🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 9 (31.10 - 07.11) 🐄

• 55 594
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 1 140
Радвам се, че Ваня победи. Според мен Цвети е свикнала отвън винаги някой да й помага за всичко, я майка й, я приятел и така се държа и вътре. Лора със сигурност е по-силна от нея. Смятам че, от двете Ваня е и по-умна.

Бележката смятам, че е любовна точно към Теди. Няма да се очудя ако са му казали така да направи, как пък толко време не я видя тази камера 🤷‍♀️ В предишен епизод, когато загатнаха за тази бележка, показаха думата целувам. Може и нарочно да е, но смятам че е в тази посока бележката. Харесвах Пламен, но сега вече почва да ми пада в очите, ако се окажем прави.

# 1 141
Правим си заключения на база кратки и умишлено подредени кадри, пък накрая може съвсем друго да излезе. Не е невъзможна подобна развръзка. Пламен е човек, който не показва излишни емоции. Напълно е възможно да таи в себе си зародилите се в него симпатии към Теодора, но все си мисля, че не толкова глупав да създаде подобни интриги. Нещо не ми е съвсем както трябва.

# 1 142
Има си сценарий, с Цветка нищо не стана в любовта, завъртаме с Пламен... И ще видим с коя.

# 1 143
  • Варна
Има си сценарий, с Цветка нищо не стана в любовта, завъртаме с Пламен... И ще видим с коя.
Няма сценарий. Това не е любовно шоу.

# 1 144
Моро, Морооооо Simple Smile
Черното кларне Simple Smile

Не е като да не сме гледали история с бележка от И&А.

# 1 145
  • Другата България
Хора, някой да е чувал Дяволчето? Няма го това момче, след всеки дуел анализира по принцип, сега нещо....вероятно е удавил мъката в много алкохол, ама нещо се притесних, че се губи.....Sunglasses

Дяволче, знаеш, че се шегувам, нали?

# 1 146
Дуелът снощи много ми хареса. Интрига нямаше, но беше удоволствие да гледам как играе Ваня. Харесва ми да гледам как играят събрани и мислещи хора. Тя беше концентрирана и мислеше много по време на битките. Слушаше и какво й казва агитката й. Впечатли ме на играта с буквите как точно изпълняваше казаното от Георги и Живка - "стоп, отдолу, отгоре...". Също бързо се ориентираше в правилната стратегия на всеки един елемент от битките. За мен, мисленето прави повече от половината игра. Виждали сме силни играчи, които не мислят, играят разпиляно и накрая губят. Повечето битки в предаването са многокомпонентни и комплексни, и не се осланят само на физическа сила, а на съчетание на много умения.

Цвети от своя страна, нито мислеше, нито чуваше какво й говорят. Те й казват надясно,тя тръгва наляво. Казват й да излиза от тяхната страна на басейна, тя излиза пак от входната страна. Тя просто губеше всякаква връзка с хората и обстановката.

Живка, Ралица и Ваня за мен са много добри играчи на арената, и предвиждам страхотни бъдещи битки. Мисля, че постепенно ще отстранят Лора, Теодора и Мартина, и женската част на този лагер ще бъде разгромена.

Жоро и на мен започна да ми става симпатичен. Някак се открои със собствено мнение, както и с емпатия, за разлика от голяма част от мъжете вътре.

Като цяло лагера на Живка е спортсменски настроен и каквото и да става, те никога не са обидили грубо някого. Докато другите таят някаква огромна злоба. То не трябвало такива хора да дишат, то Ралица била глухоняма, а за груповите нападки срещу Ваня нямам думи. Грозно е големи мъже да стоят и да се присмиват на млада жена и да я нападат като на пазара.

# 1 147
  • Варна
Хора, някой да е чувал Дяволчето? Няма го това момче, след всеки дуел анализира по принцип, сега нещо....вероятно е удавил мъката в много алкохол, ама нещо се притесних, че се губи.....Sunglasses
Той гледа по-късно и пише по-късно в неделя по принцип.
Сигурно не му е лесно, след тоталния срив на момичето в което може би щеше да се влюби ако беше участвал. Trollface
Да плюе в пазва и да чука на дърво. Хубаво и ведро момиче е Цвети, дано да има и други качества, не успя да ги покаже.
Забелязах при нея и при други участници нещо характерно за поколението им. Не могат да си признаят че са сбъркали, че съжаляват и че не се чувстват добре. Сякаш околните/зрителите са някакви идиоти.

# 1 148
Живка, Ралица и Ваня за мен са много добри играчи на арената, и предвиждам страхотни бъдещи битки. Мисля, че постепенно ще отстранят Лора, Теодора и Мартина, и женската част на този лагер ще бъде разгромена.
Според мен Мартина умно се "загради" с Цвети,Лора и Теди.
И трите са бушони малко или много за нея и стратегията и. И вероятно докато изгърмят тя ще е в топ 7-8.
Защото каквото и да си говорим, всяка от останалите жени във Фермата ще предпочете за съперник някоя от трите дами пред Мартина.

# 1 149
Да, Ваня може да е отнесена по принцип с нейните там духовни неща, които са много далеч от моя натюрел, но когато трябва, си събира акъла и действа максимално добре.
Нещо, което дори много сериозният Чавдар не успя да направи и в крайна сметка изгуби дуела си.
Цветка няма какво да я коментирам. Бях сигурна, че ще я бият на 0. Който и да я беше хванал, пак такъв щеше да е резултатът.
Няма такъв дроб като нея просто.

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 13:58 от Лайкa

# 1 150
  • До морето
Не знам кое е по- абсурдно - Пламен да се съгласи да участва в такъв сценарий или като пълен глупак сам да му хрумне да пише бележка.

Теодора и тя от това най-много се пазела.  Ми значи още с влизането си го е допускала като възможно.
Като цяло смятам, че всички, които влизат в подобни предавания имат нужда от нещо ново в живота си, нещо търсят, нещо не им стига и се чудят как да си го доставят.

# 1 151
А сега се сетих, че може това, от което най-много се е страхувала Тедка да е "да накажат групата" заради нея, един вид косвено малко. И пак да го играе светица, която е извършила огромен грях и ще си прави сепуко Grinning Просто се опитвам всячески да видя отвъд монтажа на промото Grinning Нали в тия промота нищо не е както изглежда в повечето случаи...

# 1 152
По промото не може да се съди за случката 100%.
Ще видим утре.

# 1 153
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тя Мартина и в топ 3 да е, каква файда. За седем сезона не се научиха, че публиката е важна и как изглеждаш навън. Към нея такава всенародна любов има, че не знам какви проценти може да събере. Единствен от тяхната група, за който ще гласуват хората беше Пламен. След Понеделник, ще видим дали и как ще се омаскари .

# 1 154
  • Варна
Аз съм зодия Скорпион, също като Пламен, но никога не може да ме впечатли такова безхарактерно същество като Теодора, няма шанс.

Общи условия

Активация на акаунт