Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 992
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 180
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Кой каза кафе? Жива да си, разбрах какво искам. Wink

# 181
  • France
Майка ми си е счупила ръката. Като я чух точно влизаше в операционната... ММ избухна. За 9 години за пръв път го виждам такъв.
Боже, казах ù... 1-2-3 пъти...

# 182
  • София
Леле, Фил! Черна серия! Дано вече приключва! Гуш!

# 183
погледни го от добрата страна, по-малкият дявол е.
и ще се кротне малко.

# 184
  • France
Ще я кротна аз... боже от 10 минути се хиля... май ми дойде в повече.

# 185
Оле, Фил, чак операция... Ужас, ще се оправят ли така двамата? Има ли кой да помага?

Направо се чудя от какво по-напред да се оплача. Взех едно овнешко, сложих го в гювеча, който е нюню и успях да го изсуша, сега сложих зеленчуците, щото няма място иначе... Пфу и печката цял ден работи. Никъв гювеч вече, пускам си умните уреди да се оправят, аз да не се налага да мисля.

И някаква есенна ли е каква е апатия мe е налегнала, едвам се наритвам малко да се размърдам, ама днес не знам и това дали ще успея да направя... пфу.

# 186
  • Германия
Фил, явно напрежението ти дойде в повече и по този начин организма се разтоварва да не изпуши.
Посмей се, лошо няма. Дано бързо да се възстановят родителите ти.
И аз ще попитам, как ще се справят така, има ли кой да им помогне. А ти да вземеш да се притесняваш, че няма как да им помогнеш. Мисли за децата и семейството си, те са ти приоритет. Големи хора са, ще намерят начин да се справят.

# 187
любимият ми донесе мултикукър. Simple Smile Simple Smile Simple Smile бавно и полека запълваме с уреди и тази къща.

Wink Simple Smile Simple Smile и да представя своето мунско величие.
същият вчера ми донесе грозде. не беше лошо, розово, с мека кожичка, без семки, но... никак не е сладко, а половин час след като го измих се напука и започна да се чуди грозде ли иска да е или вино. измих го пак, изхвърлих напуканите и след половин час - същото.
сутринта го почистих, измих, смлях на чопъра и го заложих в една тенджера да се вари, като остана на 1/3 добавих захар и продължих да варя. сега имаме около 300 грама идеално сладко от грозде - гладко, меко, сладко... червено ...
а той гребна с лъжицата и се хили: за първи път в живота щял да яде виното, вместо да го пие.
де тояга, де!

# 188
OOO, Добри, мъжа ти е голяма скица! Много се забавлявам с твоите истории.
Фил, какво се е случило с майка ти? Дано се успокои и кротне малко!
Студено ми е и не ми се излиза никъде.Мразя зимата.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 18:22 от Ekatеrina

# 189
Фил,дано свърши вече черната серия при вас!

# 190
Фил, егати каръщината, не е истина. Да се оправят и двамата и дано майка ти да се кротне.

# 191
Оооо, Фил, стига каръщина и черна серия!
Аз влитам на метлата, сал Добри може да ме умилостиви като ми хвърли от онез сладките неща, аз съм си наляла от домашна ракйца и пия, щото иначе ще набия тийна!!!!  Не може човек и в къщи да се отпусне - не му стигат работните неволи и цялата тъпа ковид обстановка, ами като се прибереш и детето ти де те хвърля на черешата отгоре Rage Imp Imp
Не е закусвал, не е обядвал!!!! И не защото няма какво, и той не знае защо! Ма да виси на компа знае и шоколад може да муааа, ама качествена храна  - не!
 Сърдита съм му, и то много. И съседите разбраха даже колко съм му сърдита.
Нямам вече нито сили, нито нерви за нищо.

# 192
  • Mediterraneo
Фило, Фило! Егати и черната серия! Пу, да се свършва!

Аз съм на кантар в работата, мотаят ме нещо с отпуската, аз искам да приключвам вече. На сезонен договор съм, 2-3 месеца зимата съм винаги навън. Остават ми точно 14!!! дни до Доминикана и хич не ми се мисли ни за работа, ни за клиенти, ни за нищо.

# 193
готвят бре!
готвят!
пях му чайката, не знам как сме живели без мултикукър!
единият сварил картофи, нарязал ги и сега прави картофи соте по рецептата на кукъра.  там писало да се сложи кориандър, а ние нямаме. превел си е с телефона. никога не е пробвал, но знае, че е жизнено необходим за картофите. вие като койот заради недостаъчното зареждане на шкафа с подправките.
другия вие от другата страна, защото кукъра е зает и не може да направи рибите, дето ги е купил. щял да пържи змиорки някакви.

гледах, слушах, пък си пуснах "Боговете сигурно са полудели". тематично е някак. и те не мога да си разделят еднопразно  шише от кока кола, и при тях богинята е полудяла. Wink

# 194
Добри, искам при теб. Ще гледаме заедно, любим филм ми е и ще се хилим Hug

Тарталета, Доминикана звучи супер. Нямате ли ограничения при пътуване?

Общи условия

Активация на акаунт