска да ми помогнете с вашето мнение.

Мисля, че ще се съгласи. По-подробно не мога да ти кажа, защото аз правя подредби с 3 или с 9 карти, тези с 4 не са ми съвсем понятни..

# 621

Мисля, че ще се съгласи. По-подробно не мога да ти кажа, защото аз правя подредби с 3 или с 9 карти, тези с 4 не са ми съвсем понятни..

Много ти благодаря!
Тройка чаши е пояснителна на Паж жезли, но те заедно на мен не ми дадоха много информация заради самата комбинация от вода и огън, някак несъвместими са ми. 
Да малко е объркващо с тези четири карти.

# 622
Не е била нобходима тази пояснителна 3 чаши.
И въобще,пояснителните само объркват .

# 623
Записвам се.
Аз имам колода на уейд. Купила съм си енциклопедия за карти таро и подредби на таро.
В момента го изучавам и чета енциклопедията , стигнах до 4 глава.
Почнах да правя упражненията , но пише , че е хубаво да има друг човек, за да видя къде се разминават вижданията и опита.
Излезнаха ми 3 големи аркана за личния ми живот , които ми се видяха много странни и не съм сигурна дали ги разтълкувах правилно.

Ще пиша пак , като имам въпроси.

# 624
Записвам се.
Аз имам колода на уейд. Купила съм си енциклопедия за карти таро и подредби на таро.
В момента го изучавам и чета енциклопедията , стигнах до 4 глава.
Почнах да правя упражненията , но пише , че е хубаво да има друг човек, за да видя къде се разминават вижданията и опита.
Излезнаха ми 3 големи аркана за личния ми живот , които ми се видяха много странни и не съм сигурна дали ги разтълкувах правилно.

Ще пиша пак , като имам въпроси.

В началото ще излизат много големи аркани, да. Най-често излиза Императрицата.

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 19:32 от Silver Light

# 625
Здравейте! Дали някоя от вас би ми изтеглила карти за въпроси свързани с отношения?
Приключихме ли отношенията си с него или ще се възобновят?
Има ли друга в живота му?
Какъв съвет ми дават картите по отношение на ситуацията?
Благодаря ви!

# 626
За първи път тегля карти по този начин,без да назовавам името на питащия и без да разкажа на Таро за ситуацията.Но предполагам Таро знае за кого питам 😉
Приключили ли са отношенията ви?
Рицар Пентакли+Паж Меч+3 Чаши
Заедно с тях излетяха 4 Пентакли

Ще възобновите ли отношенията?
Смъртта+10Чаши+Звездата
Има ли друга жена в живота му?
4Чаши+Глупакът+6Пентакли

Съвет на картите за теб,относно тази ситуация:
Кралица Меч+8Меча+Паж Жезли

Това е от мен.Дано съм била полезна.
Здравейте! Дали някоя от вас би ми изтеглила карти за въпроси свързани с отношения?
Приключихме ли отношенията си с него или ще се възобновят?
Има ли друга в живота му?
Какъв съвет ми дават картите по отношение на ситуацията?
Благодаря ви!

# 627
Така , обещах да пиша , тъй като съм напълно начинаеща. Както казах вече,  чета "Енциклопедия на карти таро".
Имах няколко упражнения. Първото е да изтегля 3 карти и да задам въпроса "Уроци, които уча в момента".
Излязоха ми следните карти: сила , висшата жрица и умереност.

Не знам как да го тълкувам. Но мисля, че е нещо от този род : безкрайно спокойствие,  увереност  сила , смелост ,като виждам и строга и сериозна жена седнала на трон. Т.е. двете описания идват към карта сила и висша жрица. За последната карта тълкувам , че съм пълна с концентрация , тъй като човека прелива внимателно водата между бокалите. И може би някакво духовно извисяване ?
Т.е аз трябва да се науча да бъда спокойна , да съм концентрирана и да стана по извисена духовно ?

# 628
Обърни внимание, че на картата Умереност не е човек, а ангел и той прелива водата от една чаша в друга, но това става реално под невъзможен ъгъл.

# 629
На такъв отвеян въпрос, какъв смислен отговор очаквате?
Не знам каква е тази енциклопедия, но нещата, които описахте, звучат направо абсурдно и смехотворно.
Извинете ме,вината не е Ваша, този свят е пълен с глупости, които просто трябва да се продадат и Вашата енциклопедия е една от тях очевидно.
Аз също съм горд притежател на една клнига за Таро, която купих в началото, но ми е неудобно дори да я подаря на някого.

Общи условия

Активация на акаунт