Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 256
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 270
Ми по добре съм-нямам температура, от време на време кашлям, хрема няма, само главата в областта на очните ябълки и гърба! Иначе ми са пий! Много!
Мисти, ще ида във 2 градска, да нося ли нещо? Благодаря за информацията! ♥️

# 271
  • Пловдив
Ми по добре съм-нямам температура, от време на време кашлям, хрема няма, само главата в областта на очните ябълки и гърба! Иначе ми са пий! Много!
Мисти, ще ида във 2 градска, да нося ли нещо? Благодаря за информацията! ♥️
ПСР-а вземи и ако имаш рецепта за каквото пиеш в момента...друго надали ще ти трябва...поне една слушалка да ти сложат, може и снимка да се наложи. Имат пулмолози там. Ако искаш виж в нета телефон и питай кво и що...
Успех!

# 272
Чак се ядосах. Не искали да преглеждат.
Да оздравяваш бързо, Весе!

# 273
Сирос, ей по тая рецепта я правя обикновено.
https://recepti.gotvach.bg/r-36468-%D0%9F%D1%8A%D0%BB%D0%BD%D0%B … D1%8A%D0%B1%D0%B8

При патицата е много важно да не се смесва с гарнитурата (освен ако не е пълнена) преди да се отдели мазнината, защото пуска около половин бурканче мас.

Веси, да се оправяш, без значение какво караш. На твое място ще отида на преглед след ден (ако си болна от вчера) или два (ако си болна от днес), с направени кръвни изследвания за остра инфекция (т.нар. Ковид пакети по лабораториите) под ръчичка. Така с отрицателния тест и ковид симптоми, и да минеш преглед, ще гадаят и ще се упражняват на онче-бонче. Пък вече на база на тях и общото ти състояние ще е една идея по-адекватен прегледът.

# 274
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ама и днес ми е един ден...
гости довечера. те дойдоха преди малко за да потвърдят, че ще дойдат довечера. Simple Smile няма лошо. посляхме се, предложих им каквото има - отказаха и ще дойдат пак в 6.
аз е разчистих, да видя какво има и какво няма в тоя хладилник и попаднах на....
точно!
пакет дробчета, купени погрешка и заврени в камерата да не ги видя. а в отделението за плодове, открих затрупани какво!... две ябълки.
а познайте какво напаравих?
а после колко хапнах?
сбогом диета, сбогом намек за талия!
дописах
попи, веси, в аптеките има комбинирани тестове за ковид, грип А и грип Б. по спомени - около 10 лЪва.
ако ще помогне за сбързяване на процеса на диагностициране бих си направила.

# 275
Ма, Веселинковата, ида с кирката и лопатата. Как може да не те прегледат? Съвсем сгънаха вече... Дакайш, кво, що.

Абе то на брошура пише и, че Райската ябълка е на кг, ама ней 🤭 Из оня ден се обзаложих на една пенсия с една баба, че тцЪ, няя как да пише тази глупост на брошура, щот откак имва Лидл тук, Тъз ябълка винаги е на бройка. Ама... изгубих една пенсия 🥴 Към обяд доди извинителна табела, че печатна грешка.. То хубу, някой спал нагоря, ама ний що поздрави отнесохме. Мда.
Иначе патката е охладена, да.
Мия аз. С едната стая съм готова, местя се у другата.. Въй, то светна в куфнята 😂🤭

# 276
Нищо не пия-само нурофен за главата, чай, лимон и мед, изпих чай, колкото да напълнят басейн 😀. Ще мина в лабораторията да взема резултата на хартия и отивам на преглед. Стискайте палци! От неделя съм така, макар че сега съм една идея по добре! Омммм!!!

# 277
  • София
Мен миналата година не ме прегледаха с отрицателен PCR. Мислех, че все трябва да са се отправили нещата за една година.

Друг е въпросът, че явно бях от фалшиво отрицателните, че после имах антитела. Smiling Imp

Аз бачкам на бързи обороти хоумофис, тийнката додЙе да си слуша часа по английски при мен. Глава - камбана. Мейли ли да пиша, на въпроси за фиордите ли да отговрям. Trollface Поне се кефя на макс на учителката. Страхотно произношение, увлича децата да участват с удоволствие, пълноценни уроци. Щерката отговаря на глас и когато не са я вдигнали. Тенк ю, Митко се чу току-що. Joy

Виж, тая по БЕЛ е за клипче в тубата. Уфсъ.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 15:31 от бъръльо-бъръльо

# 278
Да, Добри е права. И тест за грип е добре да се направи. Въпреки че все още е рядкост, май тази година си има случаи. Така или иначе при кръвните хубавото е, че поне може да преценят за АБ ли си, не си ли, нещо друго трябва ли, не трябва ли. Такива едни хубавини.

# 279
Подсмрък. Глобиха ме в метрото. Понеже пътувам веднъж на високосна, нямам карта, а купувам билетче. Мушнах билетчето в задния джоб на дънките.После, класика - тук билетче, там билетче, няма го. Явно е изпаднало. Баси тъпата ситуация. Подсмрък.

# 280
Ох, бе, Уиш, егати мал шанса. А най-тъпото е, че ще го намериш вероятно.

# 281
  • София
Ау, гадно. Много мразя да съм нередовна. Голям кошмар ми е. Сигурно е паднало от джоба.
Колко те одрусаха?

# 282
30 лв сигурно

# 283
  • София
Да питам тук - ще връщат ли големите дангалаци на училище сега или не?

# 284
Мъхъм, 30.
За големите и аз се интересувам, но нямам големи надежди.

Общи условия

Активация на акаунт