🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 9 (31.10 - 07.11) 🐄

• 55 637
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 60
Да, похвалвам Ралица.
За нея писах, че не ми е интересна като участник, все още го мисля, но има златни ръце! Желая и много успех в бизнеса и занаята!

Аз се включвам и за да похваля Чавдар за достойното представяне на дуела. Нямаше мрън за това, че е контузен, би се на максимума от силите си.

Последната седмица почти не чета тук, нямам възможност и ще помоля, ако е минал някой и друг спойлер да ми пратите ЛС Blush ,🙏.
Знам десетте към 12.10., нещо друго визирам, ако съм пропуснала.

# 61
Днес е почивен ден, тъй че мога малко да наваксам с изпуснатите епизоди.

Някой има ли видео от онова легендарно представяне на Даяна в играта с нареждането на символите от предния сезон?

Още нещо: моята напоителна любимка Теди, освен дълги уши и голяма уста, може би има и много добри очи. Как виждаше откъде трябва да мине Ивайло, за да се освободи от въжето?

# 62
Епизода с дуела го има в линковете на Мари в темите на заглавните страници за Фермата6 мисля, просто виж в темата през коя седмица е и намери епизода.

# 63
Нямам идея какво предстои в следващия епизод, но поне аз го чакам с нетърпение Grinning Искам да видя вече Лорка или Цветка на дуелче тази седмица ако може и да хвръкват като едни хубави пеперуди, че едната разби живота на един неплокатим дечко, а другата ми е безхарактерна.

Залагам на дуел Ралица/Лора.

# 64
Гласувах за жена/жените. За първото естествено, че не мога да бъда сигурна, но за второто съм категорична.

# 65
Според мен Чавдар ще посочи Виктор за претендент за фермер.

# 66
Епизода с дуела го има в линковете на Мари в темите на заглавните страници за Фермата6 мисля, просто виж в темата през коя седмица е и намери епизода.
Намерих го. 79.
Мерси.

# 67
Аз пък залагам на Живка или Стефан да е посочил Чавдар.

# 68
  • Пловдив
Аз залагам, че Чавдар ще посочи Георги.

# 69
  • София
Аз искам мъж-победител.,по-конкретно Пламен Simple Smile

# 70
И аз мисля, че Чавдар ще посочи Георги, защото е от  "пенсиите".  Ако посочи Виктор ще ме изненада. Не смятам, че ще заложи на жена.

# 71
  • Другата България
Аз ще се изкефя, ако посочи Стефчо.

# 72
И аз мисля, че ще посочи мъж. Вероятно Георги, защото му беше в агитката или някой от по-неутралните - Стефан, Пламен, Виктор.

# 73
Струва ми се, че Живка знае повече от Ивайло, та на викторината (Trollface) тя ще спечели. Отделно, успя да посъбере позитиви от последното си фермерство, така че има шанс да победи и на вот, ако се наложи. Пламен и Виктор ще гласуват за нея. Обаче, това е ако Чавдар я посочи. Виктор също има големи шансове срещу Ивайло. Струва ми се, че знае повече факти, пък и сякаш е по-харесван, най-малкото защото езикът му не е толкова остър. Заигравката с Цвети му донесе негативи отвън, но не знам дали и вътре е същото. Все пак, обаче, Виктор застана зад Ивайло (мисля), та не знам дали Чавдар ще избере някой, който не го е подкрепял. Георги го подкрепяше силно, но не ми изглежда като да има много шансове срещу Ивайло. Не защото Ивайло е толкова симпатичен, просто другата фракция са по-многобройна. А Георги не знам как ще се справи с въпросите.
Иначе ми се иска някаква смяна вече. Да видим и някой друг как ще се справи.

А за промото.. Очаквам да се окаже нещо много по-прозаично - единия от двамата претенденти дава пълен и детайлен отговор без подсказки на въпрос, който е смятан за много труден. Grinning

В анкетата гласувах, че победител ще е мъж (може би Пламен, като най-неутрален в конфликти?), но жените правят сезона интересен.

# 74
  • Другата България
Абсолютно съм сигурна, че ще е нещо тъпо и прозаично.
Но отсега съм приготвила ГастроциД-а за сцените с Вики и ЦветКа.
Как е възможно, акъла ми не го проумява.
Не може да има толкова неориентирани хора, не е възможно, и то в 21ви век, то това тяхното си е за подигравка направо....нито романтични чувства може да събуди в мен, нито красиви, нито може да бъде олицетворение на зараждаща се нова любов или каквото и друго да е. Че те напъните на Алек Сълзата към Валерия бяха по-интересни, поне бяха постоянни, нейния отпор също. Това, което гледаме от началото на формата между тези двамата дори не се сещам с какво да го  оприлича.

Общи условия

Активация на акаунт