Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 981
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 285
Бъръльо, с тия 400 000 теста според мен няма шанс. Че те учениците от облстите с над 500/100 000 заболяваемост са повече.

# 286
  • София
Ще поживеем, ще видим. Вече се уча да съм дзен. Баш сега не му е времето за присъствено, ама хайде. Стойчо и без това каквото каже днес, след три дена казва другото. По-биполярен министър трудно ще намерим.

# 287
Те за малките с половин уста от 8-ми казаха, за големите хич не го и обмислят даже си мисля.
Ама те в мола могат да ходят на училище, къде я четох тази гениална идея не помня вече.

# 288
Видях условията за връщане на учениците. За София няма да е скоро.

# 289
Защо? Според заповедта при заболяваемост над 500 (ние сме даже 2х толкова, съвсем изпълняваме условието) може да се върнат при двукратно седмично тестване. Е, тестове няма, ама сега подробности.

# 290
Хич няма да си пускам детето при мерки равни на нула. При нас пак покрити случаи. Гади ми се от тая безхаберност. Толкова е отчайващо.

# 291
Точно заради тестовете, Попи. Ще отидат за малките.

# 292
  • София
Демек, ето, бе, можете, що не ги връщате учениците. Rolling Eyes

# 293
  • Пловдив
Е нали намколкоси милиона отидаха за тестове, па ся няма???? Идиоти...за това хич и не гледам/слушам новини. Няма смисъл.

Моя имал чертеж да прай...мх..ма ше чакал тате да го съветва. То чааак в неделя късно бил срока. Убу...Head Band
Хапнах, а уж нямаше...ся винце Simple Smile
Разбърках една заквасена сметана с чия и утре ще мушна ягодки и боровинки да видим тийна ще Одобри ли Wink

# 294
Мъхъм, 30.
За големите и аз се интересувам, но нямам големи надежди.
Не питай старило, питай патило Sad

Децата ще се връщат при под 500 болни на 100 хил. население. Обаче само 2 общини в България са под 500. Значи, мисля е ясно.

# 295
Денков рече от първи до четвърти клас...
Никой няма да се върне никъде. 🤐

# 296
Веселинче, как си? Издивях като те прочетох и искам да кажа нещо брутално нецензурно, но... не помага.  И после се жалват, че ги опердашват.
Лоли, твоето сладурче е рядък екземпляр. Голям фен съм му Joy Да го нагушкаш.
Днес не ходих в каторгата, но цял ден тичам  из складове и магазини, да избирам, первази, корнизи и и прочие "дреболии", които ми изпразват яко джоба. Но според Недовършений, днес ми е бил почивен ден и затова ми е спретнал толкова гъста програмка,че няма да имам време да си избърша носа следващите дни. Казах му, че в събота е Задушница пък той ме контрира, че всеки ден бил някакъв празник.НеАм нерви, ще го мисля в движение, кога и как да отида до гробищата. Искам  тихо да си сипя, но ме боли главата.
И вместо наспорт, ще кажа - да сме здрави, общество, че е страшно...

# 297
Точно, Кармелита, идеше ми да бълвам всички възможни псувни в кабинета на джипито, ама нал съм кАлтурна, си замълчах.... ма не й се разминало, ще се опитам да й го върна!! Търговци в бели престилки! Утре продължавам.... ще пиша!
Налях си... окъпах се... ако ще мра.... да прекарам весело... честно казано - кеф ми й ся... май съ напих!!! 😀😀

# 298
Джипитата искали да им се плаща за ковид пациентите, учителите - за да правят тестове на децата ... Мъка.

Весе, с теб сме Hug

# 299
Тъкмо пишех да питам Весето дали мина на преглед и дали носът на Карамелка продължава да е запушен, ама те междувременно се разписали.

Напоследък много ме боли гърба. По цял ден съм в една и съща поза и вечер изпитвам сериозен дискомфорт. Уж се старая по-често да ставам от стола и да се раздвижвам, но явно няма особен ефект. Все се каня да си купя удобен стол и все се отказвам, най-вече заради място, понеже нямам обособен кът за работа, местя се от стая в стая, но трябва да обмисля по-сериозно въпроса.

С много противоречиви чувства съм към учителите покрай това ДО. Имам много познати в системата, наблюдавам по-отблизо нещата и, честно казано, повечето от тях се държат доста разочароващо за мен.

Общи условия

Активация на акаунт