🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 9 (31.10 - 07.11) 🐄

• 55 547
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Снимките не приключиха ли вече?

Снимките са приключили на 23 октомври/мисля/, официално обявено от Иван и Андрей.

И аз така знам.
Дяволе, може да поправиш тази информация в пост #2 на първата страница:
" Любопитно
 Начало на снимките: 1 август (все още снимат)".

# 31
  • София
Да, просто съм забравил, че това инфо съм го сложил там. Супер, мерси, ей сега след малко.
Браво, че откривате такива дребни детайли... 🙂

Животът зад Фермата. Епизод 22:
Закачки между водещите и Любо и Иво + жребий за първи или втори в битка

Има кадър как се тегли жребия по време на дуела. Не мисля, че може да има каквато и да било измама. 🙂

# 32
  • Враца
Мъжете са ми по-интересни.
Харесвам Живка, бих се радвала да е на финал.
И да, вече изобщо НЕ харесвам Мартина.
А Ивайло е нетърпим, нагъл, невъзпитан простак.

# 33
Във връзка с политическа коректност, аз пък си мисля, че е точно обратното. За мен присъствие на гей не значи, че задължително това е политическа коректност, или носи някакво специално послание, защото каквито и да са мненията в обществото, гейовете съществуват и е логично, че от 100-120 участници, които вече са взели участие в предаването поне някой друг да е гей. Чисто статистически Grinning

Аз даже ще кажа може би по-непопулярно мнение. Според мен политическата коректност е била по-скоро с обратен знак, тоест и за Коцето, и за Божидара Бакалова, и за...забравих името на онова момиче футболистката, можеше да се говори повече за тяхната (вероятна) различна ориентация, но някак си това остана в нюанса, така че аз лично не мисля, че Иван и Андрей показват някакво специално отношение в избора на подобни участници, иначе щяха далеч повече да експлоатират подобна история, а определено са имали възможности да го направят.

Най-много беше с оня Тихомир, който аз знам от първоизточник, че има връзки в телевизията и изобщо не е случаен. За това сега новата му обсебеност обиколи всички телевизии. И това не го казвам с хомофобски подбуди Grinning

# 34
Не знам дали това видео е споделяно тук, вчера се включих при вас за първи път.
Не е точно по темата, но на мен ми беше интересно.
 Тук Иван разказва за всички формати, които са правили през годините и за Фермата, има любопитни пасажи.

https://youtu.be/yr1WVxt-d7g

# 35
Благодаря за темата и труда ,момчета!
  Гласувах и на двете опции за мъж.Единствената жена,която мисля че засега става за финал е Живка.

# 36
Благодаря за темата.

Гласувах за мъж - фаворита ми за спечелване на Фермата е Пламен.
На втория въпрос - жените, т.к. интригата се завъртя около Живка и Мартина, но и мъжете доста допринасят.😀

# 37
Благодаря, момчета! Beers

Аз гледам от пети сезон. Кажете ми, в предните не са ли строили "ферми" които са били само за формата. Ползват ли се тези постройки впоследствие?
В пети сезон половината бяха в готова къща, но останалите започнаха под един навес и бурени.
Интересно ми е, защото сега ги виним, че имат удобства, но те всъщност работят и строят доста и след приключване всичко остава и реално ще се ползва. Няма да им стигне нито време, нито "работната ръка", ако трябва да строят за себе си удобства и успоредно по проектите - имам предвид миналата година и тази. Все пак обема работа е изчислен внимателно и с цел да бъде отметнат.
И за градината е нормално да е наготово, влизат във формата края на юли-началото на август, няма как тепърва да засаждат. Достатъчно е да се грижат за градината, която да им е в помощ в изхранването.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 13:10 от Cafelate

# 38
  • Sunshine state
За градината не прочетох някой да мрънка, че им е наготово, а за кошниците, че им се дава храна . И на всичкото ядене отгоре се оплакват, че били гладни, та чак и храна крият някои. 🤣

# 39
Diavolo, Bengun, започвам да се повтарям, но благодарности и от мен за новата тема! Страхотни сте!

Азалия, Хексе, и двете имате дар слово и като се подхванете една друга, правите турбуленция във форума (това от предната тема). Нещо като водовъртеж в иначе спокойна река, който другите участници трябва да изчакат да се поразсее, ако не искат да бъдат засмукани. Wink

# 40
От мен нама опасност от смучене повече 😁 Дразня се на многото нередности и често, повече слушам, а не гледам и върви към безразличие отношението ми към формàта... Така че не си струва да се влагат емоции и в коментарите. Приятно ми е в темата и ще си чета и пиша (понякога), но не си струва да хабя енергия в емоции. Simple Smile

# 41
Аз съм без отговор за двата въпроса. Нямам и фаворит за финал.

# 42
  • София
Момчета, благодаря и аз за новата тема и огромния труд, респект!

Не гласувах в анкетата, не ми е интересен сезонът. Не ми харесва това ожесточено разделение, не ми харесва, че като в живота, наглите и невъзпитаните са болшинство и те "колят и бесят".
Иначе дуелът беше много силен, първият силен този сезон. Жалко, че Чавдар си тръгна, но сам се наигра, защото победата беше в ръцете му.
Ивайло не е силен, видя се. Най-много да може "да обърне" единствено Коцето, след това е пътник. Отврати ме още повече с агресивното си и просташко поведение по време на игрите. Отвратително гнусно същество!
Теодора наистина помага в дуелите, поне по отношение на това да предаде на "своя" човек разни тънкости и специфики на играта, докато гледа и слуша първия играещ. Извън гореспоменатото, съветите й са тотално неадекватни и дебилни, поне за мен - "Обърни се към каруцата, вземи я, тръгни към следващата стена....." WTF?!?! А дори няма да споменавам "Дишай, не дишай" и "Едно, две". Joy
Сякаш играчът е малоумен. На мен би ми било обидно.

# 43
Благодаря за темата. В анкетата съм посочила, че победителят ще е мъж; също, че мъжете са по-интересни.

# 44
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата! Гласувах и с двете опции за мъже.

Общи условия

Активация на акаунт