🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 9 (31.10 - 07.11) 🐄

• 55 640
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 105
Страшно ми дотягат Виктор и Цвети. Дано по-скоро един от двамата да го елиминират на дуел.

Лорчето още не е схванало, че Любо също си играе играта и иска да я използва, за да разкара някой, който му е неприятен.

# 106
  • На топло в неговото сърце.
Мери Ан, положението е хем сърби, хем боли.

# 107
Жалко. Георги за малко да бъде фермер. Как можа на първия въпрос да изръси за розата като е лавандула. Иначе браво очаквах да се издъни повече. Ужас. Ивайло на власт. Ще има съботажи от групата на Живка в това съм сигурна.

# 108
  • София
Чудя се дали да не пропусна епизодите тази седмица и да гледам само дуела в петък и събота. Няма да мога да издържа зверенето на Ивайло. Просто е отвратителен.

# 109
  • Другата България
Мно'у ми е кеф.
Сега ще им видим сеира.
Не знам как от показаното до момента Ивайло знаеше това за корен квадратен, но да речем - знаел го.
Не вярвам обаче.
Но, както и да е.
Сега ще следва съветите на Урко и Кралицата майка, и ще направи женски дуел.
/Ама Урко как уж, за да се мане някоя от Живка, Ваня и Ралица иска женски дуел, а всъщност и той се е пона@к@л заради мъжки дуел/.
Единствено Ралица е тази, която би могла да си иде тази седмица от трите - Живка, Ваня и Ралица.
Щото ратаите според мен ще са една от тях като жена, и Гошо или Стефан като мъж.
Другото, което ми идва наум е да иде Мартина ратай, за да избере тя противник от същите три.
Което пък беше схемата на Ивайло. И в двата случая е застрашена именно Ралица, поне според мен.
Но ще съм много доволна ако си иде Цвети, или Лора.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 22:55 от Merri_An

# 110
Георги и за Тервел знаеше, но не посмя да го каже преди да чуе и трите отговора.

Ивайло съм сигурна, че ако не друго, поне ще има запомнящо се фермерство.

# 111
Мисля че току що загубиха половината от зрителите на Фермата. И мен в това число.

# 112
Е  нищо де.  Нека се покажат в целия си блясък. Ето вече знаем, че " неготините" не трябва да дишат. По заповед на щуката, упс Марта.

# 113
  • на село
Това за корен квадратен и аз го знаех, от другите въпроси знаех само за лавандулата, останалите  ми бяха пълна мъгла.
И аз не изтрайвам Ивайло, а като фермер, ще ми е ужасен.

# 114
Неприятно, но се надявам да започнат да отпадат хора като Теди, Цвети, Лора. Поне една от тях.

# 115
Трудно ще се гледа тая седмица.
Weary

# 116
  • Велико Търново
Снимките не приключиха ли вече?
Снимките са приключили на 23 октомври/мисля/, официално обявено от Иван и Андрей.
Не че аз съм я правила, но в първия пост има една таблица с дати на снимките и съответните телевизионни излъчвания. Останалата информация е за по-добър ориентир, защото реално тя съществува и другаде.

"Корен квадратен" отговорих почти веднага и аз. И както каза Ивайло - наистина трябваше да се вкара логика. Той не ги чу, но другите два възможни отговора направо ми се сториха смешни.

# 117
Как можа този Сиганин да стане фермер? Всяка втора дума му е "Горгона медуза", злобен въздухар. Жените не ме дразнят, но от мъжете са ми крайно неприятни Мартина, КирчО, Любомир и циганският барон, фермер де.

# 118
Дари, ама точно го каза! Най-вече за мъжете като Мартина. Къде бе, Мартинчо, хората си казват, че няма да оставят да дишат и въртят обувка? Уби ме!

# 119
  • Другата България
Да, тегаво ще е тази седмица.
Има хора, на които обаче това нещо им допада.
Аз честно казано, ставам все по-голям фен на Живка.
И не защото искам да спечели - все още мисля, че ще спечели мъж, а защото хора като Мартина и Ивайло, а и Любо правят така, че да я харесвам.
Тотален срив на Кирил, който отначало ми беше фаворит, наистина този човек освен да мърмори, да нарежда, да недоволства, да мрънка, да намира кусури на останалите - ами нищо друго не съм чула от него. Идея, предложение, мисъл, цел - нищо. Един мърморко, да, златни ръце има, но на фона на останалото - цъ, мерси съм.

Общи условия

Активация на акаунт