КАРТИ ТАРО - ТЕМА 27

• 40 918
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
И аз да попитам за мнение отново питах дали са приключили отношенията и ми излезе тройка мечове, страшния съд и колесницата според мен отговора е не, но при наличие на трети лица вие какво мислите? 🙏

По тези карти- да, дори поне един от двамата в отношенията вече е поел в друга посока.

# 601
Peypy Ако вашия коментар е към мен по-горе съм писала моето предпорожение Simple Smile просто искам да видя дали съм права

# 602
Видях, че има запитвания за консултации. Аз правя, ако имате интерес - на разположение съм.🌸

# 603
Момичета,таро за колко време напред може да познава ? Доверих се на една уж гледала,каза ми че 5 години напред няма да имам връзка,или ако имам всички ще ми изнверяват ;D

# 604
Момичета,таро за колко време напред може да познава ? Доверих се на една уж гледала,каза ми че 5 години напред няма да имам връзка,или ако имам всички ще ми изнверяват ;D

Няма правило, но общо взето половин година или една година максимум. Толкова дълъг период с такива заключения не е много адекватно

# 605

Няма правило, но общо взето половин година или една година максимум. Толкова дълъг период с такива заключения не е много адекватно

Най-вероятно усети,че в момента съм след раздяла заради изневяра.И не ми написа картите,а директно тълкуванията,ама аз съм си виновна.Интернет е пълен с такива хора .

# 606
Те не са само в Интернет. Също така са и от двете страни. На мои консултации клиенти не са ми плащали. Всичко се случва.
Трябвало е да си изисквате картите, за да прецените сама, дали правилно се тълкува или не.
Също така, ни знам кой и задал този период от 5 години - дали Вие или тя, но това не е правилно. Това е много дълъг период, в който може всичко да се промени. Вашите решения могат да променят всичко

# 607
Те не са само в Интернет. Също така са и от двете страни. На мои консултации клиенти не са ми плащали. Всичко се случва.
Трябвало е да си изисквате картите, за да прецените сама, дали правилно се тълкува или не.
Също така, ни знам кой и задал този период от 5 години - дали Вие или тя, но това не е правилно. Това е много дълъг период, в който може всичко да се промени. Вашите решения могат да променят всичко

Tя,аз не съм задавала такъв въпрос с срок,искала да се ориентира ;D

# 608

Tя,аз не съм задавала такъв въпрос с срок,искала да се ориентира ;D

Е, “добре” Ви е ориентирала и Вас 😅

# 609
Напълно е възможно да указват по-дълъг период от време. Един Страшен съд на трета или Обесен могат да се точат с години.
Хубаво е да си бяхте поискали картите, макар да не е гаранция, че друг/и, който питате, ще ги разчете правилно.

# 610
Могат да се точат и цял живот, но по кои карти може да си направи изводът, че в следващите 5 години ще й изневеряват, ако има връзка?

# 611
  • Пловдив
Момичета, може ли помощ?
На въпрос има ли чувства към мен?
1. Страшния съд 2. Четворка чаши 3. Звездата

Пояснение на страшния съд е Тройка мечове
 И под звездата отворих карта Десятка пентакли.
Знам че темата не е да разчитате изтеглени карти, но ако помогнете ще съм ви много благодарна!

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 16:43 от Gerry.P

# 612
Момичета, може ли помощ?
На въпрос има ли чувства към мен?
1. Страшния съд 2. Четворка чаши 3. Звездата

Пояснение на страшния съд е Тройка мечове Sad 
 И под звездата отворих карта Десятка пентакли.
Знам че темата не е да разчитате изтеглени карти, но ако помогнете ще съм ви много благодарна!

Когато Звездата излиза като резултат за чувства, тя “говори” за чувства, които водят до размисли. Като пример - виждаш нещо, което те кара да се замислиш. Това, обече не са любовни чувства или чувства, които да отбележат начало на любовна връзка или развитие, ако вече има такава. Това е един остров на спокойствие, образно казано и не е обещаваща карта, ако търсите развитие или някакъв успех.
С 4 чаши преди това също не и обещаващо положението.
Този човек не открива във Вас силната емоция, от която се нуждае, ако трябва да има връзка или любовни отношения

# 613
  • Пловдив
Благодаря!
Вярвам, че с положени усилия с времето ще мога и аз да разчитам правилно картите!

# 614
Благодаря!
Вярвам, че с положени усилия с времето ще мога и аз да разчитам правилно картите!

Абсолютно всеки може. Трябва четене и практика всеки ден и ще ги научите 🌸

Общи условия

Активация на акаунт