Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 979
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 210
Аз изпуснах нишката и не разбирам за какво говорите. Ма то в моята глава, само манджа. Таз вечер мариновах гъби, но ще си мълча, че ще ме изгоните. Карамелова е виновна, тя ми вкара мухата. 
Карамел, как си?
Фил, Попи прибра Меркурия уж. Да минава вече.
Бъръльо, привет!
Друго не запомних. Отивам да доомета гъбите.

# 211
  • София
За игра на тронове и водните злодеи, репрезентиращи 2020, 2021 и 2022.
На този от 2021 Joy много му пасваше ролята. Ние с щерката сме му фенове. Наденичките вече не са това което бяха.

Трябва да гледам Casa-та и аз.

# 212
А, Сиросче, не така, не се измъквай по терлици, без да кажеш за гъбите.
Този втория (от 2021) също ли е от Троновете? Гледах донякъде сериала, лятото го зарязах, трябва да догледам.
И на Колдплей искам. Ма 200 евро, ехааа. Аз мечтая за U2.

# 213
Благодаря, че ме мислиш, Сиросче Heart Каторгата ми изцеди живеца. Не трябваше да ходя болна. Никога няма да си науча уроците. Animal Sheep
И аз изтървах нишката... Сякаш си говорите на китайски.

# 214
Аз пък днес не готвих 🤪.Само обяд приготвях за себе си 😬.Зверчето ми изяде хляба докато вечерям,ламята в него пак се събуди,след седмица сън.Ужаса последните нощи бил няколко пробиващи зъба.Нямат край 🙍🏻‍♀️
Панде,иди на пазар сама с бебе/малко дете,и засичай.19 минути ще са ти пре много даже 😂

# 215
  • Пловдив
Бая сме дет не вдяваме, ма карай Wink

Ходих на танци. Домоуправителката ми се разсърди сигур, заради това и че опущих събранието на блока и т.н

# 216
Мен ми е нещо смръцафръцано, и направих един ябълков сладкиш да ме разсее.
Фил, егати серията при вас, бързо да се оправя майка ти.

Дано 2022 не върви с тенденция като картинката по-горе ...

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 21:39 от vaychka

# 217
Аз само една супа направих. Доядох си пържолката в гювеч, направо се разпадаше. Ся рупам салата от зеле, моркови и майонеза и се чудя да си капна ли винце. Вий ко шъ кажете? 🤭
Снощи ММ намерил едно котараче, рижаво като Гарфилд. Донесе го, затворих кучето за малко, че не обича котки. Намачкахме го, нахранихме го, дожаля ни да го изхвърлим навън и го оставихме да спи тук. Сутринта обаче го пуснахме, че да не направи беля, а и сигурно е на някой комшия. Сега се подвизава при вуйчото, прибрал го е. 😀 Ей го наглеца:

# 218
Въй, въй, кви теми сте размишлявали днес 🤭 Аз за тийнове нищо няма да кажа 🤭 Отказвам. Всъщност, мога отново да цитирам мои думи от години назад- що аз нямах тийнство.. Ами щото имах Танчето 😂 Разбира се, не прокламирам такива метОди, но понякога, ах понякога... много ми се ще.
Фил, нямам думи вече за ващо Фемили. Искам само ей тъй да ти 🤗 Честно, много ти съчувствам.
И престанете с тез манЖи, ве.
Добре, лична забележка... сиропирани такива обо- жа- вам.
Иначе кво, аз пак днес на тръстика, пак се преработих... не мога се понасям. Като задвижа мотора и веднага забравям, че тиквен медал никога няма да получа.
Привет на новозаписалите се другарки.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 21:39 от Thirteen#

# 219
# 220
Карамелче, едва ме нави!

# 221
  • Пловдив
Нищо няя сипвам тая вечер. Залягам. Гроги съм.

# 222
Не знам дали снагата ми ще преживее живот в арабска страна.
Каквото и да казваме, бъдещето вече не е наше, а на децата ни.

О, ще, ще...снагата де, даже ще се ъпгрейдне, барабар гардероба Joy

А бъдещето е ясно,  нека е тяхно, диалектика, друго не би било нормално.

Кой дава билетите за 'Боговете сигурно са полудели'? Само там обръщам внимание на колата, жесток филм! А, и недолюбващите арабски сладки - грешни сладки сте яли, уви.  Много ми се ще да не е така, но облата форма говори друго Joy

# 223
Тринайсетице любима, и аз нямах тийнство, щото имах Виктория, Халапеньо също нямаше, щото имаше мен! Точка!
Оплаквам се, че не съм употребявала, откакто ходих на Елада Head Band Но пък усърдно наливам в мелницата на айряновата индустрия. Някой ме е подменил.

# 224
Елифче, Imagine Dragons, а пет дни след тях ще са Coldplay, ама техните билети още по-скъпи. Ще ги сънувам Cry
Кога? Къде? Аз отивам, ако ще камъни да валят.

Общи условия

Активация на акаунт