🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 9 (31.10 - 07.11) 🐄

• 55 563
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 1 110
Не знам, много голяма изненада е за мен тази история на Пламен с бележката и Теди. Не съм усетил от това, което съм гледал и което са показали като отношения между тях до момента нещата да поемат в такава посока.

И аз не съм забелязала нищо между тях, нито дори от единия само към другия. Във фейсбук преди няколко дни имаше коментари, че продукцията ги криела зад глупостите на Цвети и Виктор, но и тогава, и сега ми се струва малко нелепо.

# 1 111
Поживём - увидим.

# 1 112
  • ново
Ние виждаме това, което ни показват. На всички събития, дори в ежедневието Пламен и Теодора са все един до друг, случайно или не. Утре ще е интересно.

# 1 113
Хора,  може ли някой, който разбира, да каже има ли Цвета намеси по лицето си? Много неестествено стои. Като пластмасова маска. Особено когато плачеше на видеата с близките си, беше болезнено за гледане. Прилича на 45+, прекалила с интервенциите.
Няма корекции - имах подозрения за носа, но на снимките на 17 е същият. Просто се гримира потресаващо и има неприятни мимики.
За мен Цветелина не е красива, просто е млада. Красива е Теодора, Живка също е много хубава, но никога не сме я виждали "барната". Има много хубави очи и е доста свежа - изглежда по-свежа от 10 години по-младата Ваня.

# 1 114
  • София
Пламен беше казвал, че за него Теди е най-красивата жена вътре, имаше и още една реплика, която ми беше направила впечатления, както и че напоследък все ходеха заедно. Седяха един до друг при хранене, на покрива.

Но Теди не би направила нищо и Пламен постъпва тъпо, защото ще го отритнат от групата. Все пак Любо е приятел на мъжа ѝ. Мъжкият сговор го устройваше повече. Любо, ако го нарочи, не е сигурно кой ще бие.

Ще видим дали Живка би го взела в техния лагер и тя му се е ядосала, че ги наказват.

Поне ще се раздвижат малко лагерите.

# 1 115
Понякога на сутринта намирам в стаята си неподозирани средства за подправяне. Simple Smile
Гримът е изкуство и когато се владее добре, е способен да сътвори чудеса...
https://m.youtube.com/watch?v=uS2JhJizn7E&t=11s

Прочетох някой написа, че Ваня ползвала дерморолер, тя и много мазен крем очевидно ползва, който въобще не ѝ прави услуга...

А на тази патка ревяща Теодора, ще и разтурят семейството... Тя нали затова реве и казва, че от това най-много се страхувала.

Живка има хубава, матова кожа и екзотичен вид с тези дръпнати очи.

# 1 116
Къде е тази заигравка между Пламен и Теодора, за която пишете?
Любовната линия най-слабо ме интересува, ама пък толкова да недовиждам?

# 1 117
За мен лично това което Пламен направи с тази бележка е неправилно. Тези хора не четат ли договора преди да подпишат. Камерите ги следят 24/7. И пак го отнася групата. Пламен кат толкова я харесва кажи й го. Прас и толкова.  Живка пак права, но Кирил пак двоен стандарт. Значи за Теодорчитуу която е " Мис лицемерна ревла" трябва да я съжаляваме , но за един Цоньо не може?? Който не от групата на "Мартина" да го слагаме на пангара? Затова искам някой от "великолепната четворка " да е истинския победител на Фермата 7.

# 1 118
  • Другата България
Хич не ми е нелепо на мен, ама да видим. Тихите води.....тя ТедитУ затуй рИве вероятно - от това, дето "най-се страхувала".
Вероятно да не я забъркат с мъж.
То пък ТОП ъф дъ ТОПа й се лепна......Sunglasses 
Ама то след толкова театро, поза и роля на беззащитна слаба жена, какво е очаквала?
Близалка?

# 1 119
Мери беше права, че без фактите само спекулираме.
Ще видим в понеделник за какво точно става дума и по какъв начин е поднесено. И до каква степен ще се отрази на фермерството на новия Фермер на седмицата ( наказанието ) и как ще се отрази на лагерите вътре.

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 00:12 от Bengun

# 1 120
Хора,  може ли някой, който разбира, да каже има ли Цвета намеси по лицето си? Много неестествено стои. Като пластмасова маска. Особено когато плачеше на видеата с близките си, беше болезнено за гледане. Прилича на 45+, прекалила с интервенциите.
Няма корекции - имах подозрения за носа, но на снимките на 17 е същият. Просто се гримира потресаващо и има неприятни мимики.
За мен Цветелина не е красива, просто е млада. Красива е Теодора, Живка също е много хубава, но никога не сме я виждали "барната". Има много хубави очи и е доста свежа - изглежда по-свежа от 10 години по-младата Ваня.

Живка има хубаво лице, а когато с Кирил представяха обичая за баджанаците, изглеждаше блестящо в носията и с грим. Ярко червило не е за всяка, но на нея чудесно й стоеше.
Ваня има един гаден розов гланц или червило, което просто трябва да си забрани да ползва. Много я загрозява и устата й изглежда безформена и лигава с него. Иначе ми е много симпатична мис Светлина Simple Smile

# 1 121
Това, което казва Кирил в промото, не беше ли подобно, когато на масата коментираха случая с прасковата и банана, по адрес на Ваня? Сега не мога да се сетя и не ми се търси.
Иначе така монтирано думите му може да не са конкретно насочени към Теодора.

# 1 122
  • София
Кирил преди също се нахвърляше така, сети се, че не е хубаво след писмото от жена му. Затова не е хубаво да получават такива. Тя му даде пълни инструкции без да го е гледала какви ги върши, но си го познава и знае какво може да очаква.

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 00:09 от Niya-

# 1 123
  • Велико Търново
Ивайло "глухоняма" ли нарече Ралица? Confused
Моля някоя добра душа да ме насочи около кой момент е било това, че съм го пропуснала!

Аз например ги възприех, че са по-скоро за Пламен казани. След като ги накажат, нищо чудно всички да се обърнат срещу него.

# 1 124
Ивайло "глухоняма" ли нарече Ралица? Confused
Моля някоя добра душа да ме насочи около кой момент е било това, че съм го пропуснала!

Аз например ги възприех, че са по-скоро за Пламен казани. След като ги накажат, нищо чудно всички да се обърнат срещу него.
Ивайло я нарече така на почивката между битките, когато Цветелина пушеше.
Аз също така ги възприех, по- скоро към Пламен насочени. Ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт