🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 9 (31.10 - 07.11) 🐄

• 55 934
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 90
Ама щото я бутат напред " приятелите" Лора.

# 91
Ох не мога с тия Цвета и Виктор 🤮🤮🤮

# 92
Лорчето все ще реве като Веселка и цял сезон другите от съжаление няма да я пращат на дуел.

# 93
  • Другата България
НашиЯ Иво не може да вдене, че някои хора се радват за него не заради него, а защото бяха ПРОТИВ Чавдар.
Няма шанс и да го схване.
Урко е много....как да го кажа по-тактично....ами много противен човек.
Тези схеми изобщо позволени ли са? Тия двамата направо редят кой, кого, кога и как, да не говорим за това как бута Лора на дуел!!!
Ох, Теодора направо е супер дразнеща, супер!

# 94
Оле, не стига, че жената трябва да се посвети на семейството, но и не само на това. Тя трябва да го “съчетае с всичко останало”!!! Зле ми става, докато ги слушам тези изказвания…

# 95
Не мога да я гледам тая любовна история. Дори не го казвам със злоба, но Цветелина ми е просто една кифла. Към нейния любовен живот имам толкова интерес, колкото бих имала към случайна десетокласничка. Сходни са ми чувствата към Виктор. Скучен, невзрачен, заучени плоски фразички, които и той самият не може да обясни. Нито са ми привлекателни, нито чаровни.

# 96
Оле, не стига, че жената трябва да се посвети на семейството, но и не само на това. Тя трябва да го “съчетае с всичко останало”!!! Зле ми става, докато ги слушам тези изказвания…
Чочко-младши Laughing
От такива човек трябва да бяга през 9 планини в 10

Не мога и не мога да харесам групичката около Живка и Чавдар - страшно ретроградни хора, начело със селянина Георги.

Ох, Цвети и тя ходела по 15 часа на работа, добреее...направо й повярвахме.

# 97
Хепи Ванче сподели наскоро че Петър пак е пилот.
И тук Цветелина наостри уши! Grin Laughing

# 98
Няма ми я химията между Цвета и Виктор, някак си са ми скучни

# 99
Предполагам, че Георги ще е предложението фермер и колкото и да ми е неприятен, се надявам да е така.
Групичката е.. нямам думи. Все е имало групички, ама такива грозни уговорки и схеми -не.

# 100

Петър и Цветелина би биха хубава двойка, но като се сещам как Петър беше казал че ако жената до него изкарва повече пари от него направо щяло да го удари в самочувствието му. 😁

# 101
  • На топло в неговото сърце.
Големи интриги, голям упадък за 100 К.

# 102
  • Другата България
Цвети пред камерата, сама:
"Не мисля, че навън с Виктор нещо ще се получи, дори 1000% съм сигурна, че може и да не го срещна навън" /по памет разказвам/.
Цвети пред съфермерите и самия Виктор:
"Не мисля, че сме от различни Вселени, истината е по средата някъде".
Цвети по-рано пред Мартина:
"Не мисля, че Виктор е моя човек, за мен ТОП ъф дЪ ТОП е Пламен"

WTF?
Че не мисли, е ясно, ама ние не само мислим, но и виждаме и чуваме.
Брутално!

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 00:30 от Merri_An

# 103
Аз чакам да видя какво ще стане “като останат само наши хора”😀 Ивчо ще е сред първите отпаднали, май, май.

# 104
Любо да не си прави сметките от рано , да не стане така че да му излязат криви. Първо жените от неговата групичка ще стрелят жените от групата на Живка. А Георги съм сигурна че може да бие Ивчо.

Общи условия

Активация на акаунт