🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 9 (31.10 - 07.11) 🐄

• 55 544
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Велико Търново
Подцених я. Очаквах да е доста зле, но тя надмина очакванията ми и се оказа направо трагична.
Направо си я надценил Satisfied
Много добра аналогия с айсберга! Бе определено си личи, че не си заслепен от "хубостта".

# 1 171
Да, Ваня се състезаваше със себе си. Искаше да издигне в очите на хората, които я подценяват, включително и баща й. За миг не беше разколебана в увереността си от победа. Ваня е с повече опит от Цвети, вряла е житейски, докато Цвети е расла в саксия. И тя си има своите трудности, но майка й е човекът, който и спестил всяко усилие и когато си с необходимите физически дадености не ти трудно да постигнеш някой неща, където това е предимство.
Но не излобя и си тръгна с усмивка, което не може да и се отрече, така че присъствието й във формата няма да остави лоши впечатления у мен. Навън може да е всякаква, надута, арогантна, пр., тук обаче не ме подразни освен в седмицата на фермерското и управление.

# 1 172
Според мен пък такива като Цветелина ги има много, не защото просто те така са се изградили, а защото наистина подобно поведение масово се харесва от мъжете, особено под 30. Виждате, дори мъже като Виктор и Калоян от миналия сезон, които претендират за традиционни възгледи и желание за патриархат, веднага точат лиги по първата кифла.

То звучи смешно сега да си го представя даже, но защо Виктор не тръгна със селските свалки към Ралица? Базирано на думите му, тя като характер и възглед за жената трябва повече да му допада, защото е трудолюбива, отдадена на това което прави, тиха и скромна. Само, че разбира се той скочи на тунингованата Цветелина, на която много й знае устата и прави секс по самолети Grinning изобщо не се чувствам зле за жени като Цветелина, но и по никакъв начин не симпатизирам на нещастници като Виктор, които парадират с възгледите си, а дори не могат да ги следват.

# 1 173
Браво на всички, които познахте, че бележката е за Теодора. Много сте наблюдателни. Жалко, че Пламен си вкара такъв автогол. Имаше големи шансове за победа.
Много ми е любопитно как ще се развият нещата.

# 1 174
Е какво да прави  26-27 годишния Виктор при жена на 40+ години? Младо момче очевидно нищо още не видял от живота  и му се живее,с олегнала жена на 40 и няколко, която е такава сухарка  че може да мине за майка му Grinning нищо против нямам жената,но е скучна и безлична,единствените моменти когато в нея избива някакъв живец е около нещо свързано с работата й

# 1 175
  • Другата България
Много беше "трудно" след петък да се прогнозира, че Цвети ще падне на нула.
99% от темата го направиха.

# 1 176
  • Велико Търново
Но не излобя и си тръгна с усмивка
А, да, поне показа уважение към съперницата си, че даже и я прегърна, при това по собствена инициатива. Това наистина няма как да се отрече. Към Виктор прояви студенина, но то се и очакваше, имайки предвид как се развиха нещата през последните дни.
Аз обаче няма да забравя отношението ѝ към Цоньо. Доста горчив вкус остави.

# 1 177
Е какво да прави  26-27 годишния Виктор при жена на 40+ години? Младо момче очевидно нищо още не видял от живота  и му се живее,с олегнала жена на 40 и няколко, която е такава сухарка  че може да мине за майка му Grinning нищо против нямам жената,но е скучна и безлична,единствените моменти когато в нея избива някакъв живец е около нещо свързано с работата й

Ралица е просто пример. Разбира се, че не очаквам Виктор да се хвърли към по-възрастна жена, но Ралица и да беше на 25, големият традиционалист Виктор пак нямаше да я отрази, именно защото е суха и скучна. Така че момичета като Цветелина има защо да показват подобно поведение, да приоритизират външната обвивка, повече от някакви личностни качества. Просто това се харесва, дори от мъже, които твърдят, че са големите традиционалисти.

# 1 178
Ще и остане спомен за цял живот на Цвети.
Мина през всички длъжности във Фермата - беше ратай, беше и Фермер. Изложи се в седмицата, когато беше Фермер с отношението си към Цоньо. Беше добър ратай. Бори се за имунитет от ратайство, за имунитет от дуел, участва във викторината при избор на Фермера.
Някъде по пътя загуби мотивация да се бори. Не се опита да подържа форма или да се научи да реже и цепи. Логично загуби с разгромен резултат, но точно той я прави част от исторята на Фермата, защото държи рекорда за най-тежка загуба, който през този сезон няма да бъде подобрен.

# 1 179
  • Sofia
Когато си умишлено злонамерен или си готов винаги да захапеш или нараниш с думи, без дори да се замислиш човека отсреща, ми за мен това е кофти личност и няма начин да го харесам. 

А когато се замисляш и го прикриваш си извисена личност може би.

# 1 180
Ваня има филър в устните, който вече е почти разграден, както и в брадичката. Цвети абсолютно има в скулите, в устните и вероятно в jawline, но за последното няма да се закълна. Теди също има филър в скули, устни и може би челюст.

Повечето мъже казват, че не харесват жени с подобрения, но голяма част от тях изобщо не знаят, че има такива, ако не са фрапиращи заради прекалено количество. А Пламен директно си казва, че харесва жени с комерсиална външност, но с некомерсиален характер Wink

# 1 181
И аз мислех, че Ваня е с филъри, но вчера като даваха родителите и, тя е одрала кожата на баща си. Същите плътни устни, нос, така че за мен е без намеси.
Цвети също е копие на баща си.
Колко да са и плътни устните? 😁
Сега гледам, че най-вероятно си е правила пилинг на лицето.

# 1 182
Joy
Тук ме загубихте като събеседник Simple Smile
Но ще чета с образователна цел Simple Smile

Само мнение, че вътре Ваня изглежда много по-добре, отколкото на тази снимка.

# 1 183
Ама защо сравняваме снимка с видео? Ваня е с много светла кожа, която направо розовее - това си е до подтон на кожата, знаете, че има различни - неутрални, топли, студени. Не е нужно да си правила пилинг, а пилинги има сто вида. Със сигурност има филър - то се вижда от конкура, просто вероятно е 0,5. Просто такъв розов гланц не й прави услуга, както и мазния крем.
Аз също съм руса с много светла кожа и ако вдигна малко пауър, порозовявам Grinning

# 1 184
  • Варна
Ралица е просто пример. Разбира се, че не очаквам Виктор да се хвърли към по-възрастна жена, но Ралица и да беше на 25, големият традиционалист Виктор пак нямаше да я отрази, именно защото е суха и скучна
Ралица има и две деца в картинката.
Виктор можеше да си падне и по Лора, но не го направи.
 Падна си по Цвети, защото тя първа прояви интерес към него и той се подведе. Нормално в изолирана среда.

Общи условия

Активация на акаунт