🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 9 (31.10 - 07.11) 🐄

• 55 550
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Аз смятам, че мъж ще спечели, но мисля, че жените я правят по-интересна. Благодаря за темата!

Едно към едно 😉

Благодаря за темата.

# 196
Не ми се връзва някак Ивайло да е бутнат от продукцията за фермер. Намесата на продукцията си се отличаваше много ясно при избора за фермер между Живка и Мартина. Но в този случай поне аз не видях някакво лансиране на Ивайло. На въпроса с художниците той сам си каза, че ще избере на случаен принцип. А последният въпрос го знаех и аз. Не си представям преди викторината отговорите да са му подшушнати или дадени. Още по-малко пък по време на играта да му е подсказано.

Може би защото в предишни епизоди него и Любо са показвали като по-неначетени типове, та затова сега плюс цирка на водещия много съмнително се получи. Според мен Мартина изкуствено я изкарват много опасен противник, за да се засили контраста с Живка и да обере с гръм и трясък негативния вот. С това си обяснявам голямото криене, дето я криха от зрителите един месец. Нищо опасно няма в нея откъм лидерски умения и стратегия. Факт, че е силна в игрите, но ако не ходи на дуели, какво от това? Все едно да има само едно оръжие, но да не го ползва и него. На финал и фермерския вот няма да събере, защото гласовете ще се пръснат между нея и мъжете от тяхната група.

# 197
Ивайло не е глупав, първичен и прост е. Нямаше какво да губи и стреля на късмет с този въпрос. Мартина не е силен играч, само физически, иначе разчита на интриги и “приятелски” кръг. Дано Живка се съхрани психически, тя ми е фаворит. Пламен искам да го видя като фермер или ратай, в някаква конфликтна ситуация, в момента маневрира и се пази, затова не мога да преценя реално що за човек е.

# 198
Какво е казал Любо на Лора? Точно този момент съм изпуснала

# 199
Мартина с кого се състезаваше в една тройка на първия дуел? Там как се развиха нещата. Не мога да намеря.

# 200
Мартина с кого се състезаваше в една тройка на първия дуел? Там как се развиха нещата. Не мога да намеря.
Сия, Ралица .Спечели Ралица.

# 201
Ако не използват Мартина да чисти жени от лагера на Живка, то тогава жените от лагера на Живка ще изчистят и Лора и Цвети според мен. Ако не е Мартина дуелист тази седмица им пиша слаб на стратегията. Защото за кръга на Мартина е по-добре да бутат Лора и Цвети напред, а не да ги ползват като пушечно месо.
Точно това си мисля и аз. Ако Ивайло е толкова умен за колкото се мисли трябва да прати Мартина ратай и после евентуално на дуел за да чисти жени от другия лагер. За Живка не съм убедена,но смятам ,че Ваня и Ралица сравнително лесно би ги победила.

# 202
На мен Цвети и Виктор са ми симпатични и техните отношения. Той обаче така говори все едно ще се жени за Цвети, то си е фермерска любов и после кой откъде е. Явно няма много опит Виктор. Той да не е помак?

# 203
Ивайло точно това смяташе да направи. Да изпрати Мартина ратай с тази цел. Обаче моето мнение е, че като фермер Иво би мислил по-тактично и не би действал единствено по собствена преценка. Според мен ще послуша Любо и ще прати Ралица и Ваня от жените на дуел за кандидат-ратай.

# 204
На мен Цвети и Виктор са ми симпатични и техните отношения. Той обаче така говори все едно ще се жени за Цвети, то си е фермерска любов и после кой откъде е. Явно няма много опит Виктор. Той да не е помак?
И на мен са ми интересни. Искам да видя докъде ще стигнат. Надявам се пък, да се получи нещо.

# 205
И на мен са ми интересни. Искам да видя докъде ще стигнат. Надявам се пък, да се получи нещо.
До под кривата круша.

# 206
Понеже в Инстаграм веднага бяха разконспирирали Цвети и ѝ бяха намерили профила, то и аз го разгледах.Ми девойчето съвсем не го виждам да живурка с Виктор в Чепеларе, честно.

# 207
Е, как?, още като я видях си я представих как обръща палачинки умело с тигана, до него къкри тенджера със супа, а с другата ръка нежно подпира младенец, сучещ от гръдта ѝ. 🤣

# 208
Кирил не само изхвърли кученцето навън, но и го удари, а то изскимтя. Тъпанар  и то голям. Много мразя някой да удря животно, а то е още бебе, не знае какво и къде да прави.

# 209
Кирил не само изхвърли кученцето навън, но и го удари, а то изскимтя. Тъпанар  и то голям. Много мразя някой да удря животно, а то е още бебе, не знае какво и къде да прави.
Това съм го пропуснала и по-добре! Но и от прочетеното само ми става криво. Що за човек е този?

Общи условия

Активация на акаунт