Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 290
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 240
Уиш, аз специално Берлин гледах, на 05.07. Imagine Dragons, на 10.07. Coldplay. И билети има.
Може да им сравниш програмите и за други градове.
Мерси, Ули. Ще погледна за нещо по-наблизо. Едно време Белград, Солун и Букурещ ми бяха идеални близки дестинации.

# 241
Добро утро!
Весе, леко да минава туй дето те е хванало.
Много мъгла тази сутрин, но пък топло.

# 242
Добро утро.
При нас е напекло, ММ е първа смяна, Синеочка на ДГ, сама съм, пия кафе на тишинка. Кеф!
След малко ще почвам ОИ.
Веси, бързо да минава.
Карамелче, пръскай спрей поне нощем, да можеш да спиш. Адски омразно ми е да ми е запушен носа! 😪🤧
Айде хубава сряда, дето не се сяда... 😁

# 243
Морген!
Тва  чудо на природата ММ иска да си остава у дома, дистанционно да работел.. Абе ееейййй 4 маймуни нонстоп тука кой ше ви понася, я марш в офиса... Шго издистанционча аз!

# 244
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ставам сутринта, бързаме да се оправяме за излизане, мъжа ми събира багажи за командировка, мрънка, че му липсва една (1) джапанка. Изникна ми спомен, че малкия онзи ден се разнасяше с една нахлузена джапанка.
 Тръгвам на лов, виждам, че ММ си е зарязал шише с бира до фотьойла, вземам го, набирам се  в свински тръст, спъвам се в крачолите на пижамата ми, и политам напред... Падам като талпа, бутилката хвърчи настрани, аз напред, и си удрям главата във вратата, даже изкъртих пантата от долната страна.
 Резултат - болят ме колене, ръце, ребра и главата.
 Аааа, намерих и джапанката.
Малкия загрижен "Нали знаеш, че тати не обича бирата да му се разпени?"
Тати се върти около мен, опитва се да не се  хили и намества вратата.
А вашата сутрин как беше?

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 09:06 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 245
  • Mediterraneo
Добро утро!
Днес, по изключение, съм от 11 на работа. Та отметнах инклузива- пуснах прахосмукачка, разтоварих миялна, събрах прането и сварих едно пиле. Довечера ще го умувам, сигурно с ориз и на супа.
Вали. Обичам като вали. Мрачно и хладно е, в неделя имаше някаква гореща вълна, 30 градуса, днес са само 14.

# 246
Ох, Съншайн, съжалявам, надявам се, че си добре, но с това, че тати не обичал да му се разпенва бирата, бая се посмях Joy

# 247
В час по Ч и П помагах за  правене на опити с въздух... че и свещ палихме, та да я захлупим с чаша...

# 248
Съншайн, съчувствам! 
Ще правя втори опит, да се добера до патица в Лидл.

# 249
  • София
Съншайн, бързо да ти минава. Посмяхсе доста Simple Smile.

# 250
“Издистанционча”- думата на деня 🤗😂 Мързелота, отде ги вадиш👀

Морген!
Събудих килеша сутринта, след час ми таралянка онуй школо- неизвинено 🤬 Ай пак го будих... ма значччииии...
СънШ, било е паметна утрин. Дано главата вече е добре. И бирата 🥴
Не може да познаете какво смятам да правя 🤭 Хубу, ай, ще ви кажа само на вас- да мия прозорци.. ма не ме разнасяйте насам, натам, че и без тва ме смятат за тотално чикамонто 🥴

# 251
Ох, Съншайн, съжалявам, надявам се, че си добре, но с това, че тати не обичал да му се разпенва бирата, бая се посмях Joy
Моля да се отбележи, че другарката Ули се смее на другарчето, а аз геройски хапя устни да не се разхиля.

# 252
Ще правя втори опит, да се добера до патица в Лидл.

Пуснали са патиците?

Дааа, даже са намалени. Довечера отивам на лов.

# 253
Леле, Съншайн, ударно начало на деня си имала Simple Smile Дано всичко да е наред с главата вече.
13, МА КАКВИ ПРОЗОРЦИ??? Да не вземеш да ни докараш дъжд с тези твои дейности, ей!

Съседката е учителка, тази година води първи клас. В момента отгоре чувам "Госпооожоооо, госпоооожоооооо, госпожооооооо" Simple Smile

Аз сутринта помагах на познато дете (кво ти дете, две глави над мен стърчи, което не е особено трудно де, предвид моите скромни 1.50 м) да пише есе за часа по английски. Борих се Тиймс, ще ми трябва за няколко онлайн срещи. Инсталирах го, подкарах го, обаче не успявам да отворя "дъска", по която да пиша. В Зуум съм използвала подобна опция, сигурно я има и в Тиймс. После пак ще ровя.

# 254
  • София
Съншайн руулз! Малкият е моят идол - бирата разпенена твърдо не!

От сутринта раздавам задачи ведро наляво-надясно. По мейл, по телефон и по пощенски гълъб. Засега от сто задачи - една изпълнена. Много добре върви денят, страшно.
ММ сутринта влезна да се къпе, аз като добра съпруга проявих творчество и му изгладих дрешляците, метнати до ютията. И онЗ ми убавец излиза от банята и щастливо ми вика "Я, аз съм се бил изгладил! Значи имам още две-три минути да се мотая."

Общи условия

Активация на акаунт