🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 9 (31.10 - 07.11) 🐄

• 55 678
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 1 035
Георги към Ваня при коването на стълбата - Спокойно, не бързаш за никъде Joy
Не го ли каза Ивайло това?

# 1 036
  • София
Първо Ивайло, да, после и Георги.

# 1 037
  • София
Права беше Цветелина - "Много добър резултат", ама този на Ванчето

# 1 038
  • На топло в неговото сърце.
Браво на Ваня! Жалко за Цвети, но толкова си може момичето. Просто Ваня мина като валяк през битките.

# 1 039
Ама наистина много е напълняла Цветка!...
Лорчето реве, щото знае, че е следващата.
Цвета се подаде на Виктор за прегръдка като дирек...

# 1 040
  • София
Ахх Теодора и Мартина като мумии, дори не изръкопляскаха от кумова срама, а иначе мълчаха като гьонове като видяха нивото на Цвети, лицемерки.

# 1 041
О, много грозно от страна на Теодора. Докато обявяваха резултата от последната битка, Теодора буташе Мартина и се подхилкваше. Грозна душа има тази жена. Не, наистина тази жена не е в ред. Сега сигурно ще реве за нея.

# 1 042
Браво Ваня.
Цвети пък въобще няма да липсва. Прав е Кирил.

# 1 043
Ах каква кофти прегръдка на Цвети към Виктор на тръгване .. с глави в различни страни ...

# 1 044
Ох, много поза, бляк.

# 1 045
Много ще се говори за това колко е слаба Цветелина, но отново поздравления за Ванчето. Оставете бързината, атлетизъм, но аз съм впечатлена от нейната интелигентност по време на битките. Имаше няколко битки, в които направи нещо грешно първоначално, но веднага се усети и настрои по различен начин. За това не се изисква просто физически умения, а просто да ти върви бързо мисълта, дори в силно стресиращи моменти.

Ваня отнесе и вероятно ще отнесе още подигравки за това как възприема и усеща света около себе си, но явно наистина черпи сили и добра перспектива от този си начин на живот и психическа настройка.

# 1 046
Честито на Ванчето! Няма да я харесам, но определено спечели уважение. И Жоро също качи личната ми стълбица, за разлика от другата агитка.

# 1 047
Честито на Ваня. Смело върви по стъпките на Хепи Ванче от миналия сезон. 😀 Много силен и комплексен играч е. Фаворит ми е за финалната четворка.

Не ми се вярваше, че ще стане така, но Георги и на мен от днес взе да ми става симпатичен. На дуели винаги дава много силна подкрепа на своя човек. А днес даже и на опонента му.😀

На Цвети късмет навън. Изчерпа се във фермата, време беше да си ходи. Стискам палци Тедка да е следващата.😁

# 1 048
Теодора става все по-неприятна, надменна, манипулативна.

# 1 049
Дано след този дуел, Цвети да разбере колко висока цена плаща, за да изглежда добре винаги в очите на хората. Чуждото мнение е толкова важно за нея, че това я блокира и вцепенява тотално, и физически и психически.

Виктор ми се стори, че се беше наредил последен да я гушне, може би надявайки се за малко по-специално сбогуване, обаче... се получи много грозно и тъжно. Цвети дори не го погледна.

Общи условия

Активация на акаунт