🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 9 (31.10 - 07.11) 🐄

• 55 546
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Велико Търново
Уффф... чух го. И как пък никой не го скастри, ами се подхилкват. Бляк!
iliyana_iv, благодаря ти!

# 1 126
Кирчо подскачаше на Живка, понеже каза, че й омръзнало все да патят заради други т.е Пламен и Теодора, примерно..

# 1 127
  • Велико Търново
То това е доста относително в такова нещо като промо. Въобще не се знае какво и как е монтирано. Т.е. изобщо не е сигурно, че могат да се правят някакви изводи на база на показаното там.

# 1 128
Нещо ми изглежда неправдоподобна тая ситуация с бележката. Как пък досега Пламен, при положение, че от толкова време спи на това легло, не е забелязал камерата над главата си и си пише толкова спокойно?  Кодираното съобщение можеше да го подготви и на място, където няма камера над главата му, някъде из двора примерно, но не - точно под камерата! Единственият вариант е да си е мислел, че няма да се усетят, че е кодирано съобщение.
В Къртицата циганинът Моро също писа някаква бележка. Тогава пак изглеждаше режисирано и зле изиграно, някакъв нелеп опит за раздвижване на нещата.

# 1 129
  • Sofia
Хора,  може ли някой, който разбира, да каже има ли Цвета намеси по лицето си? Много неестествено стои. Като пластмасова маска. Особено когато плачеше на видеата с близките си, беше болезнено за гледане. Прилича на 45+, прекалила с интервенциите.
Носът й ми прилича на пипан...
Дъщеря ми твърди същото.Даже каза,че знае кой ги правел точно под такъв калъп.

Ей,ама лоши сте значи,така да се смеете на Цветето.Тя,милата,без агитка игра.Пита ги къде смятат,че трябва да сложи буквата,те мълчат.После неработещ трион ѝ дадоха.Всичко беше против нея.Важното е,че на последната игра си хареса времето. Mr. Green
Сега извън майтапа,изглеждаше отчайващо нелепа.Но пък-със самочувствие.Не мога да разбера дали избива някакви комплекси,или има тотално нереална самооценка.И в двата случая не са добре нещата.

В промото и аз мисля,че Киро може би Пламен защитава.
Защо така изплиска легена този човек?Явно вярно твърдеше преди време,че няма опит в свалки с жените,щом на бележки го кара.Но какво очаква?Да няма нещо,което не сме видяли до момента. ThinkingИначе защо и Теда така ще реве?Хубаво,харесал я някой,ама чак пък драма...

# 1 130
Някой да се разрева след като Георги изпоцелува всички, които му бяха на пътя? Не, караха му се, обясняваха му, човекът разбра, че не трябва да целува без разрешение. Теодора пък реве за това, че някой й е написал, че иска да я целуне. И тоз Пламен, да вземе да се научи от Георги, няма какво да се назландисва, хваща Преподобната и докъдето стигне. На сутринта ще се разбират по-подробно. Ей, не се научиха.

# 1 131
Пламен се инсталира да пише бележка точно до камера, много удобно.
И Кирчо изведнъж започна да лъска имидж,  защитава подтиснатите...И писмо получи...Ех Иване и Андрей, 'айде малко повече старание в сценария, че губя търпение 😁
Вярвам, че ще тикат мъж за победител тази година, но кого?

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 05:07 от dany_nik

# 1 132
Не мислиш ли, че ако е талант, щеше да е в стабилна връзка?

# 1 133
И аз мисля, че Киро защитава Пламен. Може би наистина всички му скачат заради наказанието. Марта може да изпроси наказание, ама Пламен не може. Пак двойните стандарти. А Киро колкото и да лъска имиджа, ние вече го видяхме колко струва. Ако ще и челна стойка да направи, няма как да забравя колко просташки се е държал. Пламен би ме разочаровал с такова аматьорко изпълнение, ама на фона на другите мъже, ще си остане фаворит. Нали, най-малкото зло...

Тедка може да.реве така, защото и тя го харесва. Един вид, до сега е подтискала чувствата си и сега като Пацо е признал, се случва най-страшното за нея, да си хареса някой вътре. Но и 100% преиграва, знаем я и нея...

Пламен нали казва на масата, че ”това беше шега”. Хм, интересно, дали наистина е било шега или се оправдава. Не виждам нищо смешно аз Joy

Но забележете, че тамън Цура е аут и назрява нова любовна драма... Хм, продуцентитИ, не сме чак толкова тъпи, но и Пламен не ми прилича да човек, който би играл такъв сценарий, но до вчера не приличаше на човек, дето би се изцепил така... Grinning

Нали Виктор беше без опит с жените? Не съм чула такова нещо за Пламен.

# 1 134
Мен мното ме е яд за Пламен, ако наистина се е хлъзнал така. Може ли пък 2 месеца да го играеш мъжкар,дава съвети на Виктор и Любо и накрая сам да се прецака така зверски. Така ли пък не останаха нормални хора ,ами всички  се забъркват в някакви драми и интрижки Confused в Пламен ми беше надеждата тази година да има за кой да викам на финала,ама май пак ще е греда и ще гледам финала с нулев интерес

# 1 135
Иначе е смешно, че Ивайло говореше как очаквал саботажи от противниковия лагер, въпреки че нито един от четиримата + Стефан не е показал подобни наченки през тези два месеца, а сега най-вероятно Ваня ще е фермер, тоест фермер от противниците и отново играч от тяхната група прави нещо против правилата и ще направи фермерската седмица тегава. Айде, да кажем, че това с лимоните и горчицата беше толкова нелепо и смешно, че някак трагикомичното успя да ги бутне напред и изкараха, но дали ще издържат още една седмица на солети и вода?

А другото, което трябва да се отчете е, че именно представители на тяхната група реват, че все са гладни (Любо, Пламен, Кирил) и храната не им стига, дори без наказанията.

# 1 136
  • Варна
Някой дали може да каже с две-три изречения какво се случва в промото, което обсъждате? На работа съм и не мога да пусна звук.
Аз още не съм си променила мнението за Пламен. Напротив, даже ми харесва, че се подхлъзна, притесняваше ме в ролята си на егоист-единак, чисто човешки.

# 1 137
  • ново
Хексе,
От продукцият вадят на показ "бележката". Казват на Пламен, че е нарушил правилата и го канят да я прочете, той отказва, казва, че било шега. ТеТка реве(о, чудо) в скута на Марта и казва, че от това най-много се е притеснявала. Наказват всички участници, Живка протестира, че пак ще търпят наказания, Киро ги поучава, че не се рита паднал.

# 1 138
  • Варна
Благодаря!
Хмммм... ако Теди реве значи все пак се е разбрало че бележката е до нея и какво пише там. Значи Пламен и е дал ключа за шифъра.
Или пък продуцентите са разшифровали и съобщили на всички какво пише.
Кой е паднал според Кирил и кой го рита?
Не ми се вярва да са Теди или Пламен заради тази бележка. Разбра ли се как ще ги накажат?

# 1 139
И аз мислех, че Ваня е с филъри, но вчера като даваха родителите и, тя е одрала кожата на баща си. Същите плътни устни, нос, така че за мен е без намеси.
Цвети също е копие на баща си.

Общи условия

Активация на акаунт