Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 999
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Излезе ми реклама от Лидл как в техните магазини се пазарува средно за 19 минути. Ама това е, защото не са питали мен колко време пазарувам. Като се почне едно прибиране на покупки по списък и покрай тях гледане и чудене  сега дали да не сложа и онуй, нищо че не е от списъка. Ми не ме оправят 19 минути.

Оплаквам се от себе си. Изгорих се от глупост докато готвя. Не е много, но дразни.

# 196
  • Mediterraneo
Елифче, не, пътуваме със сертификат за ваксина, нищо, че е европейски, признава се.

# 197
  • София
Идвам и в тази тема да си мрънча, че другата е тегава. Гладна съм и ставам зла. Аз единият домашен любимец е на тренировки, другият мота някакви нови гуми с джанти незнайно в кой супер-дупер отдалечен сервиз. Аз лющя уж здравословен чай със знайни и незнайни билки, а в ума ми - пържола.

# 198
Грабвай пържолата, Бъръльо.

Уф, група, която много харесвам, ще има турне догодина в Европа. Ама освен, че само мисЛата за толкоз народ на едно място ме стресира Simple Smile, са сложили и едни цени... Ум да ти зайде. Ще си ги слушам ей тъй в тубата Simple Smile

# 199
Верно е тегава другата. И много метат, бе.

Тарти, да не ни забравиш, като офейкаш в Доминиканата. Ще чакаме снимки Hug Липсва ми житейската шарения отпреди ковид.
Ули, коя е групата?

# 200
# 201
Елифче, Imagine Dragons, а пет дни след тях ще са Coldplay, ама техните билети още по-скъпи. Ще ги сънувам Cry

# 202
Ех, Фил, ужасна серия при вас. Дано вече да е приключила. Бързо възстановяване на майка ти и татко ти.
Ули, коя група? Как ми се ходи на концерт, направо ми се плаче.

Уф. МУ пържи кюфтета за вечеря. Значи, много хубави кюфтета прави, спор няма, обаче сега поне до Нова година ще има да се хвали и да повтаря колко прекрасни, уникални, невероятно са били кюфтаците. Изобщо няма да отварям дума на какво приличаше кухнята след кулинарния му подвиг.

# 203
# 204
Ехх, Ули, съжалявам.
Не съм слушала нищо от Imagine Dragons. Ще ги потърся в тубата.
Бърд, Joy зная за какво говориш.
Фил, забравих - дано лошото вече свърши при вас. При майка ти да е малкият дявол, а баща ти да се възстанови. Струпа ви се.

Я, обяснете тоя черен хумор. Не съм гледала троновете и не схващам  ...

# 205
  • София
Заигравката с ГОТ - гад след гад, и все по-зъл.

Искам и аз на Имаджин Драгонс. Мега любими.

# 206
Бъръльо, ми хайде заедно, щото на ММ като му казах цените ме попита, кой щял да ме води Joy

Тъкмо щях да питам 2022 как ще изглежда и съжалих. Не ги знам и аз ГОТ, ама и така са красноречиви Flushed

# 207
  • София
Каква пара, Ули, да заделям? И къде ще ходим? Имам ЗС, имам мъж с два здрави бъбрека, ще даде единия на жена си да иде на концерт (или да се отърве за малко от нея).

# 208
Берлин гледам аз, за два билета 400+ лева ми искаха. Ама като видях 200 евро за Колдплей за един се замислих дали правилно съм видяла валутата Joy

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 20:56 от Ули

# 209
Този от 2021 не знам как ходи спокойно по улиците. Както и Артуро от Casa-та. Laughing

И мен не ме свърта.

Общи условия

Активация на акаунт