Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 274
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 840
Ули, сори. Няма с шупли.
Ай идвайте. Става за 7 минути.

Пп. Не ми пречат шуплите. Просто за първи път успявам, да ги няма. Това ми е милионният опит.

# 841
  • sf
Как за 7 мин?!

# 842
  • Пловдив
В кукъра?

# 843
Я дай рецептата, че аз само се каня да правя в уреда под налягане и не се наканвам

# 844
С шупли, без шупли - всякак го ям и при никакви обстоятелства не го връщам.
МУ пък мрази. Бе, не е човек той.
В младежките години с една съученичка бяхме откри едно супер неугледно място, където правеха невероятен крем-карамел, през ден киснехме там.

# 845
  • Mediterraneo
Мръсница! Сироса. Утре щях да правя чийзкейк, ясно накъде се обърна палачинката.

# 846
Шоколад не може да ме бутне грам, употребявам веднъж на високосна, но карамелът ти, Сирос..ммм, изглежда божествено!
Веселинче, как си, злато мое? Драсни два реда с добри новини.
И Елифче ми се губи, Елифче идвай, със снимки на красоти, с позитивизъм, липсваш!

# 847
Мараба, Куклани!
Нощес бухах като магаре, правих кръвни, които са добре, утре ще се мъча да взема направление за рентген от джипито, ходих на преглед, изписаха ми стероиди, още 1 антибиотик и две, три нещица, олекнах със 100 кинта в аптеката! Брало си е лайката! Да носиш корона!

# 848
Утре ще драсна рецепта, то една рецепта. В случая уредът се оказа важен. Най - добрата ми покупка.
Юнчето не е писала,  Весето и тя. Да сте добре, ей!
Докато се помоткам и Весето се разписа.
 Махни кинтите, Весе. Да оздравяваш!

# 849
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
забравих да ви се похваля с морето. Simple Smile

плаж като приказка, пясъкътт - рус като карамелата и мек като коприна.
на една ръка разстояние минават корабите за Суецкия канал и от Суецкия канал.
мина и този приятел. Simple Smile помните ли го? малко не се чете, но е "Евъргриин" Wink

В билярдната зала - изненада. стотина плакати в рамки по стените. с надписи на руски, дори когато филмът не е руски.

В морето попаднах на този приятел. изкарах го на брега, децата го гледаха,направихме му фотосесия отгоре и отдолу и го върнах.
след това ми казаха, че е най-отровното нещо наоколо. изглежда съм го уплашила, защото не си и помисли да ме бодне.

И в банята Wink друга изненада Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Курортът е Сохна, хотелът Палмера Азур. не можах да се отърва от чувството, че съм в нещо като нашенската Русалка. построен от чужденци, за чужденци и прехвърлена на нас, когато вече трябват повече ремонти.
но е мислено и пипнато. много.

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 21:44 от st. Dobri

# 850
За коси говорите, биете ме по болното място:( След като ми изгориха в петък косата днес дадох над 200 лв за продукти да спася квото мога. Да не спре да се къса, ясно че ще режа ма да не е съвсем късо…
Добри, представих си разговора с комшийката, фърчали са искри. На мен много ми личи, като не харесвам някой, погледът ми, стойката ми всичко се променя.
Пиле със зеле готвих, много се наЯх тежко ми е.
Не обичам да ям вечер, после не спя добре:(
Гъз глава изява

# 851
  • София
Добри, не спирай да разказваш в картинки. Страхотно се отпускам така. Много ти се отдава. И си на супер място.

# 852
  • sf
Имам си това пък 😁

# 853
Ех, Веселинкова, лоша работа. Но най-важното е да минава и да заминава безпроблемно Hug
Добрии, благодаря за морската разходка!

# 854
Их, бе Весее... стискам дробовете да чисти! Оздравявай вече и я 'фърли надалеч таз корона Hug
И Джун не се е разписвала,  дано е добре, аман от болести!
Добротея, ма толкова да обичам твоите фото романи. Като машина на времето ми действат и най-вече като бягство от ш@баната ми реалност. Искам и аз на черния континент, да измия бело лИце в Идеал стандарт Stuck Out Tongue Winking Eye
Айде, докат напиша два реда и Бърд в отбора на Сатаните... имайте малко милост, фустаните ми отесняха...
Едит : Не била Бърди, най-ми била Донси. ЛОШИ сте!

Общи условия

Активация на акаунт