Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 242
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 255
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
бъръльо-бъръльо, дребния ме прави "разногледа", за всичко има отговор, обяснение и оправдание. Grinning

# 256
  • Euskal Herria
Добро утро, общество!
Мрачно, студено и вали. Направо ми иде да зарежа всички задачи и цяял ден да си кротувам с книга и кафе.
Ама сега първо ще си изпия кафето и после ще рАботя. Simple Smile
Съншайн, рано-рано ме разхили. Направо си плаче да я пренеса и в нарочната тема. На колко хора денят им започна със смях. Макар и за твоя сметка.  Дано бързо минат болежките!

# 257
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро, общество!
Мрачно, студено и вали. Направо ми иде да зарежа всички задачи и цяял ден да си кротувам с книга и кафе.
Ама сега първо ще си изпия кафето и после ще рАботя. Simple Smile
Съншайн, рано-рано ме разхили. Направо си плаче да я пренеса и в нарочната тема. На колко хора денят им започна със смях. Макар и за твоя сметка.  Дано бързо минат болежките!
Мести със всички сили Grinning

# 258
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
кафе... сандвич с прошуто крудо....
денят започва добре.
след това ще трябва да изчистя кухнята след снощните изстъпления на моите хубавци.
и да я подготвя за довечера, защото
подозирам, че ще има доиграване.

Simple Smile

самоцитирам се.
страшна врачка съм.
Касандра ряпа да яде. и картофи във фрайъра тоже. Wink
преди малко ме сюрпризира, че довечера очакваме гости.
да сме полеели кукъра.
ей, альоооо... след снощните ви изпълнения мислиш ли, че има какво да заврете в тоя кукър, а?
и кой пак ще чисти и пребоядисва цялата вселена след вас.

рано е за бейлис, смуча едно кафе и пиша списък с необходимите продукти.
когато ми намери от жаба перушина и от феникс мляко, тогава да кани гости.
Simple Smile

# 259
  • София
Здравейте!
Не мога да смогна да ви пиша от много работа. Ама ей на сега намерих пролука.

Посмях се на ваш гръб. Грубо от моя страна, но държа да отбележа, че докато се смея съчувствам. Няма да изброявам на кого се смея и съчувствам, защото ще взема да изпусна някой и той ще си помисли, че на него само се смея, а не може тъй. 

При мен тоже проблеми в служебното поприще. Под проблеми разбирайте, че има заплетен казус с клиент, не нещо непоправимо, но съм въвлечена в разрешаването и ми пуши главицата. Бели кахъри му се вика.

Напред се облизвах как ще мръдна за кафе и като заприиждаха едни ми ти клиенти, край нямат. Без кафе останах. Ще чакам обедната почивка.

# 260
  • Пловдив
Имам въпрос към испанските моми...как стои въпроса с влизане и излизане в страната без ваксина? Със самолет искам да дода Simple Smile

# 261
Ще правя втори опит, да се добера до патица в Лидл.

Пуснали са патиците?

Дааа, даже са намалени. Довечера отивам на лов.
Попи, да. Обаче са някакви други, не предишните. И не са охладени, а размразени. 😡
Дай някоя идея с патешко. Аз правя супа и кисело зеле. Ай, даже отивам да го мятам на бавно готвене.

# 262
  • Euskal Herria
Мистик, с тест може да влезеш. И да попълниш една декларация в сайта на министерството, за да ти дадат QR код. Маски се носят само на закрито. Обаче пък всяка област може да има допълнителни изисквания, зависи къде искаш да ходиш.

# 263
  • Пловдив
Мистик, с тест може да влезеш. И да попълниш една декларация в сайта на министерството, за да ти дадат QR код. Маски се носят само на закрито. Обаче пък всяка област може да има допълнителни изисквания, зависи къде искаш да ходиш.
ще пиша на лс.

# 264
  • София
Ще се Фаля! Намерих 5 минути и скокнах за мечтаното кафе. Другояче изглежда светът вече!

# 265
Влетявам тука да ви се оплача!
Не щат да ме прегледат, макар че съм отрицателно пср, дават ми болничен - ковид-неидентифицирани вирус! Ко да прая?? Къде да ида на преглед, ве? Или да лягам да мръ!
Айшамусеневиди и живот!!
Рано ли й да си налея?

# 266
  • Германия
Съншайн, ама и ти си имала голям старт на деня, направо с вратата си полетяла.
Докато ти съчуствах и изживявах болката ти, прочитам коментара на малкия и болката ми стана реална, заболяха ме стомаха и устата от смях. Не знам на колко е синът ти, но да знаеш, че съм му голям фен вече.

На мен изненадващо ми дадоха почивка до към 17-18 часа и отивам да правя йога - поза 13.

Веселинка, как така ти отказват преглед и то при отрицателен ПСР. До къде го докарахме Rage

# 267
  • София
Веселинкова, в твоя случай не е рано. Вътрешно приложение му се вика. С лечебна цел.
Ама не проумявам що тъй в противоречие се вкарват сами. Уж ти дават болничен, демек - болна си и потвърждават. От друга страна не искат да те прегледат. Ми как тогава знаят, че си болна, та да издадат болничен.
И преди Ковид не ни беше добре здравеопазването, ама сега тотално омазаха нещата.
Съвсем отделна тема, която няма да подхващам е отказът да бъдеш прегледана. Нали са давали Хипократова клетва тез кратуни! И не, не се извинявам за "кратуни".

Бързо да ти минава!:blue_heart:

# 268
  • Пловдив
Весе, кой отказва? Личната ли? Нямате ли нейде спешен кабинет в пориклиниката? Ако не можеш да идеш на частно... ние с мм ходихме в Медикус алфа, спокойно е. Прегледа е 65лв. И във втора градска също е ок и доволни има.

Сиросче, ам на брошурата пише Охладена патица...?

# 269
Веси, а как се чувстваш?
Наливай си, разбира се, нещо греяно например хем лЮкарство хем за душата.

Общи условия

Активация на акаунт